به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۰۹:۵۲
 
۴
تاریخ انتشار : ۱۳۹۲/۰۶/۲۷ ساعت ۱۱:۱۹
کد مطلب : ۱۶۳۴۲

نقل قول خرازی از روحانی درباره فیسبوک

گروه سياسي: موضوع رفع فیلتر فیس بوک که از سوی برخی شرکتها انجام شد، بازتاب گسترده ای در فضای مجازی داشت. صادق خرازی دیپلمات و سفیر سابق ایران در فرانسه نیز امروز در صفحه فیس بوک خود به این موضوع واکنش نشان داد که می خوانید:
نقل قول خرازی از روحانی درباره فیسبوک
دوستان فیس بوکی سلام
دیشب یکی از همکاران نوید داد که فیسبوک را می توان بدون فیلتر شکن مشاهده کرد و متعاقب آن خبر داد که مردم می توانند بدون وی پی ان وارد این شبکه عظیم ارتباطی شوند. خبری خوش توام با امید بود که من هم شادی کنان در صفحه خوم گذاشتم. دیری نپایید که همه دوستان یا تاکید کردند و یا نفی نمودند. بنده از منبعی موثق خبر دارم که رئیس جمهور به معاون حقوقی اعتراض کرده اند که چرا علیه فیس بوک و کاربران محترم آن مصاحبه کرده است. برای یکی از بزرگان این مملکت فخیمه که دارای قدرت و شهرت است نوشتم در مملکت فضیلت بنیاد، گویی مردم غریبه اند. در این کشور رهبری محترم، رئیس جمهور و بسیاری از مقامات در سطوح مختلف صفحه فیس بوکی دارند ولی دولت و دستگاه مخابرات آن با نگاه امنیتی صرف به این شبکه می نگرد که جدا جای تاسف دارد. می شود به همه پدیده های زندگی با نگاه بسته امنیتی نگریست.

چند هفته قبل با یکی از مهم ترین مسئولان امنیتی کشور صحبت می کردم از ایشان نیز سئوال پرسیدم چرا با نگاه امنیتی به پدیده فیس بوک می نگرید. وی گفت متاسفانه عده ای درک دقیقی نسبت میان امنیت و تکنولوژی ندارند. بیش از سی سال است که با پدیده تکنولوزی در کشورمان امنیتی برخورد می شود. روزگاری ویدئو را بی ناموسی فرض می کردند. میلیارد ها دلار ارز از مملکت خارج شد ولی حضرات نمی خواستند بفهمند که تکنولوژی همه مرزها را در می نوردد. با ماهواره و موبایل هم همینگونه برخورد می شود.

به جای آنکه حضرات فیس بوک را ابزاری برای تعامل با نسل جوان بدانند، به جای آنکه در کشور فکر شود و به پدیده تکنولوزی، فرهنگی و توام با واقع بینی برخورد شود، همه چیز را از قوه قهریه و از بستر راحت وآسوده تعطیل کردن عقل می نگرند. راه مقاومت در برابر ایسم های مبتذل و رفتار خانمان سوز غیر اخلاقی تعطیل کردن و بستن و فیلترینگ نیست. آنکه بخواهد می تواند و آلودگی های اخلاقی جهان متصل به تکنولوژی مرز ناپذیر است.

یک راه باقی می ماند و آنهم به کارگیری عقل و بهره گیری از حضور یک پارچه مردم و آگاهی عمومی از فرهنگ و بستر گفت و گوی همه جانبه و باز کردن راه تعامل و گفت و گو . مردم ایران نجیب و شریف هستند مردم دین دار و اهل ایمان هستند. چرا عده ای به خود اجازه می دهند که قیم مردم و مسئول بهشت و جهنم آن ها باشند. مسئولیت دولت باید در راستای توسعه فرهنگ عمومی، توسعه اخلاق جمعی و فهم فضیلت های اخلاقی به کار گرفته شود.
مرجع : شبکه ایران

۱۳۹۲/۰۶/۲۷ ۱۱:۳۲
حالا فکر کردند اگه فیلتر باشه کسی نمیره بدونید که اکثر جوانان حتی در روستا هاهم صفحه ی فیس بوک دارند چه فیلتر باشه چه نباشه همه میرند پس بهتر که خودشون فیلتر را بردارند همانند ماهواره تو کوچه و خیابان از 10نفر 7 نفر داستان کامل حریم سلطان را برایت تعریف میکنند اگه روی فلش تحویلت ندهند تو این مملکت فشار و جلو گیری نتیجه ی عکس میده (129777)
۱۳۹۲/۰۶/۲۷ ۱۱:۴۴
دنیا از این مرحله هم خواهد گذشت . و ما اندر خم این کوچه خواهیم ماند. (129779)
۱۳۹۲/۰۶/۲۷ ۱۴:۵۴
کلا این وزیر ارتباطات توی وزرا از نظر من آخر لیست هست همش درباره اینترنت ملی و فیلترینگ حرف میزنه من احساس میکنم حتی همون وزیر قبلی نسبت به ایشون بهتر بودن (129918)
سعید آریاییان
۱۳۹۲/۰۶/۲۷ ۱۹:۴۵
خیلی زورم می گیره وقتی مسئولین میگن
" ما میتوانیم سرعت و کیفیت اینترنت را چندبرابر کنیم ، اما مردم دچار تهاجم فرهنگی میشن"
کسی که بخواد فیلمی رو دانلود کنه می کنه ، حالا چه تو نیم ساعت چه تو 3 ساعت
اینجا فقط وقت یه جوون و منابعی مانند برق و... هدر میره (130079)