گروه سیاسی: نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ، تکاب در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه امیدوارم پژواک نکته ای که می خواهم بدان اشاره کنم به نخبگان بیرون برسد، ادامه داد: ما چند انقلاب بزرگ در دنیا داشتیم در قالب برداشت های خودم سرنوشت آنها را منظومه بندی می کنم و نگاهی هم به انقلاب خودمان خواهیم انداخت که چه مسیری را طی می کند.
جهانبخش محبینیا تصریح کرد: یکی از انقلاب های بزرگ جهان که با صفت کبیر شناخته می شود انقلاب فرانسه است که سال 1789 نزدیک به یکصد سال فرانسه نظام سیاسی اش بین جمهوریت، امپراطوری و استبداد جریان داشت، دور پیدا کرد در نهایت دستاویزی شد برای لیبرالیسم که الان ماحصل تلاش چند صد ساله بعضی از نخبگان نظام های سیاسی است که عملکردش را در حوزه اقتصاد، تجارت و ارتباطات و سلطه جهانی و امثال آنها می بینیم. وی افزود: انقلاب فرانسه بعد از پیروزی دچار یک دوره وحشت و ترور شد، ژولیوس پیه رهبر ژاکو ون های نزدیک به سی هزار نفر را با گیوتین سر زد تا به انقلابش و سرزمینش آزادی و امنیت ببخشد.
محبی نیا اظهار کرد: انقلاب بعدی، انقلاب اکتبر 1917 است، هنوز هم سیبری هم به عنوان نماد استبداد، تبعید و تجاوز به حقوق انسان با ما سخن می گوید، بلشویکها نظام سیاسی را در دست گرفتند و هزاران هزار بیشتر انقلاب فرانسه را قتل عام کردند و حاصل کار آن بعد از 70 سال شعار عدالت آمده حکومت مبتنی بر ناسیونالیسم روسی را پرچمش را علم کرده است که پایانی بر این انقلاب بود. وی عنوان کرد: انقلاب 1949چین را در نظر بگیرید که تحت عنوان انقلاب فرهنگی نزدیک به 45 میلیون نفر آواره شدند، کشته شدند و زندگیشان را از دست دادند تا بورژوازی و فرهنگ و نگاه بورژوایی از ذهن ها زدوده شود یعنی تصورشان بر این بود که برای همیشه نگاه های بورژوازی را از تاریخ پاک خواهند کرد و جهان را دست نگاه دهقانی خواهند سپرد. محبی نیا خاطرنشان کرد: الان آخر این انقلاب رسیده از نگاه های ایدئولوژی و سیاسی به یک تضاد تجاری رسیده است و کانفلیکت هایی که بین چین و آمریکا در دنیا این سو و آن سو می پرد.
درههای عمیق جهالت و قلههای بلند نخوت و غرور حاصل کار انقلاب نیست
وی بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران با وجود همه مسائل، مشکلات و مواردی که سر راهش بوده است نسبت به پیاده کردن حدود الهی و تامین آزادی مردم، استقلال و نگاه جمهوری و اسلامی پیش آمده و اما الان نگرانیم که انقلاب اسلامی ما آیا در مسیر پیش می رود یا نمی رود؟
محبی نیا یادآور شد: خدای ناکرده دره های عمیق جهالت و قلههای بلند نخوت و غرور که حاصل کار انقلاب نیست و در آموزه های انقلاب جایی ندارد خود را به رفتار، نگاه و دغدغه های انقلابی تحمیل کند، به دغدغه هایی که بچه های ده ساله را به پنج، شش سال قبل از انقلاب و اصحاب انقلاب را در زندان ها شکنجه ها دیدند، ترور کردند و کشتند به شهادت رساندند و جنگ را به ما تحمیل کردند که ما به حریتی که مورد نظر ائمه اظهار و علی بن ابیطالب است، برسیم، آیا جامعه و نخبگان ما الان حر هستند یا گرفتار تملق، سفله پروری و مداخله هستند؟
من نگرانم کج اندیشان و کم اندیشان به انقلاب ما آسیب برسانند
وی تاکید کرد: آیا امروز در جامعه ما کسانی که سفله پروری را عادت خویش کرده اند چاپلوس هستند برخلاف واقعیت ها و قسمی که خورده اند در قوه تقنینی، دولت و قوه قضائیه با سوار شدن بر مرکب چاپلوسی به سمت می رسند یا اینکه انسانی هایی که زبانشان تیز است، نگاهشان دقیق است و خودشان را در خدمت به انقلاب، اسلام، تدین، شریعت و آزادی بکار گرفته اند به پیش می روند؟ این نماینده مردم در مجلس دهم، مطرح کرد: من نگرانم کج اندیشان و کم اندیشان به انقلاب ما آسیب برسانند، کم اندیشان کسانی هستند که دچار افراط هستند، روابط بین الملل ما را مقام معظم رهبری نمی خواهند با همه در جنگ باشیم و بدون شک عزت انقلاب را می خواهند، اما برخی می خواهند ما با همه بجنگیم، این درست نیست. عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: ما نباید دچار افراط باشیم در داخل و مدیریت کشور در این که با مجرمان و خطاکاران نباید برخورد خارج از عدل کنیم، این فیلمی که نسبت به نیروی انتظامی در شبکه های اجتماعی پخش شده، امیدوارم صحت نداشته باشد، اما اگر صحت داشته باشد وای به حال ما.