به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۱۰ - ۰۸:۴۰
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۱۴ ساعت ۱۴:۰۷
کد مطلب : ۳۲۹۳۳۵

درب دانشگاه‌ها به روی دانشجویان باز شد

درب دانشگاه‌ها به روی دانشجویان باز شد
گروه جامعه: پس از دو سال وقفه در آموزش حضوری دانشجویان دانشگاه های کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا، امروز درب دانشگاه ها به روی دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی باز شد و به این ترتیب پس از دوسال، آموزش حضوری از سر گرفته می‌شود.
 
به گزارش ایسنا، مراسم ازسرگیری آموزش حضوری دانشجویان امروز با حضور دانشجویان دانشگاه ها، مسئولان آموزش عالی از جمله دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، دکتر سیدمحمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران، دکتر کمره ای معاون آموزشی دانشگاه به همراه برخی دیگر از مسئولان، اساتید و دانشجویان در دانشگاه تهران برگزار شد. به این صورت دانشگاه ها پس از دو سال وقفه در آموزش حضوری دانشجویان درب خود را به روی دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی از جمله دوره کارشناسی باز کردند.


در این مراسم دکتر زلفی گل وزیر علوم به صورت نمادین بر سر کلاس های درس اساتید چهار دانشکده دانشگاه تهران اعم از دانشکده های حقوق و علوم سیاسی، ادبیات، ریاضی-آمار و علوم کامپیوتر، فنی و هنرهای زیبا حاضر شد و با اهدای شاخه گلی به دانشجویان این دانشکده ها خوش آمد گفت.

در این بازدید سرزده، وزیر علوم در کلاس درس دکتر محمدزاده استاد حقوق تطبیقی دانشگاه تهران با تأکید بر اینکه حضور دانشجویان معنا و مفهوم جدیدی به دانشگاه می دهد، گفت: دانشگاه بدون دانشجو همانند کالبد بدون روح است و امیدواریم ما شاهد حضور پرشور و نشاط دانشجویان در محیط دانشگاه ها باشیم.دکتر زلفی گل با تأکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی دانشجویان تأکید کرد: رعایت این پروتکل ها برای ما بسیار مهم است و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی می توانیم شاهد حضور گسترده دانشجویان در دانشگاه ها باشیم.
وی خطاب به دانشجویان حاضر در کلاس درس تأکید کرد: دانشجویان قدر خودشان را بدانند و نهایت استفاده را از عمر و جوانی خود داشته باشند و برای دستیابی به دانایی باید تلاش داشته باشند.

وزیر علوم تأکید کرد: انسان دانا کسی است که هم علم دارد و هم عقل به همین جهت ما در دانشگاه های خودمان انسان هایی را می خواهیم که علم و عقل را هر دو با هم داشته باشند.دکتر زلفی گل یادآور شد: علم یعنی اینکه دانشجویان به گونه ای برنامه ریزی داشته باشند که برای رسیدن به هدف با مشکل مواجه نشوند و تمامی امور زندگی را با عقلانیت پیش ببرند و این امر نیز بر اثر تجربه به دست می آید و هر چه بیشتر مطالعه داشته باشیم می توانیم علم بیشتری را کسب کنیم. به طور کلی علم، هنر حل مسئله است و انسان هایی که هم علم داشته باشند و هم عقل به آن ها انسان دانا می گوییم.

وزیر علوم همچنین در کلاس درس دکتر مژگان خان مرادی استاد درس تاریخ تمدن های مشرق زمین دانشکده ادبیات نیز گفت: با توجه به اینکه کشور ما دارای فرهنگ غنی است به همین جهت این رشته می تواند بر شناساندن تاریخ و فرهنگ کشور به جوامع بشری کمک کند و از فرهنگ ما صیانت داشته باشد و آن را به آیندگان معرفی نماید.

در ادامه این بازدید کلاس های درس دکتر محمدحسین فوادیان درس متون تفسیری، معماری جهان، دکتر اندرودی و کلاس معماری دکتر غروری از دیگر کلاس های درسی است که وزیر علوم به همراه سایر مسئولان حاضر و با دانشجویان دیدار و گفت وگو کردند.
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها