گروه علمی: در این فصل یکی از میوه های پرطرفدار گوجه سبز است که خواص زیادی هم دارد اما خوردن آن به برخی افراد به هیچ عنوان توصیه نمی شود.گوجه سبز دارای ویتامین C است،اما فصل این میوه کوتاه است و مصرف به اندازه آن مشکل خاصی برای افراد ایجاد نمیکند.
گوجه سبز باعث بهبودسیستم گوارش و تقویت دستگاه ایمنی بدن میشود، البته این میوه طبع سردی دارد و مصرف زیاد آن باعث نفخ میشود، از این روبهتر است این نوبرانهی فصل بهار با نمک، نعناع و دلال (که مخلوطی از سبزیهای محلی شمال کشور و دارای خواص بسیاری است)، استفاده شود.اگر این میوه خوب شسته نشود، علاوه براینکه احتمال ابتلا به ویروس کرونا را بالا میبرد، موجب بروز مشکلات گوارشی نیز میشود.
بیماران کلیوی گوجه سبز نخورند!
به غیر از بیماران کلیوی سایر افراد در مصرف گوجه سبز محدودیت چندانی ندارند.از آنجایی که گوجه سبز دارای اسید سیتریک و اسید مالیک است، کسانی که زخم معده دارند، بهتر است کمتر از این میوه استفاده است.برخلاف تصور عموم که گوجه سبز را به دلیل ترش مزه بودنش سرشار از ویتامین ث میدانند، باید گفت که اگرچه این میوه ویتامین ث دارد، اما برخی از میوهها و سبزیجات نظیر فلفل سبز منبع بیشتری از این ویتامین هستند.گوجه سبز میوهای کم کالری نیست و کسانی که اضافه وزن دارند باید مراقب میزان مصرف خود باشند، ۸ عدد گوجه سبز بزرگ یا ۱۲ عدد گوجه سبز متوسط یک واحد میوه محسوب میشود و ۶۰ کالری دارد.