به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۱۲:۴۰
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۱۷ ساعت ۱۶:۰۲
کد مطلب : ۳۴۰۶۶۴
مدعیان ارزشی‌ از تتلو به امید دانا رسیدند!

به کجا رسیدیم که نظریه‌پردازانمان شده‌اند امثال رائفی‌پور، عباسی و امید دانا و معیار تشخیص حق از باطل، شده تتلو!

به کجا رسیدیم که نظریه‌پردازانمان شده‌اند امثال رائفی‌پور، عباسی و امید دانا و معیار تشخیص حق از باطل، شده تتلو!
گروه سیاسی: حجت‌الاسلام رحمت‌اله بیگدلی در توییت‌هایی نوشت: امید دانا، حُرّ مدعیان ارزشی‌وانقلابیگری ابتدا در ایران به اعدام محکوم شد و سپس حکم او به زندان تقلیل یافت، اما در سال ۱۳۹۰ مورد عفو قرارگرفت و به خارج ازکشور گریخت و با ادعای عضویت در گروه‌های همجنس‌باز از کشور سوئد پناهندگی گرفت! این عنصر فاسد و نامطلوب، اینک با سابقه هتاکی به خدا، اسلام، تشیع، حضرت محمد(ص) و ائمه اطهار علیهم السلام، با گرفتن دستمزد و هتاکی به اصلاح‌طلبان و منتقدانِ مرتجعان، شده انقلابی و حُرّ حضرات مدعی ارزشی‌وانقلابیگری! دلار چند؟

یک فعال رسانه‌ای اصولگرا هم در توییتی نوشت: «در دهه نخستین انقلاب اسلامی، نظریه‌پردازان انقلاب افرادی چون شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید مفتح و مرحوم طالقانی بودند اما حالا به کجا رسیدیم که نظریه‌پردازانمان شده‌اند امثال رائفی‌پور و حسن عباسی و امید دانا! و معیار تشخیص حق از باطل‌مان، شده تتلو!»

انتقاد یک روزنامه اصولگرا از رائفی‌پور
روزنامه اصولگرای فرهیختگان هم در گزارشی به توئیت جنجالی رائفی‌پور واکنش نشان داد و از مواضع بحث‌برانگیز این نظریه‌پرداز!! طیف تندرو اصولگرا انتقاد کرد. این روزنامه نوشت: اخبار سینما در چند وقت اخیر، به کانون توجهات مردم ایران آمد. البته نه به‌دلیل اینکه فیلم‌های خوبی اکران شده باشند و درباره‌شان مشتاقانه بحث کنیم یا موفقیتی حاصل شود که همه خودشان را در آن سهیم ببینند. اتفاقا پس از مدت‌ها چند فیلم خوب هم اکران شد اما آن فیلم‌ها شاید چنانکه شایسته است، مورد توجه قرار نگرفته‌اند و برعکس، عمده این اخباری که توجه مردم را جلب کرد، منفی و آزاردهنده بوده‌اند. تمام این اتفاقات ریزودرشت و عمدتا تلخ، اما سرجمع یک خوبی داشت و آن هم آگاهی‌هایی بود که در مردم ایجاد می‌کرد. فهمیدیم در پشت‌صحنه سینما کجاها باید حساس‌تر و دقیق‌تر باشیم و از امنیت عوامل دفاع کنیم و فهمیدیم که فستیوال کن و امثال آن چقدر سیاسی و چقدر هنری هستند. این وسط اما یک حرف نابجا باعث شد بخش عمده‌ای از بحث، میان هیاهوهای پس از آن گم شود و کسانی که به‌دلیل اشتباهات‌شان زیر ضرب افکار عمومی بودند، فرصتی برای فرار پیدا کنند. آنها یک توئیت از علی‌اکبر رائفی‌پور را دستاویز و بهانه قرار دادند تا تمام بحث به آن سمت برود. این فقط لحن رائفی‌پور نیست که آن را باید غلط دانست، اساسا آن حرف با هر لحنی که بیان شود، غلط است. ما خشمگینیم اما این جنگ تبلیغاتی بزرگ علیه ایران لااقل یک خوبی دارد؛ تکلیف جشنواره کن برایمان در داخل روشن می‌شود. دیگر دست آنها که شیفته رویدادهای سینمایی غرب بودند و زیربار سیاسی بودن‌شان نمی‌رفتند، از هر استدلالی خالی می‌شود. این وسط یک اتفاق دیگر هم افتاد؛ پس از انتشار پست مبهم کتایون ریاحی، بسیاری از عوامل سینمای ایران که بیانیه ۸۰۰ زن را امضا کرده بودند، علیه آن شروع به انتقادهایی کردند.

اول هنگامه قاضیانی خودش را از این جمع بیرون کشید و بعد نوبت به مستانه مهاجر، تدوینگری که همسر پژمان بازغی هم هست رسید و همچنان ادامه یافت. هم پیکر حبابی شبح مبارزه، زیر تیغ آفتاب رسوایی رفت و فمینیست‌بازی‌های قلابی دست‌شان رو شد و هم نسبت به وجود بعضی تبعیض‌ها و تعرض‌ها در سینمای ایران آگاهی و حساسیت به وجود آمد. خود جشنواره کن هم که حسابی تکلیف خیلی چیزها را روشن کرده بود. ما صدمه خوردیم، عصبانی شدیم، به مقدسات و به میهن‌مان توهین شد، تحریمی را که علیه‌مان روا شده بود، توجیه کردند و از خیلی رفتارها در آنجا احساس شرم کردیم اما همه اینها یک خوبی داشت؛ آگاهی جمعی و یکدلی علیه جماعت گندم‌نمای جوفروش، علیه آنها که پشت نقاب هنر مخفی شده بودند اما اهداف سیاسی‌شان را پیش می‌بردند؛ از عوامل کن گرفته تا دنبالچه‌های داخلی‌شان. همین دستاورد خوب و مفید اما با متلک بی‌نمک یک بلاگر و فعال فضای مجازی به نام علی‌اکبر رائفی‌پور به هم خورد. او متلک هتاکانه‌ای در توئیتر پراند که پاس گل را به جماعت سلبریتی‌ها داد. همان‌ها که زیر ضرب شدید افکارعمومی بودند و دنبال راه فراری برای مظلوم‌نمایی و عوض کردن بحث می‌گشتند. راستی درکنار تمام این اتفاقات مربوط به کن، ماجرای عروسی یک خواننده زیرزمینی مبتذل، معروف به ساسی مانکن در آمریکا هم قصه ساخته بود.
یکی از همین سلبریتی‌ها که مجری تلویزیون است، در اینستاگرام نوشت که چرا با توجه به ماتم متروپل آبادان و عزاداری مردم ایران، سرود سلام فرمانده در ورزشگاه آزادی برای کودکان اجرا شده است. بعد معلوم شد این پست اینستاگرامی را از وسط عروسی ساسی مانکن منتشر کرده و یک بازیگر دیگر هم کنارش بوده است. می‌شد حدس زد که مردم با چنین رفتار دوگانه‌ای چه برخوردی بکنند. یکی از اولین کسانی که فرصت را مغتنم دید و به توئیت رائفی‌پور واکنش نشان داد تا بحث را به‌سوی دیگری ببرد، همین مجری تلویزیونی، یعنی احسان کرمی بود که به همراه برزو ارجمند در عروسی ساسی مانکن شرکت داشت. بعد بقیه‌شان از راه رسیدند و هرکدام به‌نوعی واکنش نشان دادند. رائفی‌پور تنها دریچه نجات را برای آنها باز کرده بود؛ آن هم با این توئیت که مضمونش کپی از یک کاربر دیگر بود.
یک مساله دیگر که کار را برای بعضی از سلبریتی‌ها سخت کرده بود، اعلام موضع‌شان درخصوص فیلم هتاکی مثل عنکبوت مقدس بود. بعضی از آنها، هم داخل کشور را می‌خواستند، چون عموما در خارج از ایران چنین موقعیت‌هایی برای کار ندارند و هم نمی‌خواستند با خارجی‌ها دربیفتند؛ اما توهین به امام رضا(ع) مساله‌ای بود که رفته‌رفته همه‌شان باید درباره‌اش موضع مشخصی می‌گرفتند چون این‌بار به سینما ربط داشت. رائفی‌پور اما از راه رسید و بساطی در اختیارشان گذاشت که برای فروش اجناس‌شان داد و قال کنند و بحث اصلی گم شود. احسان کرمی هم که نامش به نام عروسی ساسی مانکن گره خورده بود، حالا شبیه معلم‌های اخلاق حرف می‌زد و چیز می‌نوشت. رائفی‌پور اما کار را جایی بیشتر خراب کرد که به هیچ‌وجه حاضر نشد کوتاه بیاید و سینه‌خیز به حرکتش همچنان ادامه داد و لحن اولیه‌اش را پی‌گرفت.
آیا علی‌اکبر رائفی‌پور تصور می‌کند که ایران در جنگ ادراکی با دنیا هیچ چیزی جز او و چند نفر مثل او که در فضای مجازی برای فارسی‌زبانان فعالیت می‌کنند نیاز ندارد؟ کاری به دافعه‌ای که چنین افرادی در کنار جذب عده‌ای دیگر ایجاد می‌کنند نداشته باشیم و ضررهای ساده‌سازی مفاهیم توسط آنها را هم درنظر نگیریم؛ به‌هرحال لابد چنین تصوری وجود دارد که چونان اظهارنظرهایی دیدیم؛ حال آنکه ما در چنین جنگی اتفاقا به ابزار سینما بسیار نیاز داریم و نباید بگذاریم کسی ابزارمان را نابود کند.
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *


۱۴۰۱/۰۳/۱۷ ۱۶:۳۰
قضیه از اونجا شروع شد که مثل داستانهای سعدی و کلیله دمنه نیاز ما به بادمجون دور قاپ چین زیاد شده. ما نیاز داریم به کسانی که ایده هامون تایید شوند. (388866)
۱۴۰۱/۰۳/۱۷ ۱۶:۳۷
به کجا رسیده ایم که نظریه‌پردازانمان شده‌اند امثال رائفی‌پور، عباسی و امید دانا و معیار تشخیص حق از باطل، شده تتلو!
پاسخ: ببم جان خیلی وقته رسیدیم و حتی چندوقته رد شده. (388867)
جواد
Canada
۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۰۷:۱۴
کامنتت عالی بود.رائفی پور خودش «مستعان»است ولی درب قابلمه اش را بعنوان سپر استفاده می کند. (388942)
محمدرضا-اسفراین
Iran, Islamic Republic of
۱۴۰۱/۰۳/۱۷ ۱۸:۳۲
شما و تفکرتون که از دنیای مجازی حمایت میکنید.بله آخرش میشه این.الان شهید مطهری و مفتح بودند هم اینقد دنبال کننده که اینها دارند،نداشتند. (388874)
هادی
Iran, Islamic Republic of
۱۴۰۱/۰۳/۱۷ ۲۱:۰۹
حقیقت تلخ باشد جانا. زورت که به حقیقت نرسد میری دنبال بستن زبان حق گو (388882)
۱۴۰۱/۰۳/۱۷ ۲۱:۰۹
بیچاره تون کردند رائفی و دانا
با وطنت نموندی بی وطن برو حالشو ببر (388883)
۱۴۰۱/۰۳/۱۷ ۲۳:۲۷
رائفی پور رو گذاشتید کنار این دو تا؟؟؟؟!!!! (388887)
مشهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۰۷:۴۴
امید نادان..رایفی پور و عباسی... مصداق بارز تحلیلگر دوزاری (388890)
مشهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۰۸:۱۴
لطفت به چشمان ايم جوانک خودشيفته شیرین عقل نگاه کنید بلاهت از چشمانش میبارد

تحلیلگر دوزاری (388892)
۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۰۸:۲۸
اصلا مغز فندقی برای اینا کاربرد بیشتری داره. مثل قضیه استخدام کردنشون که به جای کارشناس علوم اجتماعی، ...استخدام میکنند. (388893)
۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۰۸:۴۶
عبدالملکی رو یادت رفت؟ (388895)
مهرانه
Iran, Islamic Republic of
۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۱:۱۸
بزرگواران هنرمند و سلبریتی
مقصر یا خودتان هستید و یا مردم
چون شما عزیزان شدید زبان و عزیز مردم
............. (388902)
۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۲:۴۶
وقتی............ بر مقدرات کشور حاکم باشند نتیجه می شود همین. (388913)
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۹:۳۲
....... ... اینا حقایق ایران رو داد میزنن (388931)
۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۰۵:۱۳
پناهیان و علم الهدی و کاظم صدیقی را ترسید به لیست اضافه کنه ؟! (388940)
۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۱۶:۴۷
شما فکر می کنید نظریه پردازهای خیلی محترم تر اصولگرایان و نواصولگرایان از این سه نفر باسوادتر هستند؟ مگر نظریه پرداز محترم شان فکر نمی کند می شود با یک میلیون یک شغل ایجاد کرد؟ مگر خیلی محترم ترشان فکر نمی کند می شود سالی یک میلیون خانه ساخت؟ بازم بگم؟ (388953)
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها