در این گزارش با ما در
مرکز خرید و فروش دام زنده همراه باشید تا شما عزیزن را با بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای کباب بیشتر آشنا کنیم.
گوشت گوسفندی چیست؟
قطعا یکی از بهترین و لطیف ترین نوع کباب، میتواند کباب گوشت گوسفند باشد زیرا نه تنها بسیار نرم و لطیف میباشد بلکه بسیار لذیذ نیز خواهد بود. بدن گوسفند را میتوان به بخشهای مختلفی تقسیم کرد که هر قسمت از آن برای پخت کبابی خاص مورد استفاده قرار میگیرد. انتخاب صحیح در این مورد میتواند در کیفیت غذای شما بسیار اثرگذار باشد.
گوشت گوسفند دارای بافتی نرم و لطیف است و چربی مناسبی برای پخت برخی از غذاها از جمله کباب دارد که این موضوع باعث میشود تا بتوانید غذایی لذیذ را با کمک آن طبخ نمایید. البته برای طبخ برخی از کبابها مانند کباب کوبیده میتوان از گوشت گوسفند مخلوط با گوشت گوساله استفاده کرد.
مناسب ترین و بهترین قسمت گوشت گوسفند برای کباب
یکی از شروط درست کردن یک کباب لذیذ، استفاده درست از گوشت مناسب میباشد. یعنی برای پخت هر نوع کبابی از کدام قسمت بدن حیوان مورد نظر باید استفاده نمایید. به طور مثال نمی توانید از گوشت دنده برای پخت کباب کوبیده استفاده کنید زیرا قطعا این بخش از گوسفند برای کباب کوبیده مناسب نخواهد بود. باید بدانید که بهترین قسمت گوشت گوسفند برای کباب کدام قسمت است تا بر همین اساس بتوانید نوع کباب را مشخص کرده و غذایی لذیذ را طبخ نمایید.
کباب برگ و مناسب ترین قسمت گوسفند برای پخت آن
از لطیف ترین بخشهای بدن گوسفند که برای پخت کباب نیز بسیار مناسب است، راسته گوسفند میباشد. گوشت راسته گوسفند بسیار نرم و لطیف و خوش خوراک میباشد. راسته گوسفند در اطراف ستون فقرات قرار دارد و چون نسبت به سایر اعضای گوسفند مانند ران، تحرک کمتری داشته، بسیار نرم و لطیف میباشد.
اندازه بودن چربی این بخش از گوشت گوسفند و لطافت آن باعث شده تا در پخت کباب برگ از این گوشت استفاده شود. البته برخی از افراد از گوشت فیله نیز برای طبخ این کباب استفاده میکنند. اما در هر صورت استفاده از این قسمت از بدن گوسفند باعث میشود تا کباب برگ فوق العاده نرمی داشته باشید.
بهترین قسمت گوشت گوسفند برای کباب کوبیده
یکی از کبابهای محبوب و پرطرفدار، کباب کوبیده است. درست است که برخی از افراد برای پخت این کباب از گوشت گوساله استفاده میکنند اما در صورتی که میخواهید کبابی لذیذ و فوق العاده خوش طعم داشته باشید باید از گوشت گوسفند در طبخ آن استفاده نمایید.
بهترین قسمت گوشت گوسفند برای کباب کوبیده، گوشت قلوه گاه و سینه گوسفند میباشد که برای لذیذ تر شدن و برقراری تعادل در میزان چربی آن، با گوشت گوساله مخلوط میشود. قلوه گاه گوشت کنار دندهها میباشد.
بهترین قسمت گوشت گوسفند برای کباب کوبیده
کباب چنجه یکی از کبابهای فوق العاده و گوشت مناسب آن
یکی دیگر از کبابها که طرفداران زیادی دارد و قطعا برای لذیذ تر بودن باید از گوشت مناسب در آن استفاده کرد، کباب چنجه است.
بهترین گوشت برای چنجه، فیله گوسفند میباشد. این قسمت از بدن گوسفند که در بخش پشتی کمر و جگر سفید قرار دارد، یکی از بهترین و نرم ترین قسمتها میباشد.
شیشلیک یا دنده کباب
یکی دیگر از کبابهای پرطرفدار را با نام کباب شیشلیک میشناسیم که در برخی از شهرها آن را با نام دنده کباب نیز میشناسند. بهترین قسمت گوشت گوسفند برای طبخ کباب شیشلیک، دنده گوسفند میباشد. گوشت این قسمت دارای بافتی نرم و لطیف و البته کمی چرب است که به همین دلیل نیز برخی از افراد این کباب را دوست دارند.
گوشت مغز ران، سینه و شانه گوسفند
همانطور که میدانید کبابهای دیگری نیز با کمک گوشت گوسفند طبخ میشود که هر کدام به دلیل نوع گوشت مصرفی دارای طعم خاص خود میباشند. به طور مثال بهترین قسمت گوشت گوسفند برای کباب حسینی که آن را با کمک سیخهای چوبی به سیخ کشیده و کباب میکنند، گوشت مغز ران و یا استفاده از گوشت کعب ران گوسفند میباشد. در پخت این کباب گوشت را مزه دار کرده و آن را همراه با سایر سبزیجات به سیخ میکشند و کباب میکنند.
شانه گوسفند نیز دارای استخوان بیشتری نسبت به ران گوسفند میباشد و بهترین قسمت گوشت گوسفند برای کبابهای با استخوان و بی استخوان خواهد بود که در کنار سبزیجات کباب میشود.
یکی دیگر از بخشهای بدن گوسفند، بخش زیرین شکم آن یا همان گوشت سینه گوسفند است. از این قسمت نیز برای پخت کباب البته در کنار سبزیجات استفاده میشود اما نکته ای که باید در پخت این قسمت در نظر داشته باشید این است که این گوشت باید به آرامی پخته شود تا کم کم چربی آن از گوشت جدا شود و بتواند مزه خوبی داشته باشد. پخت آرام این گوشت باعث میشود تا طعم سبزیجات با گوشت به خوبی ادغام و بسیار کباب خوشمزه ای داشته باشیم.
البته سایر بخشهای بدن گوسفند نیز برای کبابهای مختلف استفاده میشود که شاید مقوله جدایی از گوشتها باشند مانند کباب جگر، دل و یا قلوه گوسفند که طرفداران خاص خود را دارد.
کباب چنجه با بهترین قسمت گوشت گوسفندی
خرید بهترین دام زنده از مرکز خرید و فروش دام زنده
در این گزارش با قسمتهای مناسب گوشت گوسفندی برای
درست کردن انواع کباب ماننده کباب کوبیده و همینطور چنجه و دیگر کبابهای ایرانی آشنا شدید و دریافتید برای درست کردن کبابی لذیذ از کدام قسمت گوشت گوسفندی باید استفاده کنید.
اگر شما عزیزان به دنبال خرید بهترین گوسفند زنده هستید، ما به شما
مرکز خرید و فروش دام زنده در تهران (
www.daminja.com) را معرفی میکنیم.
با
خرید انواع دام زنده میتوانید تمام مراسمهای خود را با قیمت مناسب برگزار کنید. مرکز خرید و فروش دام زنده در
دام اینجا یکی از انواع مراکز فروش دام زنده سالم با قیمت مناسب میباشد که با مراجعه به وب سایت ما میتوانید انواع دام زنده مورد نظر خود را با خیالی آسوده خریداری کنید.
خرید انواع دام زنده مانند گوسفند، بز، گاو و گوساله زنده را میتوانید در مرکز خرید دام زنده (09123943700) با اعزام قصاب در محل و با قیمت مناسب در سراسر ایران تجربه کنید.
یکی از انواع دامهای زنده که توسط مجموعه دام اینجا عرضه میشود، گوسفند زنده میباشد که کاربری و فروش بیشتری نسبت به دیگر انواع دامها به خصوص برای مراسمها دارد. یکی از موارد مهم به هنگام خرید گوسفند زنده، سلامت گوسفند است. اگر گوسفند خریداری شده مشکل و بیماری داشته باشد، ممکن است این بیماری نیز در گوشت گوسفند هم منتقل شده باشد. این چرخه انتقال نیز ممکن است تا انسان هم به هنگام خوردن گوشت گوسفند ادامه داشته باشد.
در این زمان پیشنهاد ما این است که قبل از خرید انواع گوسفند زنده حتما به دامپزشک مراجعه کنید و یا اگر تجربه تشخیص سلامت و یا بیماری گوسفند را دارید، قبل از خرید حتما آن را بررسی کنید. گوسفند از نژادهای مختلف میباشد که
قیمت دام زنده بر اساس نژاد، وزن و همینطور نوسنات بازار متفاوت خواهد بود.