گروه جامعه: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بیش از یک میلیون و 600 هزار نفر در طرح بیمه سلامت ثبت نام کرده اند.
ˈعلی ربیعي در دیدار با آیت الله قربانعلی دری نجف آبادي نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار کرد: بیمه سلامت ایرانیان به اقشار کم درآمد به خصوص کارگرانی که بیمه نداشتند اختصاص داده شده که تا کنون استقبال بسیار خوبی از این طرح شده است. وی ادامه داد: کارگران طلایه داران صحنه اقتصاد مقاومتی هستند و رسیدگی به امور این عزیزان و تامین آینده آنان یک از برنامه های اولویت دار دولت تدبیر و امید است. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: کارگران آماده پذیرش کار و تلاش بیشتر هستند چرا که می دانند آینده و خوشبختی خودشان و فرزندانشان در گروی کار و تلاش بیشتر است بنابراین ما نیز وظیفه داریم این شرایط را برای کارگران فراهم کنیم تا آنان به یک آرامش نسبی دست یابند.
وی بیان کرد: برای ایجاد انگیزه در روستایئان ارزش افزوده بیمه روستایی سه درصد افزایش یافته و مقرر شده تا تمام مخارج درمان کارگران مبتلا به بیماری سرطان را دولت تامین نماید. وی در خصوص ظرفیت های بی شمار کشور در تمام بخش ها نیز گفت: باید با تحقیق و پژوهش و استفاده از نیروهای کارآمد راهکارهایی برای استفاده حداکثری از این ظرفیت ها ایجاد شود. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: وقتی که وارد وزارتخانه شدم با خدای خودم عهد کردم که کار را سیاسی نکنم و از تمام افراد تحصیلکرده و کارآمد فارغ از هر جناحی استفاده کنم، چرا که اگر سیاسی کاری کنیم مردم ضربه می خورند که این امر به دور از اخلاق است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی نیز در این دیدار گفت: حمایت از کار و کارگر، خدمات بیمه سلامت، جهاد اقتصادی و فرهنگی و در نتیجه بالا بردن تولید ناخالص ملی باید در دستور کار دولت تدبیر و امید قرار بگیرد. آیت الله قربانعلی دری نجف آبادي اظهار کرد: استان مرکزی ظرفیت های بسیار زیادی در بخش های مختلف به ویژه بخش تولیدی دارد که در صورت حمایت های دولت تدبیر و امید این استان می تواند نقش بسیار موثری در تحقق اقتصاد مقاومتی داشته باشد. امام جمعه اراک با یادآوری اینکه خصوصی سازی ها باید آگاهانه صورت بگیرد، ادامه داد: بعضی از واحد های صنعتی و تولیدی در استان مرکزی از قبیل شرکت های آونگان و واگن پارس مشکلات مالی دارند که دولت محترم باید با چشم عنایت به این واحدها نگاه کند و با تخصیص اعتبار مشکلات آنها را حل کند.
آیت الله دری نجف آبادی بیان کرد: استان مرکزی به خصوص شهرستان های اراک، ساوه، شازند و دلیجان به لحاظ صنعتی بودن نیاز به خدمات پزشکی بسیاری دارند و امکانات درمانی این استان پاسخگوی نیازهای شهروندان نیست. نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطرنشان کرد: 20 درصد از بیماران بیمارستان آیت الله خوانساری که تنها مرکز درمان بیماران سرطانی در این استان است، از استان های همجوار مراجعه می کنند بنابرین دولت تدبیر و امید باید برای گسترش این بیمارستان و تجهیز آن تلاش کند. وی، آلودگی محیط زیست و هوای اراک را از دیگر مشکلات این شهر و استان مرکزی دانست و گفت: استاندار محترم این استان از بدو ورود زحمات بسیار زیادی برای کاهش آلودگی این استان به خصوص اراک انجام داد که نتایج بسیار خوبی نیز گرفته شد. ک/2