به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۲۸ - ۱۴:۴۹
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۳۰ ساعت ۱۱:۵۸
کد مطلب : ۴۱۱۰۸۷

لیست قیمت گیربکس اتوماتیک

گروه کسب و کار: همان‌طور که می‌دانید، یکی از اجزای مهم هر خودرویی برای حرکت، گیربکس آن است که در دو نوع دنده‌ای و اتوماتیک در خودروها موجود است. گیربکس دنده‌ای در خودروهایی به‌کار می‌رود که نیاز به تعویض دنده با دست دارند و درمورد خودروهایی که گیربکس آن‌ها اتوماتیک است، این کار به‌صورت خودکار انجام می‌شود. گیربکس‌ها مانند هر محصول دیگری، دارای شرکت‌های تولیدکنندهٔ مختلفی هستند و از برندهای مختلفی در بازار موجودند. برای تعیین قیمت گیربکس باید عوامل مؤثر بر این فاکتور را در نظر بگیریم که در این مطلب قصد داریم به بررسی این عوامل بپردازیم. لطفا در ادامهٔ مطلب با ما همراه باشید.
لیست قیمت گیربکس اتوماتیک
عوامل مؤثر بر قیمت گیربکس
یکی از قطعات پرهزینهٔ خودروهای اتوماتیک، گیربکس آن‌هاست. این قطعه گران است. بنابراین نه تنها تعویض آن هزینهٔ بالایی را به صاحب خودرو تحمیل می‌کند، حتی تعویض آن نیز در اغلب اوقات گران تمام می‌شود. طبیعی است که هرچقدر خودرو گران‌تر باشد، هزینهٔ تعویض گیربکس آن نیز بالاتر خواهد بود و به دلیل همین هزینهٔ بالای تعمیر و یا تعویض گیربکس، تعمیرِ به‌هنگام و سرویس گیربکس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. اما همان‌طور که گفته شد، فقط نوع خودرو نیست که در تعیین قیمت گیربکس نقش دارد، بلکه عوامل دیگری هم به‌عنوان عوامل تعیین‌کنندهٔ این قیمت نقش دارند:

•    قیمت ارز
از آنجایی که در ایران گیربکس‌های اتوماتیک اغلب وارداتی هستند، قیمت گیربکس نیز به قیمت ارز وابسته است. با توجه به تغییرات دائمی قیمت ارز، قیمت این قطعات مدام در حال تغییر است.

•    گیربکس نو و گیربکس دست دوم
به دلیل بالابودن قیمت گیربکس اتوماتیک باکیفیت برای انواع خودروهای اتوماتیک، بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند به جای خرید گیربکس نو، از نوع دست دوم آن‌ها استفاده کنند. این گیربکس‌ها از خودروهای مشابه جدا شده‌اند و هیچ مشکل فنی ندارند؛ اما به دلیل این‌که نو نیستند، قیمت پایین‌تری دارند و استفاده از آن‌ها هیچ مشکلی را برای خودروی شما به دنبال نخواهد داشت.

•    میزان خسارت
یکی از عوامل اصلی مؤثر بر قیمت گیربکس، میزان خرابی آن است، یعنی این‌که گیربکس تا چه حد دچار آسیب شده و چه مدتی است که این اتفاق رخ داده‌است. مثلاً روغن گیربکس را در نظر بگیرید؛ می‌دانید که به وسیلهٔ این روغن، چرخ دنده‌های گیربکس به‌خوبی کار می‌کنند. در صورت نشت آن به هر دلیل، این چرخ‌ دنده‌ها دچار اصطکاک و درنتیجه گرمای زیادی می‌شوند و به گیربکس آسیب می‌زنند. اگر شما روغن گیربکس را چک نکنید یا نسبت‌به نشت آن بی‌تفاوت باشید، بعد از تخلیهٔ آن شما دچار خسارت زیادی خواهید شد. اگر به این موضوع توجه کنید، شاید فقط باید به اندازهٔ قیمت روغن گیربکس هزینه کنید؛ اما با بی‌توجهی به این مسئله، احتمالاً باید هزینهٔ بالای تعمیر و یا تعویض گیربکس را متحمل شوید.



•    میزان دسترسی گیربکس
خودروهای کمیاب به این دلیل که قطعات کمتری از آن‌ها در دسترس است، دارای قیمت گیربکس بالاتری هستند. به‌عنوان مثال، خودروهای کلاسیک، خودروهای گران‌قیمت وارداتی یا خودروهای خاص هزینهٔ تعمیر و تعویض بالاتری در گیربکس دارند. سازندگان گیربکس و سایر قطعات خودرو معمولاً قطعات خودروهایی را تولید می‌کنند که خریداران بیشتری در جامعه داشته باشند و قرار نیست برای تعداد کمی از جامعه که خودروهای کمیابی دارند قطعات انبوه تولید کنند. از طرفی تعمیرکاران و تکنسین‌های خودرو وقت و انرژی خود را برای تعمیرات گیربکس و دیگر قطعات خودروهایی صرف می‌کنند که تعداد بیشتری داشته باشند. با داشتن یک خودروی کمیاب، شما به‌سختی می‌توانید تعمیرکار مربوطه را بیابید و درنتیجه برای این کار باید هزینهٔ بیشتری را بپردازید.

•    نوع برند خودرو
مسلم است که خودروهای شرکت‌های مختلف، دارای نوع گیربکس متفاوتی هستند و این موضوع در تعیین قیمت گیربکس نقش زیادی دارد. از طرفی قطعات هر خودرو نیز شرکت‌های سازندهٔ مختلفی دارد و همین موضوع باعث ایجاد تنوع در قیمت انواع قطعات خودرو می‌شود. گیربکس‌های اتوماتیک دارای انواع مختلفی مانند گیربکس 5 دنده، 6 دنده، 7 دنده، 8 دنده و 9 دنده هستند و همین امر نوعی تفاوت در نو گیربکس اتوماتیک به‌شمار می‌رود که در تعیین قیمت گیربکس نقش مؤثری دارد. گیربکس‌هایی که دارای شتاب و کیفیت بالاتری هستند، گران‌ترند و از طرفی گیربکس‌های خودروهای گران‌قیمت، ارزش بیشتری دارند و هزینهٔ تعمیر و یا خرید آن‌ها بالاتر است.

•    ساختار گیربکس
ساختار گیربکس‌ها با هم متفاوت است. گیربکس‌ها از بخش‌های متفاوتی تشکیل شده‌اند و دارای قطعاتی مانند توربین، کاسه نمد، شیر برقی، سیم کشی، کارتل، ساعت و ... هستند. تک‌تک این قطعات و کیفیت آن‌ها در تعیین قیمت گیربکس نقش دارند. به‌عنوان مثال، توربین نیسان ماکسیما گران‌تر از توربین گیربکس ۲۰۶ است. از طرفی هر چقدر تعداد قطعات به کاررفته در یک گیربکس بیشتر و پیچیده‌تر باشد، در سرعت ماشین مؤثر بوده و درنتیجه گیربکس گران‌تر خواهد بود.

•    سال تولید گیربکس
یکی از مسائلی که در صنعت تولید گیربکس‌های اتوماتیک وجود دارد، رقابتی‌بودن آن است. هر سال گیربکس‌های اتوماتیک پیشرفته‌تر و به‌‌روزتری تولید می‌شوند که شاید تفاوت زیادی با گیربکس‌های تولید سال‌های قبل داشته باشند. این سرعت رو به رشد گیربکس باعث ایجاد رقابت بیشتر در تکنولوژی تولید گیربکس‌ها و همچنین ایجاد تفاوت در قیمت گیربکس می‌شود. خودروهای سال جدید گیربکس‌های پیشرفته‌تر و درنتیجه گران‌قیمت‌تری نسبت‌به سال‌های قبل دارند و از این رو تعمیر و سرویس آن‌ها نیز هزینهٔ بالاتری دارد.



جمع‌بندی
در این مطلب سعی بر این بود که توضیحاتی دربارهٔ عوامل مؤثر بر قیمت گیربکس اتوماتیک ارائه شود. گیربکس اتوماتیک دارای قطعات مختلف، سازندگان متفاوت، کیفیت‌های گوناگون و نوع خودروهای متفاوتی است و طبیعی است که عوامل گوناگونی در تعیین قیمت آن اثرگذار باشند. این عوامل در مقاله با عناوین قیمت ارز، نو و یا دست دوم‌بودن، ساختار گیربکس، میزان دسترسی و میزان خسارتی که به آن وارد شده‌است، نوع برند خودرو و سال تولید گیربکس مطرح شدند. جهت کسب اطلاعات بیشتر دربارهٔ قیمت انواع گیربکس اتوماتیک و قطعات مرتبط با آن‌ها، می‌توانید به گیربکس هاب مراجعه کنید. از طریق این فروشگاه می‌توانید به خرید گیربکس خودروهای اتوماتیک ازجمله گیربکس ۲۰۶ و توربین نیسان ماکسیما سایز خودروهای اتوماتیک بپردازید و قیمت آن‌ها را به‌صورت آنلاین استعلام کنید. امیدواریم مطالب یادشده موردتوجهٔ شما عزیزان قرار گرفته باشد و توانسته باشیم دربارهٔ عوامل مؤثر بر قیمت این قطعهٔ مهم، مطالب مفیدی را به اطلاع شما عزیزان برسانیم.
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها