گروه فیلم: یک مزرعه ژاپنی حراجی را برای فروش ماهی معروف کوی برگزار کرد.
.....
به گزارش فرارو، این نوع از موجودات دریایی یک ماهی کپور زیبا و گرانقیمت است که نمادی از موفقیت در زندگی و کار است. مقامات خارجی اغلب هنگام بازدید از ژاپن برای غذا دادن به ماهیهای کوی دعوت میشوند.در سالهای اخیر، کوی ژاپنی در آسیا به عنوان نماد شانس بسیار محبوب شده است، به طوری که صادرات این نوع از ماهیها در دهه گذشته دو برابر شده و به ۶.۳ میلیارد ین (۴۲ میلیون دلار) رسیده است که یک پنجم آن به چین ارسال میشود.
توکیو مدارک لازم برای تمدید مجوز صادرات ماهی کوی را قبل از مهلت مقرر به چین ارائه کرده بود، اما هیچ پاسخی دریافت نکرد و این امر باعث تیرگی بیشتر روابط دو کشور شد.کویها بیشتر برای آراستن باغها در فضای باز و در استخرها و حوضچههای باغها نگهداری میشوند. این نوع ماهی در دهه ۱۸۲۰ از پرورش و اصلاح نژادی کپور معمولی به وجود آمد. رنگهای کوی بسیار گوناگون میباشد، اما رایجترین این رنگها سفید، قرمز، سیاه، زرد، آبی و خامهای میباشند.
در چند دهه گذشته علاقهمندان زیادی در میان مردم غرب و سایر نقاط جهان به پرورش ماهی کوی یا ماهی کپور معمولی زینتی (کپور رنگی) روی آوردهاند. پرورش و نگهداری این ماهی زینتی استخری، به امری مفرح و یک ابزار اشتغالزا و پردرآمد تبدیل شده و در مقایسه با پرورش سایر حیوانات خانگی از سابقه تاریخی و سطح فرهنگی بالاتری در میان مردم برخوردار میباشد.
از گذشتههای دور در شرق، پرورش ماهی کوی از اهمیت و ارزش بسیاری برخوردار بوده و گسترش نژادهای خاص و زیباتر، اولویت ویژهای داشتهاست، که بر اهمیت و محبوبیت بیش از پیش آنها میافزاید. این امر سبب گردید تا بشر در طول قرنها ماهی کوی را به عنوان «جواهر زنده» بنامد و به تجارت ارقام جدیدتر آن بپردازد.