گروه علمی: تفاله قهوهای که هر روز صبح دور ریخته میشود حاوی موادی است که میتواند به زوال عقل کمک کند، همچنین از نورونهای مغز در برابر آسیبهای ناشی از بیماریهای متعدد تخریب کننده سلول عصبی محافظت کند.
به گزارش خبرفوری،کافئیک اسید موجود در قهوه، متعلق به نوعی از ترکیبات گیاهی است که بهدلیل خواص آنتیاکسیدانی یا حذف رادیکالهای آزاد شناخته شدهاند.کافئیک اسید میتواند به سد خونی مغزی نفوذ کند و روی سلولهای مغز تأثیر بگذارد. محققان همچنین به این نتیجه رسیدهاند که چربی احشایی در اعماق شکم میتواند خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش دهد.