به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۱۲:۲۰
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۶ ساعت ۱۱:۱۶
کد مطلب : ۴۷۸۰۶۴

پیشگیری از سکته قلبی با این نوشیدنی

پیشگیری از سکته قلبی با این نوشیدنی
گروه علمی:براساس مطالعات، افرادی که بیش از سه مرتبه در هفته چای می‌نوشند، سلامت قلب و عروق بیشتری دارند.به گزارش خبرآنلاین، طبق تحقیقات منتشرشده در مجلات قلب و عروق، اگر سه فنجان (یا بیشتر)، در هفته چای بنوشید، به نحوی سلامت قلب و عروق خود را تضمین کرده‌اید.
 
طبق گفته کارشناسان پلی فنول‌های موجود در چای‌های ارگانیک مزایای زیادی برای سلامتی دارند؛ از جمله بهبود عملکرد رگ‌های خونی، رقیق‌تر شدن خون و کاهش انقباضات. همچنین این ترکیبات در افزایش کلسترول خوب مؤثرند و به محافظت از قلب کمک می‌کنند. پلی فنول‌ها التهاب را کاهش می‌دهند و از لختگی و سفتی خون جلوگیری می‌کنند. از آنجا که پلی فنول‌ها به مدت طولانی در بدن باقی نمی‌مانند، برای دستیابی به فواید آنها لازم است به صورت مداوم چای بنوشید.

چای سیاه یا سبز؟
فواید چای بسته به نوع آن متفاوت است. در حالی که چای سیاه و سبز هر دو حاوی پلی فنول هستند، اما توصیه می‌شود بیشتر چای سبز بنوشید. به این دلیل که اثربخشی پلی فنول‌های چای سیاه در فرآیند تخمیر ممکن است کاهش یابد.
برچسب ها: چای سکته قلبی
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها