به روز شده در ۱۴۰۳/۱۰/۰۱ - ۱۹:۳۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۱۱ ساعت ۱۴:۳۶
کد مطلب : ۴۹۳۹۵۴

چگونه نان کروسان در کارخانه تولید می‌شود؟

چگونه نان کروسان در کارخانه تولید می‌شود؟
گروه فیلم: کروسان (به فرانسوی: Croissant) نوعی نان صبحانه است که در پاره ای موارد به شکل هلالی اما در اکثر موارد به شکل ساده(همانند نان های تست معمولی) و با آرد، خمیرمایه و کره تهیه می‌شود و خمیر آن با به‌کارگیری کره، به صورت خمیر هزارلا آماده می‌گردد. به گزارش فرادید،تفاوت اصلی این نان با نان های دیگر تخمیر سه مرحله ای خمیر آن است.کروسان در قرن ۱۳ میلادی در کشور اتریش اما توسط آشپزِ فرانسویِ دربار ابداع و متداول شده و امروزه به عنوان نان رسمی صبحانه فرانسوی شناخته می‌شود و تقریباً در سراسر اروپا یکی از ارکان صبحانه اروپایی است.
....
برچسب ها: نان کروسان
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها