به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۱ - ۲۱:۳۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰
کد مطلب : ۵۰۰۶۲۰

هوش مصنوعی یک زن نابینا را درمان کرد!

هوش مصنوعی یک زن نابینا را درمان کرد!
گروه علمی: یک زن نابینای ۳۱ ساله پرتغالی به نام پاتریشیا گونسالوس(Patrícia Gonçalves) بینایی خود را به لطف یک عمل جراحی لیزیک پیشگامانه با هوش مصنوعی به دست آورد.به گزارش ایسنا، ظهور هوش مصنوعی، عصر رشد و پیشرفت تصاعدی در زمینه علوم پزشکی را رقم زده است. در سال‌های اخیر، فناوری پزشکی مدرن گام‌های بزرگی رو به جلو برداشته است و آینده‌ای پر از امکانات بی‌شمار را نوید می‌دهد.
 
یکی از این دستاوردهای انقلابی، ترکیب هوش مصنوعی با جراحی لیزر است که به تازگی در کلینیک فوکوس در لندن انگلیس به دست آمده است.بر اساس گزارشی که توسط نشریه Blind Ambition منتشر شده است، یک زن ۳۱ ساله پرتغالی نابینا به نام پاتریشیا گونسالوس با موفقیت بینایی خود را به لطف یک عمل جراحی لیزیک پیشگامانه با هوش مصنوعی به دست آورده و نقطه عطفی جدید در فناوری پزشکی را رقم زده است.

پاتریشیا اولین فرد در بریتانیاست که این درمان پیشرفته را دریافت کرده است.این تکنیک ابداعی علاوه بر بازگرداندن بینایی، همچنین بر اساس گزارش‌ها این قابلیت را دارد که مرزهای توانایی یک چشم عادی انسان را نیز جابجا کند.

بر اساس این گزارش، بینایی گونسالوس پس از عمل جراحی اکنون بهتر از دید طبیعی ۲۰/۲۰ است. وی که اهل پرتغال است، اخیراً از دانشگاه آکسفورد فارغ التحصیل شده است.او در کودکی به آستیگماتیسم شدید و نزدیک‌بینی حاد مبتلا شد و از سنین پایین با مشکلات شدید بینایی دست و پنجه نرم کرد.

گونسالوس حدود ۶۵۰۰ پوند برای این جراحی هزینه کرد که با استفاده از یک فناوری اسکن با فناوری پیشرفته، یک همزاد دیجیتالی از چشمان او ایجاد کرد. سپس یک نرم افزار هوش مصنوعی توانست حدود ۲۰۰۰ روش مختلف لیزر درمانی را روی آن شبیه‌سازی و ارزیابی کند تا نتیجه نهایی کل فرآیند را بهینه کند.

دکتر دیوید آلمبی(David Allamby) جراح ارشد چشم در کلینیک فوکوس می‌گوید: پاتریشیا از پنج سالگی عینک زده است، در حالی که بدون عینک رسما نابینا محسوب می‌شود و نمی‌تواند حرف بزرگ E را در بالاترین نقطه نمودار آزمایش چشم را ببیند.عمل جراحی گونسالوس زیر نظر دکتر آلمبی انجام شد.

دکتر آلمبی پس از اتمام موفقیت آمیز این جراحی گفت: نمره چشم پاتریشیا قبل از جراحی ۲۰ از ۲۰۰ بود که با عینک به ۲۰ از ۲۰ می‌رسید، اما در حال حاضر می‌تواند ۲۰ از ۱۶ ببیند که بهتر از نمره قبلی است.
برچسب ها: هوش مصنوعی
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها