گروه سلامت: متخصص طبسنتی گفت: مزاج پاییز و زمستان سرد و خشک است. افراد سعی کنند از غذاهایی با مزاج سرد و خشک استفاده نکنند. خوردن غذاهای شور و تند، آب یخ برای تمامی افراد منع شده و برای کمک به گوارش و سیستم ایمنی بدنشان بهتر است بیشتر از شلغم و ترب که از صیفیجات هستند به صورت پخته و در سوپ و آش استفاده شود.
مریم مقیمی متخصص طب سنتی راجع به بایدها و نبایدهای مواد غذایی در فصول سرد گفت: به طور کلی تغذیه در فصول سرد اخلاط و مواد زائد در بدن تجمع پیدا میکنند و دفع آن برای افراد سخت میشود. توصیه میکنیم برای دفع بهتر، افراد صبح ناشتا حتماً یک استکان آبجوش مصرف کنند.
به گزارش مهر، وی ادامه داد: افرادی که در فصول سرد از آبجوش استفاده میکنند کمتر دچار یبوست میشوند. آبجوش برای دفع اخلاط و مواد در بدن کمک کننده است به خصوص برای افرادی که سابقه یبوست و بواسیر دارند، بهترین درمان است.
متخصص طبسنتی همچنین افزود: مزاج پاییز و زمستان سرد و خشک است. افراد سعی کنند از غذاهایی با مزاج سرد و خشک استفاده نکنند. خوردن غذاهای شور و تند، آب یخ برای تمامی افراد منع شده و برای کمک به گوارش و سیستم ایمنی بدنشان بهتر است بیشتر از شلغم و ترب که از صیفیجات هستند به صورت پخته و در سوپ و آش استفاده شود.
مقیمی اذعان کرد: در خصوص مصرف میوهها، مصرف میوههایی مانند نارنگی، کیوی که مزاج آنها سرد است برای افرادی که مشکلات گوارشی ندارند منعی ندارد، اما افرادی که مشکلات گوارشی و دچار معده درد، نفخ هستند نباید از این میوهها استفاده کنند؛ اگر هم خواستند استفاده کنند حتماً با مصلح آن (عسل، زنجبیل) و در مقدار بسیار کم مصرف کنند.