گروه سیاسی:حملات سعید جلیلی و یارانش به دولت پزشکیان شدت بیشتری پیدا کرده است. با وجود آنکه چند ماهی از برگزاری انتخابات گذشته، اما گویی رئیس دولت سایه هنوز نتوانسته است شکست را بپذیرد و خود را همچنان رقیب دولت میداند.
به گزارش خبرآنلاین، در همین راستا، عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا، درباره حملات هدفمند سعید جلیلی به دولت چهاردهم، گفت: «ایشان در میان مردم جایی ندارد و مانند احمدی نژاد باید به یک گوشه برود و مشغول عبادت شود. نباید این حرفها را بزند و دولتی که تازه میخواهد کار کند را تحت فشار بگذارد.»
وی با اشاره به حکم رهبر انقلاب درباره محمد مخبر بیان کرد: «آقای جلیلی توقع داشت که بعد از چند دوره شرکت در انتخابات، رهبری یک پست جدیدی به او بدهند یا سمت آقای مخبر را به او بدهند؛ اما رهبری آقای مخبر را اولا دانستند.»
امیری فر، گریزی هم به حضور برادر سعید جلیلی در صدا و سیما زد و گفت: «آقای جلیلی به برادرش خط میدهد و مخاطبان صدا و سیما به زیر ۵ درصد رسیده است. رهبری نیز از اداره صدا و سیما راضی نیستند و متاسفانه جناحی برخورد کرده و مبلغ آقای جلیلی است. رهبری با این وضعیت برخورد خواهند کرد.»
مشروح گفت و گوی عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا را در ادامه میخوانید؛
آقای امیری فر! اخیرا آقای جلیلی از هر تریبون برای حمله به دولت استفاده میکند، به خصوص ماجرای رشد ۸ درصدی و احتمالات بر سر مذاکره با آمریکا از مواردی است که ایشان را نگران کرده است. از سوی دیگر علی رغم اینکه ایشان از کمک به دولت میگوید، اما این حملات خیرخواهانه نشان داده نمیشود. تحلیل شما از اظهارات ایشان چیست؟
ایشان چند دوره است که میخواهد رئیس جمهور شود و یک عقده برای او شده است. او به دلیل اینکه رئیس جمهور نشده دارد با دخالت در امور دولت ضربه میزند. او با خیالات متوهمانه خودش مانند قطع ارتباط با دنیا، دشمن تراشی و افزایش دشمن یک دولت سایه را تشکیل داده و کارشکنی میکند. در حالی که این دولت تازه بر روی کار آمده و هنوز چند ماهی از آن نگذشته است. حضرت آقا نیز فرمودند به دنبال استیضاح کسی که چند ماه روی کار آمده، نباید رفت. متاسفانه عوامل آقای جلیلی و نمایندگان اقلیت در مجلس مانند آقایان رسایی، ثابتی و غضنفری کارشکنی میکنند و مشکلاتی را ایجاد میکنند.
حزب اللهیها نیز سعید جلیلی را قبول ندارد
ایشان در میان مردم جایی ندارد و مانند احمدی نژاد باید به یک گوشه برود و مشغول عبادت شود. نباید این حرفها را بزند و دولتی که تازه میخواهد کار کند را تحت فشار بگذارد. او پشتوانه مردمی ندارد و به جایی نخواهد رسید.
حزب اللهیها نیز سعید جلیلی را قبول ندارد. من یک معیاری دارم و میگویم حضرت آقا نیز به اینها توجه ندارند، ایشان میتوانستند آقای جلیلی را به عنوان مشاور انتخاب کنند، اما دیدید که به آقای مخبر حکم دادند. مسئولان زیادی تحت امر و فرمان رهبری هستند، اما آقای جلیلی در هیج جایی به کار گرفته نشده است. این نشان میدهد که رهبری نیز آقای جلیلی را قبول ندارد.
جلیلی توقع داشت رهبری یک پست جدیدی به او بدهند
اما ایشان به عنوان نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی هستند...
این حکم از قبل بوده است. در شورای عالی امنیت ملی از قبل بودهاند، اما پست جدیدی نگرفتند. آقای جلیلی توقع داشت که بعد از چند دوره شرکت در انتخابات، رهبری یک پست جدیدی به او بدهند یا سمت آقای مخبر را به او بدهند؛ اما رهبری آقای مخبر را اولی دانستند؛ بنابراین در حال حاضر، آقای جلیلی بیکار است، مگر در سال شورایعالی امنیت ملی چند جلسه شکل میدهد؟ ایشان نیز یک رأی دارد و کارایی ندارد. باید یکبار با ایشان برخورد شود تا همراه با طرفدارانشان کارشکنی نکنند.
رهبری نیز از اداره صدا و سیما راضی نیستند و با این وضعیت برخورد خواهند کرد
برخی از چهرههای سیاسی بر این باور بودند که حکم آقای مخبر برای جلوگیری از اقدامات تندروها است. نظر شما چیست؟
من نیز همین نظر را دارم. برخیها تصور میکردند که آقای جلیلی چنین سمتی را بگیرد، اما وقتی دیدند که حضرت آقا به یک فرد معتدلی، چون آقای مخبر چنین حکمی دادند، همه متوجه شدند که آقای جلیلی دیگر جایگاهی ندارد. برادر آقای جلیلی در صدا و سیما نیز آنقدر خرابکاری کرده است که بعید میدانم با تیم آقای جبلی بتواند ادامه همکاری بدهد.
آقای جلیلی به برادرش خط میدهد و مخاطبان صدا و سیما به زیر ۵ درصد رسیده است. رهبری نیز از اداره صدا و سیما راضی نیستند و متاسفانه جناحی برخورد کرده و مبلغ آقای جلیلی است. رهبری با این وضعیت برخورد خواهند کرد.
طرفداران جلیلی حتی قالیباف را هم زیر سوال میبرند
یعنی شما بر این باورید که آقای جلیلی هنوز در حال و هوای انتخابات به سر میبرند؟
بله، ایشان فکر میکند که هنوز انتخابات بوده و رئیس جمهور هستند. او، چون جایگاهی ندارد در انتخابات غرق شده است. در واقع تصور میکرد که، چون رقیب ندارد مانند آقای رئیسی رئیس جمهور خواهد شد و تمام برنامههای او بهم خورد. طرفداران او در مجلس گاهی اوقات آقای قالیباف را هم زیر سوال میبرند. در قانون عفاف و حجاب هم دیدید که آقای پزشکیان خدمت رهبری رفتند و ایشان نیز قانون را به شورایعالی امنیت ملی ارجاع دادند و دیدند صلاح نیست در این شرایط قانون اجرا شود.
اما متاسفانه آقای قالیباف را متهم میکنند که شما اجازه ندادید و میدانند که نظر رهبری حمایت از رئیس جمهوری است و باید کار را با همه مشکلاتی که در جامعه وجود دارد پیش ببرد.
جلیلی مانند احمدی نژاد فکر میکند رئیس جمهور است
میتوان گفت که آقای جلیلی به واسطه آن ۱۳ میلیون رأیی که در انتخابات گرفته در تلاش است تا خود را لیدر یک گفتمان جدید در فضای سیاسی معرفی کند؟
بله، ایشان، چون جایگاهی در نظام ندارد و شکست خورده، تصور میکند که ۱۳ میلیون طرفدار دارد، اما بعد از انتخاب آقای پزشکیان سبد رأی او ریزش کرد. رأی ایشان در طول انتخابات معمولا ۴ میلیون بیشتر نیست، اما با شانتاژ و تبلیغات و ترساندن رأی مردم را گرفتند.
آقای جلیلی با این ۱۳ میلیون رأی بادی به غبغب انداخته و تصور میکند که هنوز مردم طرفدار او هستند. این همان توهمی است که آقای احمدی نژاد هم داشت و هنوز هم فکر میکند رئیس جمهور است. او با آقای احمدی نژاد هیچ فرقی ندارد و فکر میکند رئیس جمهور است.
پزشکیان دور بعد رئیس جمهور نشود، اصولگرایان از آقای مخبر حمایت میکنند
پیش بینی شما از آینده ایشان چیست؟
با توجه به تندرویهایی که میکند دیگر جایگاهی ندارد. به نظر من شورای محترم نگهبان نیز آقای جلیلی را در دور بعدی انتخابات به سختی تایید میکند. در واقع با توجه به کارشکنیهای ایشان بعید به نظر میرسد که صلاحیت ایشان در دورههای بعدی تایید شود. همچنین ایشان چندین دوره است که برای رئیس جمهوری تلاش میکند و موفق نشده است، برای همین کمی سرخورده شده است. آقای جلیلی را هم باید مانند احمدی نژاد به تاریخ سپرد.
دور بعد نیز ریاست جمهوری آقای پزشکیان است، اما اگر فرض را بگذاریم که دور بعدی آقای پزشکیان رئیس جمهوری نشود، اصولگرایان از آقای مخبر حمایت میکنند. اگر آقای مخبر روی کار بیاید، آقای جلیلی دیگر در ریاست جمهوری جایگاهی ندارد. آقای مخبر بسیار آدم خوب، متدینی است و نشان داد که تندرویهای آقای جلیلی را ندارد. اگر چنین رقیبی بیاید، اصولگرایان به دنبال آقای جلیلی نخواهند رفت.
رهبر جبهه پایداری آقای جلیلی است
نظر شما درباره اعلام برائت جبهه پایداری از برخی چهرههای تندرو چیست و این موضوع چقدر درگیریهای درونی خودشان را نشان میدهد؟
اختلاف میان آنان زیاد است. اما رهبر جبهه پایداری آقای جلیلی است؛ لذا با پایان یافتن و منزوی شدن آقای جلیلی، جبهه پایداری محلی از اعراب ندارد و در میان مردم نیز به عنوان افرادی که چوب لای چرخ دولت میگذارند شناخته میشوند؛ بنابراین پایداریها نیز به تاریخ میپیوندند.