به روز شده در ۱۴۰۳/۱۱/۰۱ - ۱۵:۱۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ساعت ۰۹:۳۲
کد مطلب : ۵۱۱۲۱۹

این خوراکی‌ها شما را به مرگ نزدیک‌تر می‌کنند

این خوراکی‌ها شما را به مرگ نزدیک‌تر می‌کنند
گروه علمی: انتخاب‌ رژیم‌های غذایی بد می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را افزایش دهد و عملکردهای حیاتی بدن را مختل و در برخی موارد حتی طول عمر را کوتاه کند. در این مطلب با ۵خوراکی رایجی که بر سلامت و طول عمر تأثیر منفی دارند آشنا شوید.
 
به گزارش همشهری آنلاین؛نتایج یک مطالعه‌ در سال2010 به‌وضوح نشان داد که مصرف گوشت قرمز و فرآوری‌شده‌(مانند سالامی، مرغ منجمد یا سوسیس‌) با افزایش قابل توجه میزان مرگ‌ومیر، خطر سرطان و افزایش خطر بیماری‌های قلبی مرتبط است. این گوشت‌ها سرشار از چربی‌های اشباع‌شده و سدیم هستند و به بروز فشار خون کمک می‌کنند.

نوشیدنی‌های قندی
مصرف نوشابه‌های گازدار، انرژی‌زا و سایر نوشیدنی‌های حاوی قند منجر به افزایش وزن، مقاومت در مقابل انسولین و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع2، بیماری‌های قلبی و مشکلات کبدی می‌شود. سال2021 اعلام شد این نوشیدنی‌ها به‌دلیل کمک به بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت و بیماری‌های مرتبط با چاقی عامل بیش از 184هزار مرگ در سراسر جهان است.

غلات تصفیه‌شده
غلات تصفیه‌شده مانند نان ، برنج سفید و ماکارونی که فاقد مواد مغذی ضروری مانند فیبر، ویتامین‌ و مواد معدنی‌ است، باعث افزایش و کاهش سریع قند خون می‌شود و به مرور خطر ابتلا به دیابت نوع2 و چاقی را افزایش می‌دهد.

غذاهای سرخ‌شده
فست‌فود از مضرترین غذاها برای سلامت  است. این غذاهای سرخ‌شده اغلب در روغن‌هایی با چربی ترانس سرخ می‌شوند که عامل افزایش سطح کلسترول بد(LDL) و کاهش کلسترول خوب(HDL) هستند و خطر بیماری قلبی و سکته را افزایش می‌دهند.

تنقلات بسته‌بندی‌شده
چیپس، کراکر و سایر تنقلات بسته‌بندی‌شده مملو از افزودنی‌های ناسالم، نگهدارنده‌ها و نمک هستند. مصرف بیش از حد سدیم کلرید(نمک خوراکی) در این تنقلات می‌تواند منجر به فشار خون بالا، مشکلات کلیوی و افزایش خطر سکته شود.
برچسب ها: تغذیه رژيم غذايي
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها