گروه اقتصادی: رئیس سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان گفت: سازمان در تلاش برای گفتوگو با اتحادیهها و سندیکاها است و تلاش دارد در همکاری با آنها قیمتها را کنترل کند.
به گزارش ایلنا،حسین فرهیدزاده، رئیس سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان درباره تاثیر حذف نیمایی و جایگزینی آن با ارز بازار توافقی بر افزایش هزینههای تولید گفت: افزایش قیمت رسمی ارز مربوط به بخش کلان اقتصاد است و کسی منکر آن نیست، با این حال براساس قانون اگر تولیدکنندهای یارانه ارزی و ریالی مستقیم نگیرد قیمتگذاری آن ممنوع است.
وی ادامه داد: از سوی دیگر، قیمت رسمی ارز براساس سیاستهای کلی نظام تعیین میشود و سازمان حمایت در این مورد نه به مصرفکننده قائل است و نه به تولیدکننده، اما سازمان در تلاش برای گفتوگو با اتحادیهها و سندیکاها است و تلاش دارد در همکاری با آنها قیمتها را کنترل کند.
وی افزود: اگر تولیدکنندگان بخواهند قیمت کالای خود را از یک حدی بیشتر افزایش دهند مردم قدرت خرید محصولات آنها را از دست میدهند در نتیجه تولیدکنندگان و سازمان حمایت یک حد مناسبی برای قیمت کالاها تعیین میکنند.
فرهیدزاده تصریح کرد: سازمان حمایت نمیتواند به تولیدکننده بگوید در شرایطی که قیمت نهاده تولید آن بالا میرود قیمت محصول نهایی را افزایش ندهد و حتی تولیدکنندگانی که برای تولید از سهمیه ارزی استفاده میکنند این سهمیه بخشی از نهاده تولید آنها را پوشش میدهد و البته تولیدکنندگان هم در این شرایط به دنبال سود مضاعف نیستند.