گروه علمی: فواید نوشیدن چای قابلتوجه است و شامل مواردی ازجمله زندگی طولانیتر و سالمتر، کاهش فشار خون، کاهش خطر بیماری قلبی و افزایش کاهش وزن میشود اما کدام چای با کاهش اضطراب، افزایش خلاقیت، حافظه و سلامت روان مرتبط است. چای سبز، چای اولانگ، چای نعناع فلفلی یا چای ماچا و بسیاری ...
گروه علمی:چای سیاه به دلیل مزایای زیاد برای سلامتی، یک انتخاب مناسب برای افزودن به رژیم غذایی است.
اگرچه چای سیاه شاید به عنوان خواص غذایی اش شناخته شود، اما از این نوشیدنی برای درمان مو نیز استفاده میشود. بسیاری از طرفداران چای سیاه بیان میدارند مصرف این نوشیدنی به رشد مو، تقویت رنگ ...
گروه علمی:چای به عنوان یک نوشیدنی مطلوب شناخته میشود که چند عادت غلط هنگام نوشیدن آن میتواند منجر به بیماری سرطان شود. یکی از کشورهای مهم در زمینه تولید و صادرات چای، هندوستان است؛ در هند، مخصوصا مردم عصرها و صبحها با نوشیدن چای تفریح میکنند. اکثر کارمندان اداری ...
گروه اقتصادی: مدیر اجرایی سندیکای چای کشور اظهار داشت: در 5 ماه نخست سال جاری حدود 10 هزار تن چای را کیلویی97 سنت یعنی زیر یک دلار صادر کردیم و از سوی دیگر حدود 33 هزار و 437 تن چای از 24 کشور کیلویی 5 دلار وارد کردیم. در اینجا میخواهم این پرسش را از مسئولان مربوط بپرسم که صادرات چای چه مزیتی ...
گروه علمی: یکی از نوشیدنیهای محبوب در سراسر جهان، چای است که فوائد فراوانی برای بدن ما دارد. چای یکی از نوشیدنیهای محبوب در جهان است که در زمانهای مختلف شبانهروز استفاده میشود. برخی از افراد آن را صبحگاهان و به جای قهوه تناول میکنند و برخی دیگر از نوشیدن آن در بعد ...
گروه علمی: چای بعد از قهوه محبوبترین نوشیدنی است که بعضی از ما شیوه صحیح تهیه و میزان مصرف آن را نمیدانیم.چای نوشیدنی محبوب و به ویژه دلچسب روزهای سرد پاییز، طرفداران خودش را دارد و به گفته رئیس سازمان چای کشور، سرانه مصرف چای در کشور ۱.۵ کیلوگرم است. جالب است بدانید تعارف یک استکان چای ...
گروه علمی: مطالعه نشان میدهد نوشیدن یک فنجان چای میتواند قدرت مغز را افزایش داده و عملکرد آن را در کارهای خلاقانه بهبود بخشد. پژوهشگران دانشگاه پکن چین، آزمایشهای جدیدی انجام دادهاند تا بفهمند که آیا نوشیدن چای ممکن است به بهبود عملکرد در کارهای خلاقانه بیانجامد یا خیر....
گروه اقتصادی:رئیس سازمان چای گفت: تاکنون ۵۲۲ میلیارد تومان از مجموع بهای برگ سبز خریداری شده پرداخت شده است.حبیب جهان ساز رئیس سازمان چای با اشاره به اینکه چین تابستانه برگ سبز چای به پایان رسیده است، اظهار کرد: بنابر آخرین آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۱۲۱ هزار تن برگ سبز چای با ارزش ...
گروه علمی: پژوهشگران چینی در بررسی جدیدی دریافتند که نوشیدن چای میتواند قدرت مغز را افزایش دهد و به بهبود عملکرد در انجام دادن کارهای خلاقانه کمک کند.به گزارش ایسنا، پژوهشگران "دانشگاه پکینگ"(Peking University) چین، آزمایشهای جدیدی انجام دادهاند تا بفهمند که آیا نوشیدن چای ...
گروه اقتصادی:رئیس سازمان چای گفت: از ابتدای فصل برداشت ۱۱۹ هزار و ۵۹۶ تن برگ سبز خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۳ درصد رشد داشته است.حبیب جهان ساز رئیس سازمان چای کشور درباره آخرین وضعیت بارش ها در کشور اظهار کرد: بنابر آخرین آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۱۱۹ هزار و ۵۹۶ تن برگ سبز چای ...
گروه اقتصادی: طبق آخرین دادههای مرکز آمار تورم چای در مرداد ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۷۰٫۷ درصد رسید.رئیس سندیکای چای شمال با اشاره به وضعیت بازار توضیح داد: چای ایرانی نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد گران شده است. علت گرانی چای افزایش ۵۰ درصدی خرید تضمینی برگ سبز است. همچنین نرخ دستمزد ...
گروه اقتصادی: چای طی ۱۰ ماه گذشته بیش از ۱۳۰درصد افزایش قیمت داشته است.مشاهدات میدانی حاکی از آن است که قیمت بستههای نیمکیلویی انواع چای خارجی در سوپرمارکتهای تهران به ۱۲۰تا۱۴۰هزار تومان رسیده که در مقایسه با قیمتهای دیماه سال گذشته افزایش ۱۰۰درصدی نشان میدهد. این ...
گروه علمی: مصرف متوسط چای برابر با کمتر از ۳ فنجان چای در روز میتواند فواید بی شماری برای سلامتی داشته باشد، اما نوشیدن بیش از حد چای که بیش از ۳-۴ فنجان در روز است، با چند عارضه جانبی منفی مرتبط است.
چای سیاه یکی از نوشیدنیهای رایج است که سالها از آن به دلیل خواص دارویی استفاده ...
گروه اقتصادی:رئیس سازمان چای کشور گفت: افزایش ۲۵ درصدی تولید چای در کشور نشاندهنده کشش بازار به تولید این محصول و افزایش اقبال عمومی به چای ایرانی است. حبیب جهانساز اظهار داشت: در پنج ماهه امسال تولید چای خشک نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش ۲۵ درصدی داشته است که نشاندهنده کشش بازار ...
گروه علمی: ترکیبات موجود در چای سبز و سیاه بر عروق خونی تاثیر میگذارند که در نتیجه به کاهش فشار خون کمک میکند.نتایج تحقیقات اخیر که در نشریه علمی Cellular Physiology and Biochemistryمنتشر شد، نشان میدهد که مولکولهای موجود در چای به مقابله با فشار خون کمک میکند. محققان با ...
گروه علمی: حتما برای شما هم پیش آمده که مقدار زیادی چای دم کردهاید و همه آن استفاده نشده است، در این شرایط مدام به این فکر میکنید که چطور میتوان مانع هدر رفتن چای دم شده و مانده شد. قطعا راه حلی برای این خواسته وجود دارد و شما میتوانید با راهکارهای این بخش به راحتی از چای ...
گروه سلامت: چای، نوشیدنی محبوب در بین ایرانیها است، که معمولا نوشیدن چای را به خوردن نوشیدنیهای دیگر ترجیح میدهند اما باید بدانیم که خوردن چای با قند ضرر در ضرر است.
چای مفید است یا مضر؟
برای درست کردن چای کافی است که جوانهها و شاخههای فرآوردی شده چای را برای ...
گروه علمی: چای یکی از پرطرفدارترین و پر مصرف ترین نوشیدنی ها در جهان است که انواع مختلفی دارد. این نوشیدنی گرم آرامش بخش بوده و خستگی را از تن بیرون می کند. چای اگر در حد طبیعی و در زمان مناسبی مصرف شود، خواص درمانی زیادی داشته و برای سلامتی مفید است. متاسفانه بسیاری از افراد اشتباهات زیادی را هنگام ...
گروه علمی: متخصصان می گویند روزانه تا ۳ لیوان چای را هم می توان با خیال آسوده مصرف کرد.در مورد اندازه مصرف چای باید گفت که نوشیدن آن تقریبا به اندازه سه فنجان در طی شبانه روز ضرری برای بدن ایجاد نمیکند و بدون نگرانی میتوانید این مقدار را میل کنید.
اما پزشکان بر این اصل معتقد ...
گروه علمی: محققان کشف کردند که کودکان باید برای مقابله با مشکلات وزن، استرس و بیماریهای قلبی از چهار سالگی مصرف چای را آغاز کنند.سایر مزایای گسترده این دمنوش روزانه، کاهش خطر سکته در افراد مسن و جایگزینی برای نوشیدنیهای شیرین است. چای سبز و چای سیاه معمولی که شامل ترکیبات فنولیکهای ...