گروه علمی: مصرف هر گونه مواد خوراکی اگر به اندازه کافی و معقول باشد نه تنها خطری برای بدن ندارد بلکه مفید نیز است، اما چنانچه همین ماده خوراکی بیشتر از حد معمول و نادرست مصرف شود، مضرات بسیاری برای بدن در پی دارد. اولین نقطه در بدن که مورد آسیب مصرف بیش از حد چای قرار میگیرد، مینای دندان است که ...
گروه اقتصادی: رئیس سازمان چای کشور گفت: چای خشک ایرانی به ۱۷ کشور صادر میشود که بخش عمده این کشورها از همسایگان جمهوری اسلامی ایران هستند. حبیب جهانساز با بیان اینکه چای ایرانی بسیار سالم و عاری از هرگونه آلایندگی است گفت: اخیرا از نظر کیفی نیز چای داخلی ارتقا یافته و دست اندرکار تولید ...
گروه اقتصادی: چای خارجی از ابتدای سال نزدیک به ۹۰ درصد و چای ایرانی ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش قیمت داشته است. فعالان میگویند هزینههای تولید و واردات افزایش یافته است. از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا کنون برخلاف وعده نوروزی روحانی، قیمت کالاها و محصولات مصرفی مورد نیاز مردم به طرز ...
گروه علمی: گر شما هم عادت دارید با معده خالی چای یا قهوه بنوشید باید گفت این نوشیدنیها ممکن است بهترین و راحتترین نوشیدنیها محسوب شوند، اما نوشیدن آنها بلافاصله بعد از بیدار شدن در سکوت به بدن آسیب میرساند. نمیتوانید صبح را بدون نوشیدن یک فنجان چای یا قهوه شروع کنید؟ در ...
گروه علمی: مشاهدات ۵۰۰ هزار نفر در طول چندین سال نشان داده است که مصرف منظم چای داغ با دمای بالاتر از ۶۵ درجه خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش میدهد.پروفسور ودات گرال متخصص در زمینه گوارش، تصریح کرد که این سرطان ششمین علت مرگ در جهان است (طبق منابع دیگر هشتمین). این یک بیماری جدی است. این ...
گروه علمی: چای یکی از نوشیدنیهای بسیار پرطرفدار و در عین حال پر خواص است که میتواند باعث تقویت سلامت بدن شود. چای خواص بی شماری دارد و امروزه پس از آب، چای پرطرفدارترین نوشیدنی در جهان به شمار میرود. به تازگی متخصصان به خواص دیگری از این نوشیدنی پی برده اند.بر این اساس، دانشمندان می...
گروه علمی:یک مطالعه جدید نشان میدهد که مصرف یک سیب در کنار چای ممکن است از بدن در مقابل سرطان حفاظت کند. یک مطالعه جدید استرالیایی-دانمارکی نشان میدهد که مصرف همزمان سیب و چای میتواند در برابر سرطان از بدن محافظت کنند؛ زیرا این دو ماده غذائی حاوی ترکیبات خاصی هستند که برای بدن انسان ...
گروه علمی: تاکنون تحقیقات مختلفی درباره تاثیرات نوشیدن چای بر سلامت انجام شده و فواید متعدد آن از کاهش وزن گرفته تا کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن مورد تایید محققان قرار گرفته است. در تحقیقات مختلف به تاثیرات این نوشیدنی دلچسب بر سیستم ایمنی کمتر توجه شده است. به همین علت در این گزارش تاثیرات ...
گروه علمی:نوشیدن چای با فواید زیادی برای سلامت همراه است که یکی از آنها، کاهش فشارخون است.محققان پی بردند ترکیباتی موسوم به کاتچین ها که در چای سبز و سیاه وجود دارد، با آرام کردن ماهیچه صاف که رگهای خونی را شل میکند منجر به کاهش فشار خون میشود.این یافته میتواند منجر به تولید ...
گروه اقتصادی: دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران اظهار داشت: تقاضا مواد غذایی شدیدا کاهش پیدا کرده است. در این مقطع زمانی میتوان گفت نسبت به مدت مشابه سال گذشته با 35 درصد کاهش تقاضا مواجه هستیم.قاسمعلی حسنی در مورد وضعیت بازار شب عید مواد غذایی اظهار داشت: به غیر از روغن، ما مشکلی در تامین ...
گروه علمی: اضطراب واکنشی طبیعی به استرسی است که تجربهاش میکنیم؛ مثلاً وقتی مصاحبهای داریم، مقالهای باید ارائه بدهیم، اولین روز کاری یا وقتی که قرار است در مسابقهای شرکت کنیم. در دنیای امروز این موقعیتهای استرس برانگیز، بیشتر و پُرتکرارند و انگار همیشه و همه جا وجود ...
گروه علمی:یک پزشک مصری گفت: چای حاوی اسیدی است که باعث از بین رفتن کلسیم میشود و در صورت اضافه شدن به شیر، ارزش تغذیهای این محصول لبنی از بین میرود.دکتر منال عزالدین، متخصص صنایع غذایی در مصر اظهار کرد: افزودن کاکائو یا چای به شیر خاصیت آن را از بین میبرد و به بدن فایده...
گروه سلامت: یک متخصص تغذیه مصرف هل، دارچین، زعفران یا زنجبیل همراه چای را مفید دانست و مطرح کرد: افراد مبتلا به ریفلاکس معده، کم خونی، سنگ کلیه اگزالاتی، یبوست و نفخ از نوشیدن چای سیاه خودداری کنند، در سایرین نیز بهتر است چای در فاصله یک تا دو ساعت پس از صرف غذا به صورت کمرنگ و خنک مصرف شود.
دکتر سارا ...
گروه علمی: برگهای چای به طور طبیعی حاوی کافئین هستند. مصرف بیش از حد کافئین که از چای و منابع دیگر سرچشمه می گیرد، ممکن است به احساس اضطراب، استرس و بیقراری منجر شود. چای یکی از محبوبترین نوشیدنی ها در جهان است. از محبوبترین انواع چای می توان به سبز، سیاه، سفید و اولانگ اشاره ...
گروه اقتصادی: دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی از قرار گرفتن شکر و چای در مسیر افزایش قیمت خبر داد و گفت: در بازار چای بیش از 25 تا 50 درصد گران فروشی میشود.قاسمعلی حسنی در تشریح آخرین وضعیت تامین و قیمت دو کالای شکر و چای که این روزها حاشیهساز شدهاند، اظهار کرد: شکر و چای در مسیر ...
گروه علمی: محققان سنگاپوری به افرادی که روز خود را با نوشیدن یک فنجان قهوه یا چای آغاز میکنند، مژده دادهاند چرا که محققان دانشگاه ملی سنگاپور(NUS) اخیرا قهوه و چای پروبیوتیکی ایجاد کردهاند که مملو از پروبیوتیکهای زنده سازگار با روده است.به گزارش ایسنا، "لیو شائو کوان"...
گروه علمی: محققان "دانشگاه نیوکاسل" انگلیس در مطالعه اخیرشان اظهار کردهاند، نوشیدن پنج فنجان چای در روز باعث بهبود تمرکز و مدت زمان واکنش نشان دادن در افراد بالای ۸۵ سال میشود.به گزارش ایسنا، یافتههای محققان نشان داد افراد مسنی که بیش از پنج فنجان چای در روز مینوشند ...
گروه اقتصادی: قاسمعلی حسنی، دبیر کل اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: تقاضای چندانی برای خرید کالا در بازار وجود ندارد، با وجود آنکه گرانی کالاها به اوج خود رسیده، از این رو به سبب نبود تقاضا ، بازار کششی برای افزایش مجدد قیمت ها را ندارد.با توجه به کاهش نرخ ارز انتظار می رود که افت قیمت حداقل ۵ تا ۱۰ ...
گروه علمی: بر اساس پژوهشی که اخیرا در نشریه ساینس منتشر شده است، نوشیدن چای بیش از حد میتواند خطراتی به دنبال داشته باشد. این در حالی است که چای یکی از محبوبترین نوشیدنیها در سراسر جهان محسوب میشود. فواید چای بی پایان به نظر میرسد. بررسیهای متعددی نشان داده اند که ...
گروه سلامت: چای یک نوشیدنی محبوب در جهان است که به تامین آب مورد نیاز بدن کمک می کند، عطر و طعم خوبی دارد و با توجه به گیاهی که برای آماده کردن آن استفاده شده است می تواند سطوح انرژی بدن را افزایش داده یا به خوابی آرام کمک کند. اما آیا چای می تواند به کاهش وزن نیز کمک کند؟ اگر در تلاش برای کاهش وزن ...