گروه علمی:مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا سبزیجاتی را که برای سلامتی افراد خطرناک محسوب میشوند را مشخص کرد. مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا (CDC) در خصوص نوعی از سبزیجات هشدار داد که نباید بصورت خام مصرف شوند؛ چرا که خطری برای سلامتی انسان محسوب میشوند.
مرکز کنترل و پیشگیری ...
گروه علمی: گنجاندن یک لیوان نوشیدنی سم زدایی کننده در برنامه صبحگاهی می تواند یک روش درمانی مناسب بوده و مواد معدنی و آنزیم های تخلیه شده در بدن را بازیابی کند.نوشیدنیهای سبز اساساً به عنوان یک درمان برای بیماریهای مزمن و برای بازگرداندن مواد معدنی و آنزیمهای تخلیه شده در بدن توصیه ...
گروه علمی: همه سبزیجات مانند هم نیستند و از نظر ترکیبات و تأثیرات بعدیشان بر بدن هم برابری نمیکنند. تأثیری که سبزیجات بر وزن بدن میگذارند با هم متفاوت است.شاید تصور کنید که رژیم غذایی که درون آن فقط از سبزیجات استفاده شود، بدون شک به کم کردن وزنتان کمک میکند و به هر میزانی که ...
گروه علمی: مطالعه منتشر شده توسط انجمن بهداشت آمریکا در مارس ۲۰۲۱ و توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی هاروارد نشان داد که خوردن مقدار متعادل میوه و سبزی میتواند به ما در افزایش طول عمر کمک کند. بر اساس این پژوهش، فقط دو وعده میوه و سه وعده سبزیجات میتواند میزان مرگ و میر را کاهش دهد....
گروه علمی: نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات با استرس کمتر مرتبط است.یافته محققان دانشگاه ادیت کووان استرالیا نشان میدهد افرادی که روزانه حداقل ۴۷۰ گرم میوه و سبزیجات میخورند، ۱۰ درصد استرس کمتری نسبت به افرادی دارند که کمتر از ۲۳۰ گرم از این نوع مواد خوراکی ...
گروه جامعه: یافتههای محققان نشان میدهد علی رغم خواص بی نظیر سبزیجات، بسیاری از مردم به میزان کافی سبزیجات مصرف نمیکنند.بیشتر مردم از خواص بی نظیر مصرف سبزیجات آگاهی دارند، با این حال شمار افراد بالغی که به میزان کافی سبزیجات در طول روز مصرف میکنند بسیار کم است.
براساس ...
گروه علمی: سبزیجات نه تنها برای عضلات و کاهش اندازه دور کمر مفید هستند، بلکه نتایج مطالعه جدید نشان میدهد که مصرف سبزیجات با سلامت قلب همراه است. محققان در استرالیا دریافتند، سبزیهای غنی از نیترات، سبزیهای برگدار و ریشهدار فشار خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری...
گروه علمی: دانشمندان چینی براین باور هستند که با مصرف ۵ وعده میوه و سبزی عمرتان افزایش مییابد. دانشمندان بهترین رژیم غذایی را برای افزایش طول عمر تعیین کرده اند. متخصصان چینی دادههای ۲۶ مطالعه پزشکی مختلف در مورد عادات غذایی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند، که در آن حدود ۱.۹ میلیون ...
گروه سلامت:بررسی داده های حدود 2 میلیون نفر در جهان نشان می دهد که مصرف بیشتر میوه و سبزیجات با کاهش خطر مرگ در زنان و مردان مرتبط است. مصرف پنج وعده میوه و سبزیجات در روز که به شکل ۲ وعده میوه و ۳ وعده سبزیجات مصرف شود، ممکن است مقدار و ترکیب بهینه ای برای افزایش طول عمر باشد.رژیمهای غذایی سرشار ...
گروه سلامت:سبزیجات دارای خواص بیشماری هستند که میتوانند برای سلامت بدن مفید باشند.از رژیم غذایی مدیترانهای تا رژیمهای غذایی مختلف برای افزایش یا کاهش وزن، سبزیجات نقش پررنگی دارند. سبزیجات سرشار از مواد معدنی، ویتامینها و مواد مغذی بوده که برای کارکرد مناسب بدن ضروری هستند....
گروه علمی: سبزیجات غیر نشاستهای یا کم کربوهیدرات حاوی ویتامینها، مواد معدنی و فیبر و در عین حال کم کالری هستند. ضمن اینکه مواد شیمیایی گیاهی موجود در آنها منجر به حفظ قند خون در محدوده سالم میشود.
مارچوبه
این گیاه نیز در هر فنجان تنها ۲۷ کالری و ۵ گرم کربوهیدرات دارد و سرشار ...
گروه سلامت:مصرف سبزیجاتی، چون کلم و هویج در وعدههای غذایی در فصل زمستان برای بدن شما بسیار مفید است. یوگنی آرمازاستیف متخصص تغذیه در روسیه مفیدترین سبزیجات برای خوردن در زمستان را توصیه کرد.به گفته او، روسها قطعاً در زمستان باید محصولات ریشه ای: کلم، هویج، چغندر و شلغم را بخورند.این ...
گروه علمی: سبزیجات یکی از مواد اصلی در سبد غذایی خانواده است و نکته مهم در خوردن این سبزیجات، ضد عفونی کردن آن است. در این مقاله چند نکته مهم برای ضد عفونی کردن سبزیجات برای شما گردآوری کرده ایم.
چند نکته برای ضد عفونی کردن سبزیجات
اهمیت سلامت میوه و سبزی مصرف شده به قدری است که همگان ...
گروه علمی: محققان آمریکایی میگویند فواید برخی سبزیجات پخته شده، بیشتر از خام آنهاست. حرارت میتواند بسیاری از مواد مغذی موجود در سبزیجات را از بین ببرد. برای مثال ویتامین C به شدت به گرما حساس بوده و در مقابل حرارت از بین میرود. از این رو، متخصصان همواره بر خام خواری سبزیجات تاکید ...
گروه علمی: کارشناسان مدت هاست که در این زمینه به مطالعه پرداخته اند تا خصوصیات هر رنگ در یک ماده غذایی را تفکیک کنند. در ادامه با فواید مواد غذایی قرمز رنگ بیشتر آشنا می شویم.
ترکیب و فواید میوه و سبزیجات قرمز رنگ
رنگدانه های طبیعی مسئول رنگ قرمز میوه و سبزیجات هستند. افزودن آنها به رژیم غذایی می ...
گروه جامعه: در سبد خرید شهروندان تهرانی، محصولاتی از هر سه گروه صیفیجات، سبزیجات و انواع میوه قرار دارد که نشاندهنده تنوع تقاضای انواع محصولات از جانب مراجعهکنندگان به میادین میوه و تره بار است.براساس گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ در بین ۱۰ محصول ...
گروه سلامت:به گفته یک متخصص تغذیه، ۱۵ مورد از سبزیجات سالم که باید بخورید شامل موارد زیر می شود:
۱. هویج
هویج سرشار از ویتامین A. است که به تقویت بینایی کمک میکند - به خصوص در شب. از این سبزیجات ریشهای به صورت خام، خرد شده در سالادها یا مخلوط در اسموتیها می تواند استفاده ...
گروه علمی: بسیاری از افراد مایلند به سرعت وزن خود را کاهش دهند اما نمی دانند چگونه باید این کار را انجام دهند. در یک مطالعه جدید ، محققان دانشگاه استنفورد بیش از 600 فرد بزرگسال دارای اضافه وزن را در رژیم غذایی کم چربی یا کم کربوهیدرات قرار داده اند تا این موضوع را بررسی کنند.
گروه علمی: یک پژوهشگر طب سنتی با اشاره به اسید آمینه تریپتوفان موجود در سالاد سبزیجات گفت: این اسید آمینه در ساخت هورمون سروتونین در مغز و ایجاد شادی و نشاط در افراد نقش موثری دارد.