گروه علمی:مخلوط زنجبیل، عسل و لیمو باعث تقویت ایمنی بدن در برابر میکروبها و ویروسها میشود. فواید زنجبیل، یکی از ارجحترین ادویه ها، برای سلامت انسان است. ترکیب زنجبیل با عسل و لیمو به دو برابر شدن اثر آن کمک میکند. مخلوط زنجبیل، عسل و لیمو باعث تقویت ایمنی بدن در برابر میکروب...
گروه علمی: زنجبیل فواید زیادی برای سلامتی دارد که یکی از این فواید، از بین بردن چربیهای شکم و لاغری است، در این مطلب با نحوه درست مصرف زنجبیل برای لاغری آشنا شوید. حتما شما هم در مورد استفاده از زنجبیل برای لاغری و چربی سوزی بسیار شنیده اید و خبر دارید که برخی با روش صحیح که برخی از آنها ...
گروه علمی: زنجبیل دارای طعمی تند و ویژه است که از آن برای خوش طعم کردن غذاهای مختلف و درمان و التیام بیماریها استفاده میشود. یکی از مشهورترین خواص دارویی زنجبیل، استفاده از این گیاه برای درمان گلودرد است.زنجبیل دارای ترکیبات بایواکتیو یا زیست فعال است. ترکیبات زیست فعال مواد ...
گروه علمی: برخی شواهد نشان می دهد که یک رژیم غذایی سرشار از سیر و زنجبیل ممکن است به محافظت در برابر برخی انواع سرطان کمک کند.سیر و زنجبیل هر دو به دلیل فواید خود برای سلامت انسان معروف هستند.
دهه ها پژوهش های علمی نشان داده است که این دو ماده غذایی محبوب دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی هستند ...
گروه علمی: زنجبیل به عنوان نوعی ادویه تاثیر بسیار زیادی در درمان مشکلات روده و معده افراد خواهد داشت. زنجبیل نوعی ادویه از ریشه گیاهان Zingiber officinale است. عموما در آشپزی در بسیاری از غذاهای آسیایی، داروهای گیاهی و خاورمیانه به کار میرود زنجبیل از شاخه کورکومین است این روش عموما برای ...
گروه علمی: زنجبیل نوعی ادویه از ریشه گیاهان Zingiber officinale است. عموما در آشپزی در بسیاری از غذاهای آسیایی، داروهای گیاهی و خاورمیانه به کار میرود زنجبیل از شاخه کورکومین است این روش عموما برای درمان مشکلات روده و معده مفید و غذایی عالی برای افرادی که رژیم بدون لکتین دارند محسوب ...
گروه علمی:به کمک ۵ روش طبیعی به کمک زنجبیل وزنتان را کم کنید و بدون دردسر لاغر شوید.زنجبیل گیاهی است که بیشتر به دلیل ریشهاش کشت میشود، زیرا این گیاه التهاب بدن را کاهش، هضم را تحریک و اشتها را سرکوب و برای لاغری و کاهش وزن نیز مفید است.تحقیقات پزشکی نشان میدهد که زنجبیل میتواند ...
گروه علمی:طبق گفته دانشمندان مصرف بیش از حد زنجبیل برای خانمها خطرناک است. زنجبیل میتواند باعث مشکلات گوارشی و افزایش خونریزی در طی چرخه قاعدگی برای زنان شود؛ همچنانکه ممکن است روی رودهها تأثیر گذاشته و باعث اسهال شود.
طبق گفته دانشمندان، زنان باردار نباید حتی در مقادیر کم،...
گروه علمی: مصرف بیش از حد زنجبیل میتواند باعث به مخاطره افتادن سلامت بدن شود.زنجبیل یکی از گیاهان بسیار پرخواص است که برای طعم دار کردن سایر مواد غذایی از آن استفاده میشود. از دیرباز زنجبیل را به عنوان یک گیاه دارویی برای درمان برخی بیماریها مورد استفاده قرار میدادند.با این وجود،...
گروه علمی:استفاده از زنجبیل در افراد مبتلا به سنگ صفرا و یا در معرض خونریزی ممنوع است.دکتر زهرا سیاهپوش اظهار کرد: زنجبیل گیاهی است بومی هند، چین و بنگاله؛ در ایران در مازندران میروید و دو نوع کوهی و دشتی دارد. در طب ایرانی زنجبیل دارای مزاجی بسیار گرم است. به عنوان گوارنده غذا، رفع رطوبات سر ...
گروه جامعه: استفاده از زنجبیل در بارداری در طب سنتی سفارش شدهاست.حداکثر 80٪ از زنان در سه ماهه اول بارداری وضعیت تهوع و استفراغ را تجربه می کنند. خوشبختانه ریشه زنجبیل دارای انواع ترکیبات گیاهی است که امکان دارد به بعضی از ناراحتی های دوران بارداری کمک کنند.به طور ویژه فکر می شود که دو ترکیب موجود ...
گروه جامعه: یک کارشناس گیاهان دارویی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: زنجبیل یکیاز انواع گیاهان دارویی است که دارای خواص و ویژگیهایی برای سلامتی انسان است.علی سپهوند در رابطه با زنجبیل و فواید آن، اظهار کرد: این گیاه در حدود ۶۰-۵۰ گونه غدهدار معطر دارد که بومی ...
گروه علمی: نتایج یک پژوهشی داخلی با موضوع تأثیر گیاهان دارویی بر سلولهای سرطانی نشان میدهد که استفاده از مواد مؤثره گیاه دارویی زنجبیل تأثیر قابل توجهی بر کنترل سلولهای سرطان خون کودکان دارد.به گزارش ایسنا، سرطان خون لنفوبلاستی حاد، شایعترین نوع سرطان در کودکان است. این سرطان ...
گروه علمی: استفاده از زنجبیل با وجود پتاسیم و مس کافی در آن، به کاهش سریع سطح قند خون کمک میکند.اولگا کوبوروا، متخصص تغذیه در روسیه در مقالهای مینویسد: استفاده از زنجبیل به کاهش سریع سطح قند خون کمک میکند.به گفته او، یک محصول محبوب در روسیه با نام زنجبیل، حاوی مقدار زیادی پروتئین ...
گروه علمی:تعدادی از آزمایشات بالینی نشان میدهد که زنجبیل ممکن است تأثیر کمی روی وزن بدن داشته باشد، یعنی کاهش وزن معجزه آسایی ایجاد نخواهد کرد.بیشتر تحقیقات پیرامون مزایای کاهش وزن زنجبیل در مدلهای حیوانی است. تحقیقات محدودی که بر روی انسان انجام شده است عمدتاً مطالعات کوچکی است که ممکن ...
گروه علمی: محققان در بررسیهای اخیر خود دریافتند، زنجبیل ممکن است به درمان افراد مبتلا به لوپوس و افراد آسیب پذیر در ایجاد لختههای خونی خطرناک کمک کند. مطالعهای که اخیرا بر روی موشهای آزمایشگاهی صورت گرفته نشان میدهد، زنجبیل ممکن است به درمان افراد مبتلا به لوپوس و افراد ...
گروه علمی: زنجبیل یک ماده غذایی محبوب در بسیاری از جهان بوده که دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است.محققان در مطالعه اخیر خود به بررسی ترکیب اصلی بیواکتیو ریشه زنجبیل موسوم به ۶-gingerol در کاهش علائم لوپوس پرداختند.در بیماری لوپوس، سیستم ایمنی بدن به خودش حمله کرده و التهاب میتواند باعث ...
گروه علمی: برخی گیاهان و ادویهها حاوی ترکیباتی هستند که اثرات آنتی اکسیدانی قوی در برابر درد و التهاب دارند.گیاهان و ادویهها حاوی ترکیبات گیاهی فعال هستند که اثرات آنتی اکسیدانی قوی در برابر درد، التهاب و شرایط مزمن دارند. ترکیبات دارویی قدرتمندی مانند گینجرول (روغن اسانس زنجبیل)، ...
گروه اقتصادی: این روزها نیاز مردم برای خرید زنجبیل دو چندان شده است، چرا که به اعتقاد مصرفکنندگان این گیاه دارویی برای مبارزه با ویروس کرونا کاربرد دارد.رییس اتحادیه واردکنندگان و صادرکنندگان میوه درباره کاهش قیمت زنجبیل به تجارتنیوز میگوید: چنانچه واردات زنجبیل آزاد شود، قیمت این ...
گروه علمی: در شرایطی که مصرف زنجبیل و لیموترش به صورت جداگانه نیز فواید جالب توجهی را برای سلامت انسان ارائه می کند اما ترکیب این دو ماده غذایی هرچه بیشتر وضعیت و عملکرد سلول های بدن را بهبود می بخشد.«قدرت شفابخشی زنجبیل برای قرن ها مورد توجه فرهنگ های مختلف قرار بوده است. زنجبیل از ارزش غذایی ...