گروه علمی: محققان ژاپنی دریافتند که رژیم غذایی پر فیبر با کاهش خطر ابتلا به زوال عقل مرتبط است. زوال عقل یک بیماری ویرانگر است که معمولا نیاز به مراقبت طولانیمدت دارد.به گزارش ایسنا،کازوماسا یاماگیشی، محقق ارشد این تحقیق از دانشگاه تسوکوبا ژاپن اظهار کرد: ما به برخی از تحقیقات اخیر علاقه...
گروه علمی: بیماری آلزایمر ناشی از ترکیب عوامل ژنتیکی، محیطی و سبک زندگی از جمله رژیم غذایی و تغذیه است. بیماریهایی مانند فشارخون بالا، بیماری قلبی، دیابت و چاقی ممکن است باعث افت حافظه شود و این غالبا تحت تاثیر غذاهایی است که میخوریم. داشتن تغذیه خوب به کاهش خطر ابتلا به آلزایمر در ...
گروه علمی: کنسرسیوم اروپایی برای استفاده از هوش مصنوعی به منظور توسعه سیستم تشخیص آلزایمر تشکیل شده است.به گزارش ایسنا، این پروژه ۶ میلیون یورویی به نام 2D-BioPad متشکل از ۱۱ مؤسسه دولتی و خصوصی از سراسر اروپا بوده که به دنبال توسعه سیستم تشخیص نقطه مراقبت (PoC) است. این کنسرسیوم با هدایت مرکز ...
گروه علمی:نتایج یک تحقیق طولانیمدت ارتباطی قوی را بین زوال عقل و رژیم غذایی نشان داده است. بر اساس نتایج این مطالعه ۴۰ ساله روی ۱۳۰ هزار بزرگسال، خطر ابتلا به زوال عقل در بزرگسالانی که بیش از دو وعده در هفته گوشت قرمز فراوری شده، مانند سوسیس، کالباس، ژامبون و بیکن، مصرف میکردند ۱۴ درصد بیش ...
گروه علمی: دانشمندان کشف کردهاند که ظرفیت حافظه ما ثابت نیست، بلکه مانند پلاستیک انعطافپذیر است و برای استفاده کامل از این قابلیت، باید مغز خود را تمرین دهید و از بدن خود مراقبت کنید.به گزارش خبرآنلاین، ۶ مورد از مؤثرترین روشها برای بهبود حافظه عبارتند از:
۱. طبیعت...
گروه علمی: مطالعات نشان میدهد که رژیم غذایی در ابتلا به بیماری آلزایمر نقش پررنگی دارد.
به گزارش خبرآنلاین، برخی از مواد غذایی مشکوک به افزایش ریسک ابتلا به آلزایمر عبارتند از:
۱. گوشت قرمز
محققان توصیه میکنند مصرف گوشت قرمز را، به دلیل دارا بودن آهن، به یک یا دو بار در هفته محدود کنید....
گروه علمی: دادههای یک مطالعه جدید در ایالات متحده، ارتباط قابل توجهی را بین قرار گرفتن در معرض نورهای مصنوعی در شب که معمولاً به عنوان آلودگی نوری شناخته میشود و شیوع بیماری آلزایمر نشان داده است.به گزارش ایسنا، این مطالعه توسط متخصصان مرکز پزشکی دانشگاه «راش» با استفاده از داده...
گروه علمی: دادههای یک مطالعه جدید در ایالات متحده، ارتباط قابل توجهی را بین قرار گرفتن در معرض نورهای مصنوعی در شب که معمولاً به عنوان آلودگی نوری شناخته میشود و شیوع بیماری آلزایمر نشان داده است.
به گزارش ایسنا، این مطالعه توسط متخصصان مرکز پزشکی دانشگاه «راش» با استفاده ...
گروه علمی: پژوهش جدید دانشمندان آمریکایی با پیشرفت بالقوه در درمان آلزایمر به کمک داروی «تروریلوزول» و کاهش از دست دادن حافظه و زوال شناختی در موشها همراه بوده است.به گزارش ایسنا ، آلزایمر یک بیماری ناتوانکننده است که مبتلایان به آن، از دست دادن تدریجی حافظه را تجربه می...
گروه علمی:به گفته انجمن آلزایمر، احساسات افراد مبتلا به آلزایمر بهطور مکرر تغییر میکند، از همین رو کنترل کمتری بر احساساتشان دارند که ارتباط را برای آنها دشوار میکند. دانا ایبل، مدیر بخش «شبکه پرستاران آلزایمر» (Alzheimer’s Caregivers Network) در دیترویت میشیگان،...
گروه علمی: متخصصان میدانند که در افراد مبتلا به آلزایمر تواناییهای کلیدی شناختی نظیر حافظه، گفتار و درک مطلب رو به کاهش میگذارد. این امری است که در روند پیشرفت بیماری اتفاق میافتد، با این حال پیشبینی اینکه چه عواملی در این قضیه موثر هستند، تاکنون ممکن نبوده است.
حالا ...
گروه علمی: متخصصان میگویند بین آلزایمر و چند بیماری عروق کرونر ارتباط ژنتیکی قابل توجهی پیدا کردهاند که پزشکان را قادر میکند در بهبود بیماران به نتایج بهتری برسند.به گزارش ایسنا، در مطالعه مرکز «سلامتسنجی دانشگاه ادیت کاون» (Edith ...
گروه علمی: بر اساس تحقیقی که اخیرا نتایج آن در «ژورنال نوترینتز» (نشریه علمی مواد غذایی مغذی) انتشار یافته، مشخص شده که پنیر در بهبود «بهداشت شناختی» افراد مسن موثر است.
از قدیم الایام این باور در عموم مردم رایج بوده که پنیر را نباید به تنهایی خورد و آن را باید همراه با گرو ...
گروه علمی: آلزایمر نوعی اختلال در عملکرد مغز انسان است که به تدریج تواناییهای ذهنی فرد مبتلا را به تحلیل میبرد. هر چند معمولا افراد با افزایش سن، مقداری فراموشکار میشوند، اما در بیماران آلزایمری این فراموشکاری به تدریج پیشرفت میکند. گفته میشود یک هشتم افراد بالای ۶۵ سال ...
گروه علمی: چندین مطالعه معتبر ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانهای و پیشرفت کندتر بیماری آلزایمر را تایید کردهاند، این رژیمها سرشار از چربیهای سالم و آنتی اکسیدانهاستبه گزارش همشهری آنلاین،عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان ...
گروه علمی: بر اساس مطالعات، غذاهای مصرفی ما نقش اساسی در سلامت مغز، حفظ حافظه و بهبود کلی عملکرد شناختی ایفا میکنند. به طور کلی، شواهد نشان میدهد که رژیمهای غذایی کمچرب، مانند رژیم غذایی مدیترانهای، از مغز ما در برابر زوال شناختی محافظت میکنند.
به ...
گروه علمی: نشانههای اولیه و ساده ابتلا به آلزایمر را بشناسیم.چه تغییرات خلقی نشانه آلزایمر است؟ این سوال حتما برای شما هم پیش آمده است.
به گزارش ایسنا، بیماری آلزایمر موجب میشود بر روی سلول های ناحیه هیپوکامپ مغز (بخش حافظه) افراد مبتلا رسوبات پروتئینی به نام پلاک های آمیلوئید ایجاد ...
گروه علمی: محققان دریافتند به ارتباط غذایی افراد در جوانی و ابتلا به بیماری در میانسالی و پیری پی بردند. تحقیقات نشان داده است افرادی که در جوانی غذاهای فرآوری شده بیشتری مصرف میکنند، در دوره میان سالی و سالمندی در خطر ابتلا به مشکلات جدی سلامتی قرار میگیرند. در ادامه جزئیات تحقیقات ...
گروه سلامت: یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن با کمک رژیم غذایی مدیترانهای خبر داد.به گزارش مهر، غزاله اسلامیان، با اشاره به اینکه طبق مطالعات، محققان الگوی غذایی مدیترانهای را با کاهش خطر ابتلاء به بسیاری از بیماریهای مزمن مرتبط میدانند، گفت: چندین مطالعه ...
گروه علمی: مطالعات نشان میدهد که رژیم غذایی در ابتلا به بیماری آلزایمر نقش دارد. برخی از مواد غذایی مشکوک به افزایش خطر ابتلا به آلزایمر را در این مطلب مرور می کنیم:
۱ گوشت قرمز
گوشت قرمز منبع بسیار خوبی از آهن و برای پیشگیری از کمخونی ضروری است. با این حال، مقدار بیش از حد آهن در بدن ...