به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۱۳ - ۰۳:۱۰
 
۷
تاریخ انتشار : ۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ساعت ۱۵:۰۹
کد مطلب : ۱۴۷۲۸

انتخاب كابينه؛ دو بر صفر به زیان افراطیون

گروه سياسي- رسانه‌ها: سايت آينده نوشت: دیروز و امروز دکتر حسن روحانی در اقداماتی تحسین برانگیز دکتر نجفی را به معاونت خود و ریاست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و توفیقی، فانی و صالحی امیری را بعد از رای نیاوردن میلی منفرد، نجفی و سلطانی فر به سرپرستی وزارتخانه های علوم، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان منصوب کرد.
انتخاب كابينه؛ دو بر صفر به زیان افراطیون
این انتصابات که بعد از اقدام غیرمنتظره مجلس در رای عدم اعتماد به گزینه های اعتدالی روحانی بود، نشان داد هرچند روحانی در گام اول تعامل و احترام به مجلس را برگزید و حتی از برخی گزینه های حداکثری خود برای تامین نظر مجلس چشم پوشید؛ اما او نشان داد زمانی که پاسخ این تعامل با تنگ نظری داده می شود، او نیز می تواند قاطعانه عمل کند و افراطیون را در عمل انجام شده قرار دهد و حتی گزینه هایی را به کابینه دعوت کند که مواضعی صریح تر نیز دارند.

بنا بر این گزارش، مجلس نهم در حالی سه تن از اعضای کابینه فراجناحی روحانی را از رسیدن به وزارت بازداشت که 16 سال قبل، مجلس اصولگرای پنجم به ریاست ناطق نوری، به کل اعضای کابینه اصلاح طلب خاتمی رای اعتماد داد و طبیعی است روحانی که این کابینه را در تعامل و توافقی نانوشته با اصولگرایان و مدیران مجلس و بخشهای دیگر چیده و انتظار رای اعتماد به کل آنان را داشت، از این عدم تعامل مجلس دلگیر باشد.

از نظر روحانی و دستیارانش، معرفی کابینه به مجلس،حاصل مشورت، هماهنگی و توافق نانوشته ای میان او و نهادهای قدرتمند کشور بود و به عنوان نمونه، او رحمانی فضلی، پورمحمدی، خانم امین زاده و .. را به این دلیل معرفی کرده بود تا دیگران به نجفی و زنگنه و میلی منفرد و .. رضایت دهند. رئیس جمهور برای تامین دیدگاه های نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دیگر نهادهای نظام درباره ترکیب کلی کابینه و حفظ اعتدال، از تعدادی از گزینه های نخست و حداکثری خود برای تصدی وزارتخانه ها چشم پوشیده و درواقع گام نخست تعامل با مجلس را برخلاف هشت سال گذشته با حسن نیت برداشته بود و در برابر، نوبت مجلس شورای اسلامی بود که در زمانه ای که مشکلات خارجی و داخلی بیشماری در برابر دولت جدید صف بسته اند، این حسن نیت را پاسخی متقابل دهد و با حمایت از دولت اعتدال فضای افراطی سال های گذشته که بر کشور حاکم شده بود را به میدانی نوین برای حل مسایل مردم تبدیل کند.

اما حال که دیگران به توافق نانوشته و این تعامل به درستی عمل نکرده اند، او هم با انتصاب نجفی، توفیقی و فانی نشان می دهد به راه خود ادامه خواهد داد و مقابل افراطیون منفعل نمی شود، بلکه افراطگری های این گروه، به زیان آنها تمام می شود. شاید همین امر است که باعث عصبانیت افراطیون از انتصاب های تازه شده و باعث شده در روز اول، برخی سرپرستان منصوب شده را فتنه گر بخوانند.

۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۵:۱۶
جواب های هوی است. درمقابل افراطیون نباید در موضع دفاعی قرار گرفت.به قول فوتبالی ها بهترین دفاع حمله است اگه گل نزنی گل میخوری.زنده باد اعتدال و اصلاحات (113046)
(امین)
United Kingdom
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۵:۱۹
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست و جلوی ضرر رو هر وقت بگیری فایده هست

آقای روحانی باید از اول در برابر اقتدارگرایان سخت برخورد می کرد

روحانی الان فهمید هیچگاه نباید به اقتدارگرایان اعتماد کند، هر چند دیر بود اما باید خدا رو بابت این کار روحانی شکر کرد
هر وقت در برابر اقتدارگرایان یک قدم عقب نشینی شود،آنان صد قدم جلو می آیند

راه درست مقابله با اقتدارگرایان،فقط جنگ هست و نه مماشات و مصالحه و مسامحه (113048)
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۵:۲۵
عمل بدی میتونه باشه اگر روحانی قصد تعامل با مجلس را نداشته باشه (113054)
میثم
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۵:۲۸
باور کنید یه روز میاد که یه فیلم طنز در مورد شیرین عقلی های این افراطی ها ساخته میشه که ملت بفهمند که هشت سال مملکت دست چه. . . . (113056)
مهرداد
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۵:۲۸
بهار لطفا یه فتنه سنجی هم از 3 سرپرست جدید به عمل بیار ببینیم وضعشون چطوره (113057)
یکتا
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۵:۳۷
از اول هم نباید به این مجلس اعتماد میکرد هرچندکار برگزیده ای انجام داد . (113067)
مجید
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۲۲:۳۶
ایشون تعامل داشتن اما مجلس پاسخ خوبی نداد (113362)
مهسا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۵:۴۵
باخت هميشه ، از دست دادن نتيجه عددي بازي نيست.شايد به قول شريعتمداري ها و رسايي ها آنها برنده!! عملكرد مجلس در عدم راي به اصلاح طلبان بودند ولي آنها مردانگي و انسانيت را باختند كه اين نوع شكست سرافكندگي به بار مي آورد.!برنده هميشگي اين تقابل هاي سياسي ، جريان فكري حاكم بر جامعه كه همانا تفكرات اصلاحطلبانه است بوده و بس. (113075)
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۵:۵۸
مگه نظر اين كاسبان فتنه- كه در اصل خود فتنه هستند- اصلاً اهميتي داره؟!
زنده باد دكتر روحاني كه ثابت كرد در انتخابش اشتباه نكرده‌ايم! (113081)
بدمک
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۶:۱۰
حال کردم.کاش عارف هم یک سمت مهم داشت.‏
دور بعد امثال حداد و توکلی و بزرگواری در مجلس حظور ندارن (113094)
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۶:۱۴
این که شما می نویسید : "گزینه های حد اکثری " خود گواه این است که گزینه های ذخیره افراطی هستند ، توصیه می کنم کسانی که مجلس فوق ِ افراطی ششم و حوادث 88 را در پرونده دارند نسبت به طیف های مقابل نهایت ادب را به خرج دهند. (113096)
مردم
United Kingdom
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۶:۱۴
روحانی مچکریم (113099)
اسطوره
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۶:۱۷
. . .
با تمام وجود برای آقای روحانی و تیمشون آرزوی موفقیت دارم و فکر نمیکنم کسی از مردم باشه ک نخاد اوضاع مخصوصا اقتصادی درست شه
اما نمیدونم آقای روحانی توان مقابله با اون مافیای قدرت و ثروت را دارند یا ن؟
مافیایی ک برای رسیدن ب قدرت و ثروت از خدا و دین مایه میذارن (113104)
مرغ
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۶:۲۰
مگه اونا مرغن (113109)
mina
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۶:۲۵
هرچي دلشون ميخود بگن مهم اينه كه اوني كه مردم ميخوان و آقاي روحاني ميخواد انجام شه بذار آقايون خودشون و خفه كنن! (113112)
مسعود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۶:۴۲
از اول هم معلوم بود این مجلس چنان با اعتدال واحترام وتعامل میانه ای ندارد باید با همان قاطعیت احمدی نژاد با مجلس رفتار کرد والا باید کلید را به مجلسیان تحویل داد وبعد از چند سال ویرانه تحویل گرفت .
روحانی باید در برآورد مطالبات بر حق مردم قاطع وجدی باشد او را چه باک که رءی میلیونی مردم را پشت سر دارد که اگر جدی باشد هر روز هم بر خیل هوادارانش افزوده خواهند شد.
روحانی باید قاطع وبرنده باشد والا در برابر افراطیون شکست خواهد خورد واین یعنی ورد کشور به سراشیبی سقوط وویرانی.... (113119)
فرهنگی
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۶:۵۰
این نمایندگان مخالف کابینه(افراطی)تاانتخابات بعدی مجلس یادشان باشد که مافرهنگیان راازوجود اقای نجفی محروم کردند ما هم بانه گفتن به انها ازورودشان به مجلس ونظام جلوگیری خواهیم کرد (113124)
بوشهر
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۶:۵۸
کابینه خوبیه ولی نمیدونم چرا وزیر کشور رحمانی انتخاب شد. اگر مدیران کنونی در استان ما بمانند از رای دادنم به روحانی پشیمان میشوم (113132)
مهربان توسی
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۷:۱۰
من فرهنگی میگم کاش دکتر نجفی رای اعتماد میگرفت (113145)
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۷:۱۵
آقاي توفيقي هم بايد مجددا آقاي نيلي منفرد را به سمت معاونت دانشجويي قرار دهند تا افراطيون حساب كار دستشون بياد! (113151)
مسعود
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۷:۵۰
اگه کوتاه میومد من که ازش نا امید می شدم، قدم بعدی انتخابات مجلس که افراطی ها دیگه رای نیارن (113174)
فرهاد
Latvia
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۸:۵۲
درود و سپاس : بعد از انتخابات ریسات جمهوری و بنا بر توافقات صورت پذیرفته بین اصلاح طلبان و افراطیون دیگر بعید میدانم که در تقابل افکار با هم باشید چون همدست شده بودید تا دولت دهم را از نظر مردم منفور نشان دهید که حاشا ... (113224)
مجید
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۱۸:۵۷
این هم درسی شد برای آیندگان که کابینه خودشونو بر اساس رای اکثریت بچینند نه فراجناحی و تعاملی (113229)
بدمک
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۲۰:۵۹
افراط چیه؟هر کس هرف حق بزنه میشه افراطی؟ زنده باد برادر شریعطمداری. (113286)
۱۳۹۲/۰۵/۲۷ ۲۱:۴۲
بهار جان اون تیترت رو یادم نمیره ، "روحانی بعد از عارف از توفیقی هم عبور کرد" !!
امیدوارم از این به بعد به انتخابمون اعتماد داشته باشیم.
مگه میلی منفرد چه فرقی با توفیقی داشت که اینقدر جو میدادید ؟! (113325)