در همین حال شبکه خبری فرانس 24 گزارش داد که در ایران "کمپینی" برای تزریق شادی به جامعه با اجرای موزیک خیابانی به راه افتاده است که به دنبال ترویج فرهنگ موسیقی حرفهای خیابانی است. این پدیده ای که تا چندی پیش تنها در برخی خیابانهای پایتخت نظیر ولیعصر و شهرک قدس دیده میشد، اکنون در شهرهایی بزرگي همچون شیراز، اصفهان و تبریز نیز دیده میشود.
بنا به این گزارش نوازندگی در خیابان یا از سر نیاز مالی نوازنده یا به دلیل نبود امکان اجرا بر روی صحنه است اما هستند کسانی که به دلایل دیگر موزیک خود را به خیابان می برند؛ این دست نوازندگان معتقداند با این کار ضمن تزریق نشاط به جامعه طیف هایی که به ندرت مخاطب موسیقی به طور جدی قرار می گیرند را جذب می کنند.
یکی از نوازندگان خیابانی درباره کارخود به این شبکه گفته است: این روزها یکی از مهمترین دغدغه های همه نبود شادی و حتی وجود نگاه گناه آلود به شادی در بخش هایی از جامعه است، ما تلاش میکنیم این نگاه را تغییر دهیم. مردم فکر میکنند «سنگین بودن» و غمگین نشان دادن خودشان یک نوع پرستیژ است، موسیقی خیابانی کمک میکند که نگاه مردم به شاد بودن عوض شود. واقعیت این است که هنگام سوار شدن به مترو و یا در خیابان دیدن مردم افسرده و غمگین هر فردی را تحت تاثیر قرار میدهد. به نظر من شاد زندگی کردن حق همه است و به نظر من موسیقی هم راهی برای فرار از افسردگی است.