گروه سياسي: صادق زيباكلام ميگويد: در برابر تمام اتهاماتی که از روزنامه کیهان مطرح شده است و در برابر تمام اعتراضهای کسانی که به فرودگاه مهرآباد رفتند و لنگه کفش به خودروی رییس جمهوری ایران پرتاب کردند تنها یک سوال مطرح میکنم و درخواست دارم و لطف کنند به آن پاسخ دهند که ضدیت با آمریکا در این ۳۴ سال گذشته چه نفعی برای مردم کشورمان داشته است و این ضدیت تا چه اندازه منافع ما را تامین کرده است.
اين استاد سياسي دانشگاه تاکید کرد: مخالفتها با تمام تلاشهای دولت تدبیر و امید برای بهبود رابطه با آمریکا از سر غیظ و غضب است و طرح اتهاماتی همچون امتیاز دادن نقد و عدول از مواضع اسلامی و انقلابی ذرهای با واقعیت همخوانی ندارد. صادق زیباکلام، درباره واکنشها نسبت به تلاشهای دولت روحانی برای بهبود مناسبات با آمریکا گفت: معتقدم که اصولگرایان تندرو و در مجموع جریانات رادیکال محافظهکار یا راست که روزنامه کیهان هم بخشی از آنها محسوب میشود و بخشی دیگر از آنها هم همان کسانی هستند که به مراسم استقبال رییس جمهوری میروند و لنگه کفش و سنگ و تخم مرغ به خودروی حامل منتخب مردم ایران پرتاب میکنند، شتر را گم کرده اند و به دنبال افسارش هستند.
این کارشناس روابط بین الملل افزود: یک آمار سرانگشتی نشان میدهد که مردم کوچه و بازار، کسبه و تجار، دانش آموزان و دانشجویان، معلمان و اساتید، علما و طلاب حوزههای علمیه و اقشار مختلف جامعه از فرودستان تا فرادستان همه همچون سالهای ابتدای انقلاب قائل به تداوم دشمنی ایران با آمریکا نیستند. بنده آقای شریعتمداری و یا سایر همفکران ایشان را دعوت میکنم تا در دانشگاه تهران و یا هر دانشگاه دیگر حضور پیدا کنند و با هزینه بنده یک نظر سنجی برگزار میکنیم تا متوجه شویم که این ادعا چقدر با واقعیت همخوانی دارد که جوانان و دانشجویان ما دیگر موافق دشمنی با آمریکا نیستند و شعار مرگ بر آمریکا را واجب نمیدانند و تلاشهای آقای روحانی به عنوان رییس جمهوری ایران برای بهبود رابطه با آمریکا را خیانت محسوب نمیکنند.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: البته ممکن است آقای شریعتمداری و همفکران ایشان مدعی شوند که این دانشگاهها دست پروده شما غرب زدهها است و نظرسنجی در آن از وجاهت لازم برخوردار نیست که بنده در پاسخ میگویم که آمادهام باز هم با هزینه شخصی به دور افتادهترین روستای کشور و حتی به شهری همچون قم به عنوان مذهبیترین شهر ایران برویم، نظر سنجی را در آنجا برگزار کنیم.
وی تصریح کرد: اصلا چرا نظر سنجی بگذاریم مگر نه اینکه قانون اساسی جمهوری اسلامی این اجازه را داده است که در موارد حساسیت برانگیز و مهم میشود تصمیم گیریها را به رای مردم و یا رفراندم گذاشت چرا آقای شریعتمداری و همفکرانش از به رفراندم گذاشتن طرح پایان دادن به دشمنی و ضدیت با آمریکا استقبال نمیکنند. بنابراین مخالفتها با تمام تلاشهای دولت تدبیر و امید برای بهبود رابطه با آمریکا از سر غیظ و غضب است و طرح اتهاماتی همچون امتیاز دادن نقد و عدول از مواضع اسلامی و انقلابی ذرهای با واقعیت همخوانی ندارد و این تلاشها یقینا در چارچوب همان «نرمش قهرمانه» و با هماهنگی با مقامات عالی نظام بوده است.
وی با تاکید بر اینکه «بنده قصد آن ندارم به جزء جزء اتهامات بیپایه و اساس حسین شریعتمداری به رییس جمهور منتخب مردم ایران پاسخ دهم هر چند برای آنها پاسخهای متقن و دقیقی وجود دارد» گفت: بنده این آمادگی را دارم که آقای شریعتمداری در هر کجای که مناسب میدانند حاضر شوم و در مناظرهای رو در رو به این اتهامات پاسخ دهم اما چون مطمئنم چنین مناظرهای برگزار نمیشود در برابر تمام اتهاماتی که از روزنامه کیهان مطرح شده است و در برابر تمام اعتراضهای کسانی که به فرودگاه مهرآباد رفتند و لنگه کفش به خودروی رییس جمهوری ایران پرتاب کردند تنها یک سوال مطرح میکنم و درخواست دارم و لطف کنند به آن پاسخ دهند که ضدیت با آمریکا در این ۳۴ سال گذشته چه نفعی برای مردم کشورمان داشته است و این ضدیت تا چه اندازه منافع ما را تامین کرده است.
این استاد دانشگاه افزود: اگر این افراد توانستند تنها یک مورد را به عنوان منافع و یا دستاورد دشمنی و ضدیت ایران و آمریکا در طول سالهای پس از انقلاب مطرح کنند بنده اسمم را عوض میکنم چون چنین دستاورد و منافعی برای مردم ایران وجود ندارد هر چند این دشمنی و ضدیت برای عدهای خاص در ایران منافع شخصی و گروهی را به دنبال داشته است. هر چه این افراد ناتوانند در برشمردن منافع مردم ایران در ضدیت و دشمنی با آمریکا، بنده در مقابل میتوانم دو جین از صدمات و لطماتی که این دشمنی و ضدیت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وارد کرده است را بر شمارم.
زیباکلام تصریح کرد: کیهان ارگان تندروها مدعی شده است که آقای روحانی در سفر به نیویورک امتیاز نقد داده است و در ازای آن امتیاز نسیه گرفته است که سوال من از آقای شریعتمداری این است که چه امتیاز نقدی داده شده است در این سفر. جز این است که آقای روحانی به عنوان رییس جمهوری که بیش از ۶۰ رصد آرای مردم را کسب کردهاند موضع مردم ایران را که ما با هیچ کشوری به خصوص آمریکا سر دشمنی نداریم و به دنبال تخاصم با آنها نیستم، مطرح کرد.
وی تاکید کرد: آقای روحانی در سفر ۵ روزه خود اگر امتیازی داده باشد – که آن هم بد نیست چرا که عرصه دیپلماسی عرصه بده بستان است – در ازای آن دستاورد بزرگی کسب کردند که این دستاورد در مذاکرات هستهای ایران و گروه ۱+۵ انعکاس یافت این در حالی است که دولت مورد حمایت تندروها و ارگان آن در طول ۸ سال گذشته ذرهای از این دستاوردها را که ظرف کمتر از ۵ روز به دست آمد را نتوانستند کسب کنند. این را که دولت گذشته ظرف ۸ سال هیچ دستاوردی را نداشت را تنها صادق زیباکلام غرب زده نمیگوید، این را علی اکبر ولایتی اصولگرا در جریان مناظرههای انتخاباتی خرداد ماه سال ۹۲ خطاب به آقای جلیلی مطرح کرد که دولت و هیات مذاکره کننده تحت حمایت ایشان هیچ دستاوردی برای کشور نداشتند.
زیباکلام در ادامه گفت: در سرمقاله کیهان آقای شریعتمداری مدعی شدهاند چرا آقای روحانی در پاسخ به خبرنگار سی. ان. ان که نظر ایشان را درباره «هولوکاست» پرسیده بود، گفتند؛ «من دیپلمات هستم و نه مورخ و دراینباره – هولوکاست – باید مورخان نظر بدهند.» و چرا در ادامه پاسخ خود اضافه نکردهاند «البته تعجب میکنم که چرا به هیچ مورخی اجازه تحقیق و بررسی در این زمینه داده نمیشود.» وی تاکید کرد: بنده در پاسخ به ایشان میگویم اگر در غرب اجازه داده نمیشود که درباره هولوکاست تحقیق شود در همین ایران هم اجازه چنین تحقیقی نمیدهند چرا که بنده به عنوان یک استاد دانشگاه کتابی نوشتم تحت عنوان «تولد اسرائیل» حدود چهار سال در وزارت ارشاد دولت آقای احمدینژاد اجازه انتشار آن داده نشده است.
این کارشناس سیاسی ادامه داد: بنده در این کتاب ریز به ریز پرداختهام که هولوکاست واقیعت بوده یا افسانه و چرا غرب اجازه تحقیق درباره آن را نمیدهد اما در ایران که از غرب این توقع را دارد که مانع از تحقیق درباره هولوکاست نشود مانع از انتشار این کتاب شدهاند. آقای شریعتمداری مدعی شده اند که آمریکا نیاز مبرم و حیاتی به مذاکره برای مذاکره با ایران دارد که خنده دارترین ادعایی است که میتوان مطرح کنند. آخر آمریکاییها چه نیازی برای مذاکره برای مذاکره با ایران دارند، چه فشاری روی آنها است که آنها را وادار کرده است که مذاکره برای مذاکره با ایران را دنبال کنند،
وي در خاتمه گفت: آیا غیر از این است که اگر مذاکره برای مذاکرهای هم میان دو کشور شکل بگیرد این ایران است که متضرر میشود؟ مگر آمریکاییها زیر تیغ تحریم و فشار اقتصادی هستند. آخر این چه ادعای مضحک و خنده داری است که مطرح میشود. عیبی ندارد اگر میخواهید چنین ادعاهایی را مطرح کنید اشکالی ندارد و این حق وجود دارد که هرکسی هر اظهار نظر ولو غیر واقعی را مطرح کنند اما آقایان ادعاها را به مردم تعمیم ندهند و مدعی نشودند که مردم هم با چنین نظراتی موافق هستند.
اگه اینا حرف حالیشون بود که.....
فقط باید یه تفنگ بدیم دستشون بفرستیمشون سوریه و لبنان (138609)