گروه اقتصادي: وزیر نفت تاکید کرد «دولت با هجمه عظیم و غیرمنصفانه روبروست و باید پاسخ دروغپردازیها در کوتاهترین زمان ممکن داده شود».
در هشتمین جشنواره روابط عمومیهای برتر صنعت نفت گفت: در حالی که کارها در کشور به خوبی پیش می رود و فعالیتهای بزرگی انجام شده است اما به خوبی بیان نمی شود و این موضوع سبب ضایع شدن حق می شود. بنابراین باید تلاش کرد این مشکل حل شود.زنگنه افزود: وزارت نفت یکی از وزارتخانههایی است که به دلیل تاثیر بر موفقیت دولت یازدهم، با هجمههای شدیدی روبروست.وی تاکید کرد برخی فکر می کنند با تضعیف وزارت نفت دولت از کار می افتد و ادامه داد: وقتی آمریکا خواست ایران را تحریم کند، صنعت نفت را هدف گرفت و گفت اگر نفت تحریم شود بقیه بخشها نیز به خودی خود تحریم می شود. اکنون نیز برخی که با دولت مشکل دارند سعی می کنند به نفت حمله کنند.
** قدرت شبکههای مجازی
زنگنه پاسخگویی به دروغ پراکنیها را از وظایف روابط عمومیها عنوان کرد و گفت: برخی اوقات اخباری منتشر می شود که کسی پاسخ آن را نمی دهد و در ذهن جامعه جا می افتد که خبر دروغین صحت دارد.وی افزود: به قول رئیس جمهوری نباید فرصت پاسخگویی به این دروغ پراکنیها را از دست داد و باید در ثانیه به آن پاسخ گفت.زنگنه گفت: یکی از رسانهها دیروز عنوان کرد که فرمول قیمت اتان در حالی از سوی وزیر نفت ابلاغ شده که برای تعیین آن هیچ مشورتی با مدیران پتروشیمی نشده است که دروغ است و باید جواب آن در مدت کوتاهی داده شود که البته تکذیب آن با تاخیر انجام شد.وزیر نفت تاکید کرد در چند سال آینده حکومت مطلق دست شبکههای مجازی است و تلویزیون نیز تابع این رسانهها می شود.وی ادامه داد: در فضای مجازی کسی نمی تواند جلو کسی را بگیرد و شبکههای مجازی که بیش از پول به تدبیر نیاز دارند، به یک ابرقدرت در جهان بدل می شوند.
** صادرات نفت تا پایان اکتبر؛ دو میلیون و ٤٤٠ هزار بشکه در روز
زنگنه تاکید کرد پارسال کسی گمان نمی کرد تولید و صادرات نفت ایران در ظرف مدت کوتاهی (چهار ماه) بیش از یک میلیون بشکه در روز افزایش یابد. وی افزود: صادرات نفت خام ایران تا پایان ماه اکتبر به ٢ میلیون و ٤٤٠ هزار بشکه در روز رسید که از بی سابقه ترین رقمهای تاریخی است.وزیر نفت میانگین کنونی صادرات گازوییل را ٢٠ میلیون لیتر اعلام کرد و گفت: ایران اکنون بجز در بخش بنزین، صادرکننده دیگر فرآوردههای نفتی است و انشاء الله تا پایان سال، موضوع بنزین نیز حل می شود.زنگنه، ورود ایران به باشگاه صادرکنندگان فرآوردههای نفتی را نتیجه تلاش گسترده در عرضه گازرسانی دانست. با در مدار گرفتن فازهای جدید پارس جنوبی و افزایش تولید گاز، به طور روزافزون از مصرف انواع سوخت مایع در کشور کاسته شده و در 2 سال گذشته شاهد جهش در صادرات فرآورده های نفتی بوده ایم.ایران که تا سه سال پیش واردکننده گازوییل بود، اکنون به صادرکننده بزرگ این فرآورده در منطقه تبدیل شده است.
اکنون از یک میلیون و ٨٥٠ هزار بشکه ظرفیت روزانه پالایشگاهی کشور، ٤٠٠ هزار بشکه صادر می کنیم و با بهره برداری از پالایشگاه ستاره خلیج فارس و طرح توسعه بندرعباس در آینده نزدیک به صادرکننده بنزین بدل می شویم.قرار است مرحله نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس با ظرفیت تولید روزانه 12 میلیون لیتر بنزین تا پایان امسال راه اندازی شود که با تحقق آن ایران در تولید بنزین خودکفا شده و در جایگاه صادرکننده بزرگ این فراورده قرار می گیرد.