به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۲۲:۳۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۱/۲۴ ساعت ۱۲:۱۴
کد مطلب : ۱۲۸۲۶۴

ياد سيدحسن از آيت الله هاشمی

گروه سياسي: یادگار امام تاکید کرد:‌ روزی که آقای هاشمی برای ثبت‌نام سال ۹۲ رفته بود، گفتم با همان ماشین‌های که همیشه رفت و آمد می‌کنید رفتید، گفتند بله برای رای مردم که نباید ریا کرد.
ياد سيدحسن از آيت الله هاشمی
به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی در همایش دیدبان اعتدال عنوان کرد: سالروز ارتحال زینب کبری را گرامی می‌داریم و از این که توفیق شد در جمع دوستداران مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی باشم، خرسندم. او افزود: در رثای آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صحبت کردن سخت است، کسانی که ایشان را می‌شناسند بواسطه علقه‌ای که با وی داشتند هنوز برایشان قابل باور نیست. اما به هر حال این تقدیر الهی است اگر قرار بود کسی بماند، پیامبر خدا می‌ماند.
 
یادگار امام یادآور شد: کتابی را نوشته بودم سال گذشته نسخه‌ای را مظهر آقای هاشمی تقدیم کردم، ایشان لطف داشتند و گفتند می‌خوانند، هفته بعد فرمودند مقدمه را خواندند. ایشان گفتند که مواردی که نوشته شده باطل است و  وراد بحث شدیم، در این مجلس نمی‌گنجد که چه گفتیم مقصودم این است که آقای هاشمی چقدر نکته‌دان بودند و گریز داشتند از ریا به گونه‌ای که فکر می‌کردم که مقداری افراط می‌کردند.او با بیان اینکه در ادوار مختلف آیت‌الله هاشمی به اشرافیت متهم شد، گفت:  اما واقعیت این است که در عمل و گفتار به دور از ریا بود. در سخنرانی‌هایی ایشان گفتند به این دلیل جذب امام شدم که ریا نداشت. آقای هاشمی هم هیچ‌گاه بنای کتمان نداشت و خودشان بودند.
 
سیدحسن خمینی تاکید کرد: روزی که برای ثبت‌نام سال ۹۲ رفته بود، گفتم با همان ماشین‌های که همیشه رفت و آمد می‌کنید رفتید، گفتند بله برای رای مردم که نباید ریا کرد. اشرافیت یعنی مال داشتن، اگر ابراز کنیم به جهت تفاخر به دور از شان انسانی است، اما حالا کسی مال دارد اما کتمان می‌کند که ریا است و مصداق چون به خلوت می‌روند آن کار دیگر می‌کنند، است.او ادامه داد: آقای هاشمی معتقد بود ریا مانع رشد در جوامع اسلامی است، او معتقد بود علت عقب‌ماندگی در جامعه اسلامی این است که به تولید ثروت فکر نمی‌شود برای این است که توسعه کنار گذاشته می‌شود. بله هنگامی است که دین در جامعه حکومت می‌کند و می‌خواهند خوش نام باشد برای همین از ثروت‌اندوزی دوری می‌کنند. اما ایشان به توسعه جامعه فکر می‌کرد، آیت‌الله هاشمی خواستار توسعه و ثروتمند شدن جامعه بود که با اندیشه سوفیانی مخالف بود. در زندگی شخصی‌اش حتی قبل انقلاب نیز چنین می‌اندیشد .