به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۰۸:۴۸
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۳/۱۰ ساعت ۱۳:۳۲
کد مطلب : ۱۳۱۱۴۲

ناراستی اصولگرایان در پذیرش رأی مردم

اسماعیل حسین‌پور

کنفوسیوس می‌گوید: «اگر برای توجیه یک اشتباه هفتاد دلیل بیاوری دچار هفتاد و یک اشتباه شده‌ای» این جمله‌ی حکیمانه کنفوسیوس بی‌ارتباط با سرنوشت امروز اصولگرایان نیست که به جای پذیرش شکست‌شان در انتخابات و آسیب شناسی دلیل رویگردانی مردم از تفکرشان، با برنتابیدن رأی و اراده‌ مردم و با اتهام‌های دور از اخلاق و توسل به برخی دلایل واهی، در پی آن هستند تا اصل انتخابات را زیر سؤال ببرند. اگر امروز در اردوگاه اصولگرایان، در انکار رأی مردم از هر سر صدایی بر می‌خیزد به این دلیل است که برخی از اینها خود را حق مطلق می‌دانند و جبهه‌ رقیب را جبهه‌ باطل می‌نمایانند. ادبیات این روزهای این جماعت و «حلال» و «حرام» نامیدن رأی مردم، متهم کردن دولت به مهندسی انتخابات و تعلل در رأی گیری از مردم و... در حالی مطرح می‌شود که این اظهار نظرهای ناپخته هیچ سنخیتی با واقعیت‌های موجود ندارد و وزارت کشور دکتر روحانی ضمن تأکید بر سلامت انتخابات، تاکنون با متانت و صبوری این هجمه‌های هدفمند از‌تریبون‌های مختلف را پاسخ داده است.

ناراستی بزرگ اصولگرایان این است که به رغم این که همواره خود را زبان مردم می‌دانند ولی گاهی که برگزیده ملت همسو با تفکرشان نباشد، تسلیم رأی مردم نمی‌شوند و به جای پذیرش و تحلیل شکست شان در انتخابات ریاست جمهوری و شکست در انتخابات شوراها در بسیاری از کلان شهرها، برای اقناع حامیان دیروز خود که از هر اجتماع «کوششی» آنها به عنوان سونامی یاد می‌شد مجبور به اتهام زنی به دولت برای توجیه شکست شان هستند. در حالی که با پایان یافتن انتخابات، دوران رقابت پایان یافته و دوران رفاقت برای بلندآوازگی و بالندگی ایران شروع شده است و همه تفکرات و سلایق سیاسی باید در کنار هم قرار گیرند تا برای کاستن دردهای مردم گامی فراپیش نهند، برخی اصولگرایان عزیز هنوز نمی‌خواهند رأی و اراده را باور کنند.

مردم بزرگ ایران که توفان‌های بزرگی را از سر گذرانده‌اند این روزها با هوشمندی و دقت، اظهار نظرهای برخی اصولگرایان که نگاه انکاری نسبت به خواست و اراده مردم دارند را رصد می‌کنند و در حیرتند که مگر با رأی به دکتر روحانی مرتکب چه منکری شده‌اند که این بزرگواران این گونه برآشفته‌اند و رأی به خود را «حلال» و رأی به رقیب را «حرام» تلقی می‌کنند. هر چند بهره‌گیری از باور دینی برای تخریب رقیب و نیل به اهداف زودگذر سیاسی در بلندای تاریخ از صبغه و سابقه‌ای برخوردار است ولی در انتخابات اخیر که با بی‌تقوایی و ناجوانمردانه دولت را به بهانه‌ سند2030 مورد هجمه‌های سنگین قرار دادند، مردم آزاده‌ ایران «نه» بزرگی به این تفکر خویش اندیش گفتند و ثابت کردند که دوران «راه‌اندازی کارناوال عصر عاشورا» و سوء استفاده از باور دینی مردم برای بدنام ساختن دولت و دولتمردان شایسته و وارسته‌ این نظام سپری شده است و جبهه‌بندی کاذب چند درصدی‌ها و «حلال» و «حرام» نامیدن رأی مردم دیگر در این عرصه کارساز نیست. انتظار می‌رود اصولگرایان با نگاهی به گذشته‌ سیاسی خود ابتدا به خاطر حمایت همه جانبه شان از محمود احمدی نژاد از ملت بزرگ ایران عذرخواهی کنند و با پذیرش شکست شان در دو انتخابات اخیر و با تمکین در برابر قانون و احترام به رأی مردم، بیش از این در برابر خواست و اراده‌ی ملت مقاومت نکنند.
مرجع : روزنامه بهار