نسرین ستوده، با تأئید این که با نرگس حسینی دیدار کرده و وکالت او را رسما بر عهده گرفته، گفت: «من همچنان پیگیر پرونده هستم. وثیقه ۶۰ میلیون تومانی برای آزادی موقت نرگس دو روز پیش آماده شد، اما به دلیل تعطیلی آخر هفته موفق به تحویل وثیقه نشدیم.» پیشتر بازپرس پرونده برای اتهام نرگس حسینی وثیقه سنگین ۵۰۰ میلیون تومانی مقرر کرده بود. او دومین دختری است که پس از ویدا موحد، «دختر خیابان انقلاب»، همانند او در روز نهم بهمن در خیابان انقلاب تهران بر بالای یک سکو رفت و با قرار دادن روسری خود بر سر یک تکه چوب، به طور نمادین مخالفت خود با قانون حجاب اجباری را اعلام کرد. ستوده ضمن یادآوری این موضوع که وکالت این پرونده را به همراه آرش کیخسروی به طور مشترک بر عهده دارد، همچنین گفت که پنجم اسفند ماه به عنوان تاریخ نخستین نشست دادگاه موکلش تعیین شده است.
پس از حرکت ویدا موحد و نرگس حسینی و با ادامه اعتراض نمادین زنان و دختران ایران به قانون حجاب اجباری، چندین نفر از این معترضان بازداشت شدند. آخرین مورد از معترضان بازداشت شده زن جوانی به نام اعظم جنگروی بود که در روز پنجشنبه ۲۶ بهمن ماه در خیابان انقلاب تهران، تقاطع وصال دستگیر شد.اعظم جنگروی با معرفی خود در شبکههای اجتماعی به عنوان یک کنشگر سیاسی حامی اصلاحطلبان و اعتدالگرایان در پستی که درست پیش از حرکت اعتراضی خود منتشر کرد گفته بود که به هیچ فرد یا گروهی در ایران یا خارج وابسته نیست.
ویدئویی که از لحظه دستگیری جنگروی در رسانههای اجتماعی منتشر شد، نشان میدهد که مأموران پلیس او را پائین آورده و در برابر دیدگان رهگذران او را با خودرو از محل دور میکنند. با انتشار تصاویری از دستگیری اعظم جنگروی، واکنشها در فضای مجازی به دستگیری مخالفان حجاب اجباری از سر گرفته شد. در این میان ناهید خداکرمی، نماینده شورای شهر تهران نیز به دستگیری اعظم جنگروی اعتراض کرد. او در اعتراض به حرکت خشن مأموران در صفحه توئیتر خود نوشت: «کدام گناهش بیشتر است؟ موهای اعظم جنگروی یا دستهای آن مرد؟» خداکرمی حتی از این هم فراتر رفته و در توئیت دیگری مخالفت خود را با اجبار حجاب به زنان اعلام کرد.