سودابه رادفرد، مسئول اموربانوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در همایش نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات در توانافزایی زنان گفت: یکی از بندهای اصلی سند راهبردی وزارت ارتباطات در امور زنان و خانواده "توانافزایی زنان" است. در جریان تدوین این سند برنامه پنجم و ششم توسعه مدنظر بوده است.
برای دستیابی به توسعه پایدار امور مربوط به زنان حتما باید لحاظ شود و متقابلا برای توسعه متوازن نگاه برابر به شهرها و روستاهای سایر استانها لازم است.
وی افزود: اکنون زنان خانهدار بیشترین کاربران فضای مجازی هستند، اما در حوزه کسب و کار بیشترین کاربران مردان هستند. در شبکههای اجتماعی مربوط به کسب و کار حضور زنان چندان چشمگیر نیست و آنها در فضاهای مجازی اجتماعی غیرمرتبط به کسب و کار حضور دارند. برای دستیابی به توسعه متوازن در کشورمان تلاش کردهایم، توانافزایی زنان روستایی و شهرستانی را در برنامههایمان بگنجانیم.
رادفرد تصریح کرد: در سال 96 و در دولت دوازدهم در 50 نقطه استانی دورههای آموزشی از طریق ادارات ICT استانی برگزار کردهایم. این دورههای آموزشی در سال 97 در 200 نقطه شهری و روستایی ادامه مییابد و روستای ابرکوه در این زمینه طرح پایلوت است.
وی با اشاره به اینکه در روز زن از فعالیتهای درون دستگاهی گزارشی ارائه خواهد شد، گفت: البته بازوی اجرایی ما معاونت زنان و امور خانواده ریاست جمهوری است. با این وجود بودجه این معاونت کفاف فعالیت های اندک در این حوزه را نمیدهد، از همین رو مسوولان دیگر دستگاهها نیز باید همیاری کنند.
رادفرد تاکید کرد: زنان کشور ما جایگاه خودشان را گدایی میکنند و چند برابر بیشتر از آقایان برای ارتقای جایگاهشان در جامعه تلاش میکنند. شاهد هستیم با برداشته شدن سهمیهها خانمها چند برابر بیشتر از آقایان در آزمونهای ورودی دانشگاه قبول شدند. همچنین در دولت آقای روحانی رشد 250 درصدی مدیران زن را داشتهایم.
وی درباره نگاه وزیر ارتباطات به زنان گفت: آقایان وزارتخانه ما همیشه پشت خانمها هستند و من معتقد به حقوق برابر برای زنها هستم.
مسئول اموربانوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان خاطرنشان کرد: برای اولین بار در این وزارتخانه سه مدیر ارشد زن در زمان کوتاهی منصوب شدند.