گروه سياسي: جواد جهانگیرزاده در موافقت از کلیات کابینه گفت: بحثهایی که امروز مطرح میشود برای تقویت دولت است. دوستان راجع به سن خیلی صحبت کردند. در خصوص خود مجلس، هر دوره مجلس، میانگین سن نمایندگان افزایش یافته. آیا این چیز بدی است؟ اگر درباره مجلس خوب است چرا در دولت بد باشد؟ تجربه 34 ساله انقلاب را مگر میخواهیم کنار بگذاریم؟ این منافی استفاده از نیروهای خلاق و جوان نیست اما شرایط کشور و انقلاب چه به لحاظ مسائل اقتصادی و بین المللی ایجاب میکند که از عنصر تجربه استفاده کنیم.
نماينده اروميه ادامه داد: موضوع سن را باید موضوعی فرعی تلقی کرد. وضعیت معیشت مردم بسیار مهم است.کسانی باید بیایند که تجربیات موفقی داشته باشند. تلقی رئیس جمهور محترم این است که این تیم هماهنگ است. هیچ جای قانون به رئیس جمهور تکلیف نکرده که در این محدوده سنی باید وزیر معرفی کنید.
وي افزود: گفتند کابینه شرکت سهامی است. اگر رحمانی فضلی و پورمحمدی که اصولگرا هستند را معرفی نمیکردند نمی گفتید انحصارگرایی کردند؟ پس چگونه رئیس جمهور باید عمل کند؟ برخی اظهارات به اعتقاد من در شان مجلس نیست. با عرض پوزش از برادر بسیار بزرگواری که گفتند. چه توجیهی دارد از لفظ "کودتای سفید" درباره رئیس جمهوری با این سابقه استفاده کنیم؟ خود رئیس جمهور میگوید کسی از من سهم نخواسته و برمن فشار نیاوردند اما برخی میگویند از تو سهم خواستند! این علم غیب را از کجا آوردید؟ باید بگذاریم دولت شروع کند و امیدوار باشیم دولت یازدهم موفقترین دولت باشد. امیدوارم رای قاطعی به دولت بدهیم.
قرائت جوابیه مهدی هاشمی در مجلس
جوابیه مهدی هاشمی در مورد اظهارات یکی از نمایندگان مجلس در مخالفت با کلیات برنامه دولت قرائت شد.
علی لاریجانی گفت: در نطق یکی از آقایان از مهدی هاشمی نامی برده شد و حرف نادرستی زده شد که ایشان جوابیهای دادند و من گفتم که مطابق آییننامه دو برابر وقت میتوانند مطلب ایشان را بخوانند.در ادامه صادقی، عضو هیات رییسه مجلس، جوابیه مهدی هاشمی را به شرح زیر قرائت کرد:امروز یکی از نمایندگان مخالف دولت تدبیر و امید در سخنانی که رگههایی از عقلانیت، اعتدال و قانون در آن مشاهده نمیشد به تکرار اتهامات علیه بنده پرداختند که پیشتر و طی چهار سال گذشته بارها از تریبونهای مختلف از جمله رسانه ملی و خانه ملت بیان شد اما شاید لازم باشد که شما را دعوت کنم به مطالعه دوباره حقوق ملت در فصل سوم قانون اساسی، آنجا که میگوید همه افراد ملت اعم از زن و مرد یکسان در برابر قانون قرار دارند و از همه حقوق انسانی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی با رعایت موازین اسلام برخوردارند.در پایان مقابل جنابعالی و سایر وکلای ملت که در احقاق حقوق شهروندی جمهوری اسلامی کوشا هستند سر تعظیم فرود میآورم و از خداوند متعال میخواهم که حق رفیق راهتان باشد. علی لاریجانی رییس مجلس همچنین گفت: مطلب ایشان مفصلتر بود اما چون ما باید قانونا دو برابر زمان را اختصاص میدادیم بخشی از مطلب را قرائت کردیم.