به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۲۱:۱۸
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۱/۰۴ ساعت ۱۲:۲۴
کد مطلب : ۱۴۵۸۳۷

افراط در مصرف آجیل باعث اضافه وزن می شود

گروه سلامت: عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: آجیل ها دارای مقادیر زیادی انرژی هستند و افراط در مصرف آنها منجر به اضافه وزن می شود.
افراط در مصرف آجیل باعث اضافه وزن می شود
کوروش جعفریان در گفت وگو با ایرنا افزود: بطور کلی مغزها جزو گروه های غذایی چرب به شمار می روند.وی اضافه کرد: مغزها علاوه بر چربی دارای املاح و ویتامین مانند آهن، روی، منیزیم و منگنز هستند.عضو هیات علمی تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مغزها از فیبر غیر محلول نیز غنی هستند که بیشترین اثر آن افزایش حجم توده های گوارش و تسهیل دفع است.جعفریان نسبت به مسمومیت ناشی از مصرف آجیل های نامرغوب و کهنه هشدار داد و افزود: انباشت رنگ، طعم دهنده و سموم آجیل های نامرغوب در بدن در طولانی مدت می تواند خطرناک باشد.پیش از این، معاون اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفته بود، 50 درصد ایرانی ها یا اضافه وزن دارند و یا گرفتار چاقی هستند.محمد مهدی ایازی در آیین راه اندازی 2 طرح درمانی در رفسنجان با بیان اینکه ریشه بسیاری از بیماری ها در چاقی است، اظهار کرد: پیشگیری مقدم بر درمان است و مردم باید به فکر سلامت خود باشند و سبک زندگی خود را تغییر دهند تا کمتر بیمار شوند.وی تحرک، ورزش و انتخاب نوع غذای سالم و سرشار از ویتامین ها، بدون نمک و چربی را عامل مهم پیشگیری از ابتلا به چاقی دانست و افزود: یکی از بیماری هایی که انسان به آن دچار می شود دیابت است و چاقی زمینه ای برای بروز این بیماری است.
برچسب ها: سلامت آجیل چاقی