زرد چوبه
زردچوبه که به طور معمول بیشتر با غذاهای هندی همراه است، به کاهش التهاب کمک میکند. سطح بالای التهاب ممکن است علت مهم چاقی و دشواری کاهش وزن باشد.
دارچین
پاشیدن دارچین فراوان بر روی بلغور جو دوسر ممکن است به کنترل سطح قند خون و انسولین کمک کند، و در حالی که به طور همزمان گرسنگی را کنترل میکند، از شما در برابر ابتلا به دیابت محافظت کند.
فلفل
ثابت شده است ترکیبی در فلفل تند به نام دی هیدرو کربنات، در صورتی که سه بار در روز مصرف شود، توانایی بدن در چربی سوزی را افزایش میدهد.
زنجبیل
زنجبیل تازه یا پودر شده ممکن است در کاهش اشتها و از بین بردن میل و هوس غذا موثر باشد.