حسین فکری در خصوص ممنوعیت فروش دخانیات در دکههای توزیع جراید گفت: این بحث به عنوان تداخل صنفی مطرح شده و نفیا و اثباتا در حوزه شهرداری نیست بلکه مربوط به اصناف است و در آنجا باید تصمیمگیری شود نه اینکه شهرداری یا سازمانهای زیرمجموعه آن بخواهند برای ما تصمیمگیری کرده و یا از ابزارهای اجرایی خودشان استفاده کنند.
رئیس اتحادیه توزیعکنندگان و فروشندگان جراید تهران ادامه داد: امروز با توجه به گستردگی فضای مجازی و حضور سایتها و خبرگزاریها فروش مطبوعات ضعیف شده است و ما حتی با فروش روزنامه نمیتوانیم پول ناهار خود را تامین کنیم چه برسد به خرجهای جانبی و اجاره دکه. وی گفت: بر همین اساس ما در زمان مدیریت آقای قدیمی تفاهمنامهای با شهرداری امضا کردیم که در کنار فروش جراید و مطبوعات، دخانیات و سایر تنقلات نیز به فروش برسد اما مدیرعامل جدید شرکت ساماندهی که در ظاهر خصوصی است ولی مدیران آن از طرف شهرداری مشخص میشوند هیچ کدام از این قول و قرارهای قبلی را قبول ندارند.
وی تصریح کرد: اینکه ما چه چیزی را بفروشیم و یا تداخل صنفی با دیگر اصناف داشته باشیم یک مساله کاملا دروناصنافی است و مرجع رسیدگی آن اتاق اصناف است و ربطی به شهرداری ندارد. فکری گفت: آنها فکر میکنند چون قدرتمند هستند و زور دارند میتوانند هر حکمی بدهند و ما هم چون ضعیف هستیم باید به صحبتهای آنها گردن نهیم در صورتی که ما جزو اصناف قدیمی کشور هستیم که از زمان مشروطه تا حالا سابقه فعالیت داریم و زیر مجموعه اتاق اصناف هستیم و نمیتوانند به این راحتی هر دستوری که دلشان میخواهند به ما بدهند.
وی ادامه داد: من فکر میکنم درنهایت هدف آنها از این اقدامات افزایش اجاره است آن هم در حالی که خودشان میدانند که با فروش مطبوعات هیچ درآمدی کسب نمیشود و باید در کنار آن دخانیات و تنقلات نیز به فروش برسد تا بتوان پول اجاره را پرداخت کرد. فکری اظهار داشت: در حال حاضر ما در شهر تهران هزار و 200 کیوسک داریم که 30 هزار نفر از آن نان میخورند و در حالی که دولت و تمام مقامات به فکر اشتغالزایی هستند تعطیل کردن آنها توسط شهرداری جای سوال دارد.