گروه سياسي: قائم مقام حزب اعتماد ملی گفت:جموعهای 3 تا 5 نفره از بزرگان اصلاحطلب گردهم آیند و خط مشی جبهه اصلاحات را مهندسی و احزاب و گروههای آن را هدایت و تقویت نمایند و در صورت بروز هر اشتباه مداخله کنند.
رسول منتجبنیا درخصوص ضرورت ساماندهی احزاب اصلاحطلب گفت: طی هشت سال گذشته همه احزاب و گروهها به ویژه اصلاحطلبان برای تشکیل حزب یا فعالیت در عرصههای مختلف با مشکلات اساسی مواجه بودند چرا که نه تنها دولت از آنها حمایت نمیکرد بلکه همواره تلاشهایی را برای تضعیف آنها صورت میداد. وی افزود: با عنایت به اینکه در دولت یازدهم که مقید به اجرای قانون است وعده تقویت احزاب داده شده است لازم است تا اصلاحطلبان نیز از این فرصت استفاده کنند و به تشکیل احزاب و تشکیلات سیاسی و اجتماعی مبادرت ورزند چرا که در این صورت جامعه پویاتر خواهد شد.
قائم مقام حزب اعتماد ملی با بیان اینکه باید در راستای رفع انحلال و ممنوعیت برخی از احزاب و تشکلها تلاش شود، گفت: لازم است تا تکثر حزبی در هر دو جناح صورت گیرد اما به طور خاص به عقیده من باید جبهه اصلاحات دوباره بازتعریف شود و برای همگرایی بیشتر این جبهه منشور و مانیفستی تعریف و تدوین گردد. وی ادامه داد: بهترین روش هماهنگی احزاب و گروهها تشکیل هسته مرکزی یا شورای مرکزی جبهه اصلاحات است. البته این شورا محدود و منحصر به دبیران احزاب نخواهد شد مقصود آن است که مجموعهای 3 تا 5 نفره از بزرگان اصلاحطلب گردهم آیند و خط مشی جبهه اصلاحات را مهندسی و احزاب و گروههای آن را هدایت و تقویت نمایند و در صورت بروز هر اشتباه مداخله کنند.
وی افزود: با اتخاذ این روش، شاهد تشكیل جبهه بسیار قوی و نیرومندی در جناح اصلاحطلب مرکب از دهها گروه منسجم و فراگیر خواهیم بود که همه داخل یک جبهه قرار میگیرند و با همفکری بزرگانی همچون آقای خاتمی و آیتالله هاشمی تصمیمگیری میکنند. منتجبنیا همچنین در مورد فعالیت مجدد حزب اعتماد ملی نیز گفت: همانطور که پیش از این نیز گفتم ما فعالیت رسمی خود را منوط به تعیین تکلیف دبیرکل حزب نمودهایم اما جلسات خود را برای تقویت نیروها همچنان ادامه میدهیم تا بزودی وضعیت روشن شود. بارها گفتهایم که توقف فعالیت حزب با اختیار خودمان بوده است اما به لحاظ اینکه در سال 88 تمام امکانات ما برده شد معتقدیم که این لوازم نیز باید بازگردد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در بخش دیگری از سخنان خود در واکنش به بودجهای که احمدینژاد برای تاسیس دانشگاه خود در نظر گرفته بود گفت: تاسیس دانشگاه حق شهروندی هرکس است اما استفاده از بیتالمال هیچ توجیهی ندارد وقتی که ثابت شد در مقام ریاست جمهوری و یا حتی وزارت افرادی به برداشت از بیتالمال مبادرت کردهاند باید پرونده آنها برای مردم روشن شود تا اعتماد عمومی به دستگاههای نظارتی افزایش یابد و جلوی هرگونه سوءاستفادهای در آینده گرفته شود. وی با بیان اینکه استرداد این پول هیچ چیز را توجیه نخواهد کرد،گفت: بر اساس شواهد در دولت نهم و دهم از این جرایم فراوان رخ داده است و باید این مورد به شکل دقیق پیگیری شود تا این مسئله در اذهان باقی نماند که عدهای آمدند و از بیتالمال سوءاستفاده کردند. در صورت برخورد عادلانه با این مساله اعتماد مردم به قوه قضائیه و نظام افزایش مییابد.
وی در مورد معرفی سرپرستهای سه وزارتخانه باقیمانده نیز گفت: به نظر من سرپرستهایی که آقای روحانی برای این سه وزارتخانه معرفی کردهاند جزو بهترینها هستند آقای توفیقی یک چهره دانشگاهی و مورد قبول دانشگاهیان است که در دوره مسئولیت خود خاطرات خوبی برای دانشگاهیان باقی گذاشته است علاوه بر این آقای فانی سرپرست معرفی شده وزارت آموزش و پرورش نیز چهره فرهنگی، اصیل و ریشهداری است که در ادوار گذشته نیز فرهنگیان بارها خواستهاند که در راس این وزارتخانه فردی از خانواده فرهنگیان انتخاب شود. قائم مقام حزب اعتماد ملی ادامه داد: در دوره ریاست جمهوری آقای خاتمی نیز بارها از سوی اقشار مختلف فرهنگیان سراسر کشور به من پیشنهاد شد که از آقای خاتمی بخواهم فانی را به عنوان وزیر آموزش و پرورش معرفی کند من اطلاع دارم که وی از محبوبیت بالایی میان فرهنگیان برخوردار است.
وی با اشاره به انتصاب سرپرست وزارت ورزش و امور جوانان نیز عنوان کرد: به نظر من وی نیز از چهرههایی است که جوانان را به خوبی درک میکند و سالها در بخشهای تحقیقاتی مرکز استراتژیک مجمع با روحانی کار کرده است من امید دارم که هر سه به مجلس معرفی شوند در این صورت نمایندگان باید تلاش کنند تا بدون ایجاد هیچ مشکلی وزرای این سه وزارتخانه انتخاب شوند چرا که دولت یازدهم دولتی است که چشمهای امید زیادی به آن بسته شده است.
منتجبنیا در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم نمایندگان با تامل و واقعنگری بیشتری با مسئله برخورد کنند و دولت را در حل مشکلات مردم یاری رسانند.