حسینعلی امیری درباره نامه 120 نماینده به هیأت رئیسه مجلس برای اعلام شفاف رأیشان به لایحه CFT، گفت: آقای لاریجانی ابتدای جلسه درباره نوع رأی گیری برای لایحه CFT نظر خواهی کرد، نظر اکثریت بر رأی گیری الکترونیکی بود بر همین اساس هم عمل شد.
وی درباره تأثیر اصرار و ادعای رأی ندادن 120 نماینده به لایحه CFT بر ذهنیت جامعه افزود: با توجه به اینکه هم اکنون مصوبه مجلس مراحل تقنینی را در شورای نگهبان سپری می کند، به نظر می رسد اعلام علنی رأی ها فایده عملی ندارد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهار کرد: دموکراسی اصولی دارد و مجلس هم براساس اصول دموکراسی اداره می شود بنابراین ملاک رأی اکثریت است وقتی اکثریتی در مجلس به یک لایحه یا طرح رأی موافق می دهند، آن لایحه یا طرح تبدیل به مصوبه می شود. لایحه ای که تبدیل به مصوبه مجلس شد دیگر مسموع نیست که انقلت در بیاوریم و نسبت به آن در جامعه تردید و تشکیک ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: هم کنون مصوبه الحاق به CFT در شورای نگهبان است بنابراین زیر سوال بردن، تردید و تشکیک کردن در نحوه تصویب آن در مجلس نفعی ندارد و موجب تشویش اذهان عمومی می شود. این عضو کابینه دولت دوازدهم درباره خائن خواندن 143 نماینده موافق لایحه CFT در برخی رسانه ها یادآور شد: سزاوار نیست که به نمایندگان موافق CFT خائن بگوییم. آنها نظری داشتند و در بستر قانونگذاری مجلس نظرشان را اعلام کردند.
وی افزود: دولت از همان اولی که لایحه CFT مطرح شد تمام تلاش خود را به کار گرفت تا به تمام شبهات و دغدغه های نمایندگان پاسخ دهد. این کار در یک بستر کاملا دموکراتیک و کارشناسی انجام شد و برای این موضوع بارها در کمیسیون ها و فراکسیون های مجلس جلسات متعدد گذاشتیم.
وی ادامه داد: حتی قبل از آنکه مجلس شورای اسلامی رسما وارد بررسی لایحه شود از ساعت 6 تا 8.5 صبح به مدت دو ساعت و نیم جلسه غیرعلنی برگزار شد، مخالفان نظراتشان را مطرح کردند. کارشناسان مختلفی از دولت به شبهات و ایرادات پاسخ دادند این کار به نوع خودش کم نظیر بود.
امیری اظهار کرد: آقای فلاحت پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با سعه صدر جلسه غیرعلنی را اداره کرد جلسه رسیدگی به لایحه نیز با مدیریت خیلی خوبی آقای لاریجانی و اعضای هیأت رئیسه برگزار شد که جای تقدیر و سپاسگزاری دارد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: بخش های مختلف نظام اعم از قوه قضائیه، شورای عالی امنیت ملی و کارشناسان دولت در وزارتخانه های مربوطه به مجلس آمدند و پاسخ دادند. لایحه CFT در یک فضای خیلی خوبی در مجلس مورد رسیدگی قرار گرفت و به تصویب رسید. تصویب لایحه CFT در مجلس بلوغ سیاسی نظام جمهوری اسلامی را نشان داد.