به گزارش ایسنا، احمد توکلی در این باره اظهار کرد: اگر مسئولین ما خودشان به فساد آلوده شوند دیگر سیستم نمیتواند از خودش دفاع کند.
وی تأکید کرد: برخی سازمانهای مسئول که وظیفه جلوگیری از این فسادها را دارند خود درگیر فساد شدهاند و به درستی عمل نمیکنند که نتیجه آن یک فساد سازمان یافته میشود. این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز فساد به صورت گسترش یافته که هر زمان به قسمتی از آن دست میزنید از ضد طرف صدا بلند میشود. وی عنوان کرد: حضور مردم در صحنههای مختلف ضامن سلامت جامعه بوده و امروز مردم از همین رو کمک سازمان های مردم نهاد برای شفافیت و رسیدگی به فسادها می کنند.
توکلی خاطرنشان کرد: مبارزه با فساد در جامعه ما هزینههایی دارد که باید آن را پرداخت کنیم ولی ناامید نباید شد. نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ سؤالی در خصوص فعالیتهای اقتصادی نهادهای نظامی کشور نیز افزود: شبهههایی که به فعالیتهای اقتصادی نهادهایی مانند سپاه وارد می کنند فقط در راستای دور کردن سپاه از مردم است. البته فعالیتهای اقتصادی نهادهای نظامی در راستای این بوده که براساس قانون نهادهای نظامی در زمان صلح باید امکانات خود را در راستای توسعه کشور قرار دهند. وی بیان کرد: با اطلاعاتی که بنده دارم تا سه سال آینده شرکت های اقصادی این نهادها واگذار خواهد شد و یا ادغام می شوند مانند ادغام بانکهای نظامی در بانک سپه که در حال اجرا است.
توکلی با بیان اینکه رسالت اصلی مطبوعات باید انجام امر به معروف و نهی از منکر باشد، گفت: به قول امام علی (ع) اگر امر به معروف و نهی از منکر تعطیل شود اشرار بر جامعه حاکم می شوند. این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: رسانهها باید بر عملکرد مسئولان نظارت داشته و تذکر دهند، این نظارت مستلزم این است که خود شفاف باشند همانطور که مقدمه هر عبادتی شفافیت و پاکی است امر به معروف و نهی از منکر در مطبوعات باید با شفافیت و اطلاع لازم باشد.