گروه سیاسی: محمود احمدینژاد در سخنانی در جمع مردم کیانشهر تهران، به تشریح وضعیت عمومی کشور پرداخت و گفت: وضع موجود شایسته ملت ایران نیست و باید اصلاح شود...این سیاستها غلط است؛ به من میگویند ضدانقلاب و منحرف و ... هرچه میخواهید بگویید به خدا این سیاستها غلط است!...میخواهند مردم را به جان هم بیندازند و مقابل هم قرار دهند تا علتهای اصلی این وضع کشور را پنهان نگه دارند...اگر پنج میلیون وام بخواهیم باید سی تا تلفن بزنیم اما اگر هزار میلیارد بخواهیم یک تلفن کافیه!
ملت رای میدهد که حقوقش تامین و کشور به بهترین نحو مدیریت شود نه آنکه عدهای خود را صاحب و مالک کشور بدانند و ملت را از حقوقش عزل و محروم سازند و از مردم طلبکار هم باشند. رئيسجمهور سابق همچنین اعلام كرد كه به زودي منشور "نهضت به سوي بهار" جهت اطلاع مردم ايران منتشر خواهد شد.
متن سخنان احمدینژاد به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لوليك الفرج والعافيه والنصر واجعلنا من خير انصاره و اعوانه والمستشهدين بين يديه
خداوند بزرگ را سپاسگزارم که در ایام ولادت حضرت زینب کبری(س) توفیق زیارت شما و حضور در این جمع با شکوه و ایمانی را عنایت فرمود.
🔸عزیزان دو مطلب را با شما در میان می گذارم:
🔹اول: درباره حضرت زینب کبری است.
– میلاد عظیم شیرزن کربلا و پیام آور صادق، امین و گویای عاشورا حضرت زینب(س) را به شما و جامعه بشری صمیمانه تبریک عرض مینمایم.
– مدیریت بی نظیر ایشان در حادثه منحصر به فرد عاشورا و در سختترین شرایط، الگوی مدیریت الهی و افتخار بشریت از صدر اسلام تا کنون است.
– معمولاً با بحرانی شدن شرایط، انسانها در درک وضعیت و اتخاذ تصمیم و اعمال اراده دچار مشکل و ضعف می شوند.
– انسانهای بزرگ را باید در نحوه رفتار آنان در متن بحران های بزرگ شناخت.
– صحنه را تجسم کنید.
– افرادی به جای پیامبر نشسته بودند که نه تنها هیچ ایمان و ارادتی به او نداشتند بلکه اراده کرده بودند نام و یاد و مکتب و خاندان او را ریشهکن کنند.
– در حالیکه حداکثر استفاده را از جایگاه و نفوذ و معنویت پیامبر(ص) میبردند، زشت ترین و ضد دینی ترین رفتارها را توجیه و مخالفین خود را به مخالفت با پیامبر و راه او متهم و آنان را با تندترین روشها منکوب می کردند.
– آنچنان فضای تبلیغاتی و سیاسی را تخریب کرده بودند که عده زیادی از مسلمین از شنیدن خبر شهادت امیرالمومنین(ع) در مسجد تعجب کردند که مگر او نماز هم می خوانده است.
– اهل بیت و فرزندان و جانشینان حقیقی پیامبر(ص) را به عنوان خارجی معرفی می کردند و صدای حق جویی آنان نیز به جایی نمی رسید.
– در حادثه عاشورا جنایات بی نظیری مرتکب شدند. با هلهله و سر و صدا نمی گذاشتند کلام حق به مردم برسد و البته خودشان را نیز محروم می کردند. حاضر نبودند حتی کلام را بشنوند.
– از کودک شش ماهه تا پیرمرد 90 ساله را کشتند و بدتر اینکه بر بدنها اسب تاختند و سرها را جدا کردند و بر نیزه ها بالا بردند.
– به خیمه ها و زنان و کودکان حمله ور شدند و آتش زدند. برای انگشتر انگشت بریدند.
– قومی که ظاهری مذهبی و متنسک به برخی ظواهر دینی داشت اما نه شرف و نه انسانیت و نه رحم و مروت و نه جوانمردی می شناخت و در مقابل جریان حق و از موضع قدرت صفآرایی کرده بود.
– یک زن چگونه می تواند جنایات بی نظیر در تاریخ یعنی قطعه قطعه شدن عزیزانش و آتش گرفتن خیمه ها و هزیمت کودکان را در یک نیم روز مشاهده کند و با صبر و توکل به خدا استوار بایستد.
– او همچنین باید قافله را جمع کند، آلام آنان را التیام بخشد، از حریم امامت امام زین العابدین(ع) حفاظت کند و برای سلامتی و رهایی از چنگال دشمنان برنامهریزی نماید تا زمان انجام ماموریتش فرابرسد و پیام نهضت رهایی بخش کربلا را از پس خفقان سنگین اموی به همگان و به تاریخ برساند.
– چند روز بیشتر وقت ندارد تا دیواره ضخیم جنگ تبلیغاتی، جهل و تبلیغات دروغ را در هم بشکند و حقیقت را به طور کامل در برابر چشمان انسانهای بی اطلاع و دور از صحنه به تصویر بکشد.
– باید سلطه اهریمنی اموی غاصب و دشمن حقیقت را که جای حقیقت نشسته و از مشروعیت پیامبر(ص) بهره می برد، در هم بشکند.
– بله، این زن تربیت یافته مولای متقیان علی علیه السلام و زهرای اطهر سلام الله علیهاست که توانسته است به شایستهترین و کاملترین وجه، ماموریت و نقش الهی خود را ایفا نماید.
– هم سلطه تبلیغی را در هم شکست، هم حقیقت ماجرا را برای همگان و تاریخ برملا کرد و هم جریان امامت را از گزند نامحرمان و شیاطین در امان داشت.
– او حقیقتاً زینت پدر بود و یاد او و تمام مجاهدتها و خطشکنیهای او را دوباره زنده کرد.
– در اثر این مجاهدت و مدیریت الهی و متعالی در کمتر از چهل روز موج عذرخواهی کردنها و به گردن دیگران انداختنها شروع شد.
– کربلا، یعنی محلی که به زعم طاغوت ها و فاسدان باید حقیقت امامت و رسالت و راه پیامبر(ص) برای همیشه در آن دفن و فراموش می شد، به زیارتگاه تبدیل گردید و کاروانی که باید در اسارت و سرافکندگی به مدینه باز می گشت در اوج عزت و پیروزی پا به مدینه گذاشت.
🔸عزیزان من؛
– حضرت زینب الگوی انسان کمال یافته و مدیریت الهی یک زن ساخته شده در مکتب اهل بیت علیهم السلام است.
– گفته اند که در وقت خداحافظی امام حسین(ع)، حضرت زینب(س) بیتاب شد. این امری طبیعی است چراکه با مشاهده قطعه قطعه شدن فرزندان و همه خاندان و یاران، تمام امیدش به برادر مانده بود و امکان جدایی وجود نداشت.
– نقل است که امام حسین(ع) با مشاهده بیتابی خواهر لحظه ای پردهها را کنار زد و چهره نورانی امام عصر(ع) و شکوه قیام او و برقراری عدالت و رفع ظلم و ریشهکنی ظالمان و برافراشته شدن پرچم توحید را در برابر چشمان حضرت زینب(ع) قرار داد.
– پس از آن حضرت زینب(س) با عنایت امام عصر(ع) طمانینه پیدا کرد و در ادامه، ماموریت بزرگ، تاریخ ساز و الهی خود را به خوبی و در نهایت کمال به انجام رسانید.
– سلام و درود خداوند بر حضرت زینب و پدر و مادر و برادران او و همه اولیاء و صلحا و آزادیطلبان و عدالتخواهان عالم باد.
🔹مطلب دوم: درباره شرایط کشور است.
🔸عزیزان من؛
– خداوند همه امکانات برای زندگی پیشرفته و مرفه و سرشار از آزادی و عزت و عدالت را در اختیار ملت ایران قرار داده است.
– سرزمین گسترده با بیش از 150 میلیون هکتار زمین قابل استفاده، معادن غنی، نفت و گاز، جنگلهای گسترده، دریاهای شمالی و جنوبی و اقلیم متنوع، تنها بخشی از ثروت ملت ایران است.
– مهمتر از آن، وجود ملت نجیب، باهوش، مومن، صبور و پرتلاش ایران و فرهنگ انسانی و الهی و مترقی این سرزمین است.
– سطح استعداد ایرانیان از متوسط جهانی بالاتر است.
– سابقه تمدنی ملت ایران قابل قیاس با هیچ کشوری نیست.
– اما سوال این است که چرا وضع کشور اینچنین است؟
– چرا اینهمه فقر و محرومیت وجود دارد؟ چرا مردم برای یک سرپناه باید اسیر باشند و سختی بکشند؟
– چرا تبعیض و بی عدالتی وجود دارد؟چرا باید پدران نزد خانواده خود شرمنده باشند؟
– چرا فساد و سوءاستفاده گسترده وجود دارد؟ چرا اینهمه مشکلات اجتماعی بر دوش مردم سنگینی میکند؟
– چرا جریان پیشرفت کشور کند و در برخی موارد متوقف و یا رو به عقب است؟
– چرا اکثریت مردم از وضع کشور ناراضیاند؟
– چرا خواست مردم و سخن مردم مورد توجه قرار نمی گیرد؟
– در پاسخ به این سوالها، برخی اصرار دارند ریشه مشکلات را به مردم برگردانند و با بزرگ نمایی برخی تخلفات از بعضی افراد، با تبلیغات گسترده، گناه را به گردن مردم بیاندازند.
– می گویند مردم زیاده طلب شده اند. مردم ناشکری و سوء استفاده می کنند.
– آنها از این طریق می خواهند مردم را در مقابل هم قرار دهند و علل اصلی موثر در پیدایش وضع موجود را پنهان نگه دارند.
– همه بدانند که این یک جریان انحرافی و آدرس غلط دادن است.
– بارها تاریخ شهادت داده است و من هم شهادت می دهم که ملت ایران بهترین و همراه ترین و قانع ترین و پاک ترین و فداکارترین ملت در میان ملت های جهان است.
– ملت ما در این انقلاب کم نگذاشته است. هر چه از او خواسته اند انجام داده است. گفتند به میدان بیا، آمده است. شهید بده، داده است. فداکاری کن، کرده است. صبر و تحمل کن، انجام داده است. سکوت کن، کرده است. فریاد بزن، زده است.
– البته برخی رفتارها از بعضی افراد سر می زند که شایسته ملت ایران نیست. این درست است لیکن به نظرم سخن شهید مطهری کاملا درست است که می گوید اینها نیز از طبقات بالا به بخش هایی از مردم سرایت کرده است.
– “الناس علی دین ملوکهم” یک حقیقت است.
– روشن است که مشکل از ناحیه مدیران ارشد کشور و نهادها و ارگان ها و سازمان ها بوده و از آنجا به بدنه مردم سرایت میکند.
– به دو ضعف اساسی مدیران ارشد کشور که علت اصلی تمام این مشکلات است اشاره می کنم.
🔹اول: باورهای مقامات ارشد
– برخی از مقامات ارشد کشور، به اشتباه خود را صاحب و مالک کشور تصور کرده اند و برای خود این حق را قائل شده اند که هر کاری بکنند، هر تصمیمی بگیرند و هر روشی را به کار ببندند و بیت المال را به هر ترتیبی که می خواهند مصرف کنند و سرنوشت کشور را هر گونه می خواهند رقم بزنند.
– آنان برای آراء مردم جز در جهت تایید خود و اقداماتشان ارزش و اهمیتی قائل نیستند.
– آزادی را فقط برای خودشان می پسندند و از مردم دریغ می کنند و مدعیاند اگر مردم آزاد باشند فساد می کنند، پس به خود اجازه میدهند مردم را به طور کامل کنترل نمایند.
– دشمنان ملت نیز با نقش بازی کردن، آنان را در ادامه این رفتار یاری می دهند.
– آنها ، اعمال و رفتار و گفتار خود را عین حق و خالی از عیب معرفی می کنند و انتظار دارند مردم بدون چون و چرا بپذیرند و تبعیت و حتی تعریف و تمجید کنند.
🔹دوم: عدم اطلاع از ثروت کشور و توانایی های ملت
– اکثر مقامات، از ثروت کشور و توانایی های ملت، بی اطلاع و به مردم بی اعتمادند. حتی به راهکارهای اداره کشور و حل مشکلات واقف نیستند.
– از یک سوراخ بارها گزیده می شوند و دائماً در حال سعی و خطا و تکرار اشتباهات هستند. گوش ها را به روی نظرات و خواست مردم بستهاند.
– حتی به محیط بین المللی و دوست و دشمن نیز اشراف ندارند.
🔸عزیزان من؛
– این دو عامل یعنی باورهای نادرست مقامات ارشد و عدم اطلاع آنان از ثروت کشور و توانایی های ملت، دو علت اصلی و ریشه بسیاری از مشکلات کشور است.
– ایران سرزمین ثروت و استعداد است و مردم نباید در فقر و نارضایتی زندگی کنند.
– طی 8 سال دولت های نهم و دهم کارهای بزرگی اتفاق افتاد.
– ایران یک کشور هسته ای شد، در فضا حضور پیدا کرد، ماهواره و موجود زنده به فضا پرتاب شد.
– ایران در سرعت رشد علمی در جهان اول شد. دانشگاه ها ، ورزشگاهها و راهها دو برابر و مدارس یک و نیم برابر شد.
– ظرفیت تولید صنعتی شامل فولاد، شیشه، آلومینیوم، مس، کاشی و سرامیک، سیمان، خودرو، لوازم خانگی و دیگر موارد به بیش از دو برابر رسید.
– تولید کشاورزی به بالای 110 میلیون تن در سال افزایش یافت.
– نیروگاه های برق از 38 هزار مگاوات به 72 هزار مگاوات رسید.
– ظرفیت سدها از 32 به 52 میلیارد متر مکعب رسید.
– صادرات غیرنفتی بیش از 7 برابر شد. قیمت نفت حدود 2 برابر شد و درآمد آن در کشور صرف آبادانی گردید.
– هزاران روستا دارای راه آسفالته شد و از بهسازی و سایر خدمات برخوردار گردید.
– گاز طبیعی به بسیاری از روستاها و شهرهای کوچک هم رسید.
– 5/4 میلیون مسکن مهر ساخته شد. طرح یارانه ها اجرا گردید. به بیش از 40 میلیون نفر سهام عدالت داده شد.
– در تمام بخش ها جهش اتفاق افتاد. اقتصاد به گردش در آمد و فاصله طبقاتی کاهش پیدا کرد.
– امید و همبستگی افزایش یافت و در نتیجه فضا برای تلاش مردم مهیا شد.
– گرچه سعی دارند با تبلیغات دروغین و تخریب، این خدمات را به فراموشی بسپارند لیکن اینها نشان می دهد که ایران سرزمین ثروت و استعداد است و اگر مدیریت مناسب و مردمی اعمال شود، به سرعت پیشرفت می کند و مشکلات مردم مرتفع خواهد شد.
– اگر ثروت کشور در اختیار مردم قرار گیرد و به اراده و خواست مردم عمل شود، سرعت پیشرفت چندین برابر می شود.
– خیلی روشن است که باید به مردم اعتماد کرد وکارها را به آنان سپرد.
– ثروت طبیعی که حق مردم است و تکتک آنان در آن سهم مساوی دارند، باید در اختیار مردم قرار بگیرد.
– منابع اصلی انرژی، زمین، معدن و جنگل که حق مردم و سهم آنان است، امروز متاسفانه یا در احتکار دولت است و یا به صورت تبعیضآلود در اختیار عده ای خاص قرار گرفته است.
– وظیفه اصلی دولت و حکومت این است که این ثروت عظیم را با برنامه و نظم در اختیار ملت قرار دهد.
– حکومت موظف است ارزش ذاتی انرژی و بقیه را به طور مساوی بین مردم توزیع کند.
– اما از آنجا که آنان خود را مالک کشور و مردم می دانند وقتی کسی بخشی از ثروت را به مردم بر می گرداند، هیاهو و جنجال به راه می اندازند و همه مشکلات را به آن مرتبط می کنند.
– گویی ارث پدرشان را می خواهند ببخشند.
– در حالیکه ثروت، متعلق به مردم است. اما همین مردم در حالیکه دهها میلیون هکتار زمین وجود دارد، برای اجاره یا خرید یک خانه باید تمام عمر کار کنند و محرومیت بکشند.
– این سیاستها غلط است. معلوم است که یک جای کار می لنگد.
– به خدا اگر هدفمندی یارانه ها به طور کامل اجرا شود همین امروز میتوان به هر ایرانی 20 برابر یارانه داد.
– به خدا اگر طرح مسکن مهر و باغ شهر را اجرا کنند همین امروز همه می توانند با هزینه ای بسیار کمتر از یک اپارتمان کوچک صاحب باغ ویلا شوند.
– اگر طبق نظم و برنامه، بهرهبرداری و مدیریت جنگل های بلوط به مردم سپرده شود، دو میلیون شغل پایدار بوجود می آید و بخش مهمی از علوفه کشور تامین می شود و از واردات خوراک دام که اغلب به صورت نامناسب انجام می شود ، هم بی نیاز خواهیم شد.
– سرزمین وسیع ایران در احتکار و انحصار است و مردم در محرومیت قرار گرفته اند. معلوم است که این روش غلط است.
– اگر فقط ثروت نهادهای دولتی و حکومتی بین مردم توزیع شود نه تنها فقیری باقی نمی ماند بلکه اضافه هم می آید.
– می گویند اگر ثروت را بین مردم توزیع کنند مردم تنبل می شوند و کار نمی کنند.
– از آنها که این حرفها را میزنند و در مراکز قدرت قرار دارند و در همان حال ثروتشان به آسمان رسیده است می پرسم که چرا همچنان برای افزایش ثروت دست و پا می زنند و حرص می خورند.
– آنها که در مقامات بالای قوای سه گانه قرار دارند چرا همچنان برای بالاتر رفتن دست و پا میزنند.
– آیا ثروتمندی را می شناسید که به دلیل ثروت بالا، دست از تلاش برای افزایش آن کشیده باشد؟
– این یک بهانۀ پوسیده است که توهین به ملت تلقی می شود. می خواهند فقیر و ضعیف نگه داشتن مردم را به گردن خود مردم بیندازند.
– ثروت طبیعی متعلق به ملت است و باید بین مردم به طور مساوی توزیع شود.
– ملت رای می دهد که حقوقش تامین شود نه اینکه عده ای خود را صاحب و مالک کشور بدانند وملت را از حقوقش عزل و محروم سازند.
– ملت رای می دهد که کشور به بهترین نحو و به نفع ملت اداره شود، نه اینکه کشور را به ضعیفترین شکل اداره کنند و از مردم طلبکار هم باشند.
– نمی شود همه چیز را به گردن دشمن انداخت. گرچه او دشمنی می کند و از ضعف مدیران استفاده می کند، لیکن باید علت های داخلی را شناخت و برطرف کرد.
– با این ثروت عظیم و با این مردم خوب و شایسته، کشور ما باید جزو پیشرفته ترین کشورها باشد و خواهد شد انشاءالله.
– اگر ملت قوی بشود، حکومت قوی خواهد بود و دشمنان قادر به انجام هیچ کاری علیه کشور نخواهند بود و اگر خدای ناکرده ملت ضعیف بشود، چیزی باقی نمی ماند.
– من امیدوارم گوش ها را باز کنند و حرف ملت را بشنوند و روش خودشان را اصلاح کنند و به سوی مردم برگردند.
– انقلاب برای این بود که در همه امور و در اداره کشور، مردم و نظر مردم حاکم شوند.
🔸عزیزان من؛
– تردید ندارم که این شرایط به لطف خدا و خواست و همت ملت به نفع مردم و به نفع آزادی و عدالت و ایمان تغییر خواهد کرد.
– ایران بزرگ و ملت عظیم القدر آن باید برای برافراشتن توحید و آزادی و عدالت با زعامت امام حاضر حضرت مهدی(عج) نقشآفرینی کنند و انشاءالله خواهند کرد.
– یاد امام و شهدا و ایثارگران را که راه عزتمندی را به روی ما گشودند گرامی می دارم و از دستاندرکاران مراسم نیز تشکر می کنم.
– ای خدای بزرگ، امام زمان(عج) ما را برسان.
– عشق و معرفت او را در دلها سرشار بگردان.
– او را به خواست و دست مردم بر قله مدیریت جهان مستقر فرما.
– ملت ما و جوانان ما و رهبر ما را حفظ بفرما.
– همه ملت ها را نجات عنایت بفرما.
– همه بیگناهان دربند و خصوصاً عزیزان بهاری آقای مشایی و آقای بقایی را نجات عنایت بفرما.
– بدخواهان و مستکبران را منکوب بفرما.
– باران رحمتت را بر تمام سرزمین ایران ببار.
سر بلند و عزیز باشید