گروه سياسي: با مثبت شدن فضای مجلس نسبت به دکتر جعفر توفیقی، فشار افراطیون بر رئیس جمهور برای عدم معرفی وی به عنوان گزینه نهایی وزارت علوم روز به روز افزایش یافت.
به گزارش امید، طی هفتههای اخیر طبق اظهار نظرهای جدید از سوی نمایندگان مجلس به واسطه جلسات مکرر توفیقی با آنها و حضور در کمیسیونها و فراکسیونهای مجلس، به نظر میرسد که فضا و نظر عمومی نمایندگان مجلس بر روی گزینه توفیقی برای وزرات علوم مثبت است.
جریان تندرو که این رویکرد مثبت مجلس را به سود خود نمیبیند، دست به هر کاری میزند تا نظر رئیس جمهور را برای معرفی توفیقی به عنوان وزیر علوم تغییر دهد ولی ازآنجایی که آنها هیچ گونه ادله محکمی برای مخالفت با توفیقی ندارند بحثهایی انحرافی و خارج از موضوع را پیش کشیده که اتفاقا برای همین بحثهایی که مطرح میکنند نیز هیچ مدرک مستدلی ارائه نکردند.
در همین راستا خبرگزاری وابسته به سازمان تبلیغات در خبری مدعی شد که راي اعتماد نمايندگان به وزير پيشنهادي علوم و تحقيقات در گرو استعلام از فرهاد رهبر رئيس دانشگاه تهران و زاهدي وزير وقت علوم در سال 88 است چراکه روايتي در خصوص اتفاقات روز سخنراني توفيقي در سال 88 در دانشگاه تهران وجود دارد، مبني بر اينکه بر اساس تدبير وزارت علوم مقرر ميشود در راستاي جمع کردن دانشجويان معترض در دانشگاه جلسه اي ترتيب داده شود که سخنران آن جلسه توفيقي بوده و قرار مي شود حتي هماهنگ با معترض ها سخنراني کند تا جو دانشگاه آرام شود.
اگرچه این جریان افراطی در پی این است که بامطرح کردن چنین بحثهایی گزینه رئیس جمهور را برای وزارت علوم تغییر دهد اما تا کنون موفق نشده است و پاسخ منفی رئیس جمهور به آنها نشانه اعتقادش بر همان شعار اعتدال است. در عین حال به نظر میرسد، پاسخ منفی رئیس جمهور به تند روها بیانگر تصمیمی قطعی وی برای معرفی توفیقی به مجلس باشد.