گروه سلامت: با مطالعه این مقاله اطلاعاتی در مورد شیرین کنندها از جمله
نبات، قند و شکر به دست آورید.
خواص درمانی نبات
نبات در مقایسه با انواع آبنباتها خاصیت
ملین و ضد نفخ بالایی داشته و ماده اولیه آن با قند و شکر یکسان و از نوع ساکاروز است. نبات در مقایسه با قند نیز طبع گرم تری دارد و اگر آن را بسوزانید تبدیل به یک ماده قهوه ای مایل به سیاه با مزه ای تلخ میشود. نبات به واسطه دارا بودن مقدارزیادی ساکارز خیلی سریع جذب بدن شده به خاطر تقویت
عضلات باعث افزایش سوخت و ساز چربیها و مواد پروتینی در بدن میشود و چنانچه یک تکه کوچک از آن در دهان گذاشته و به مرور مکیده شود
سرفه را قطع و خشونت صوت و سینه و درد ان را بر طرف میکند.
در مجموع نبات طبق تحقیقاتی که تا به حال انجام شده بسیار مقوی، نشاط آور، ضد
نفخ میباشد. علاوه بر این از گذشته چای نبات تجویز بسیار موثری داشته است. هنگامی که چای نبات، قهوه شیرین شده با نبات، شیر نبات و یا هر نوع نوشیدنی گرم دیگر میل شود آرامش و
نشاط را برای شما به ارمغان میآورد.
یکی از خواص و فایدههای مهم نبات جلوگیری از جاری شدن آب دهان میباشد، بخصوص افرادی که آب دهانشان در خواب جاری میشود توصیه میشود از ترکیبهای مختلف نبات، نبات زعفرانی، نبات سفید بصورت شاخه یا نبات چوبی در نوشیدنیهای گرم استفاده کنند چای نبات میتواند
علاج خوبی برای رفع جاری شدن آب دهان افراد در خواب و در بیداری باشد. در گذشته برای افرادی که بعلت کهولت سن یا حوادث ناگوار دچار کم حواسی میشدند چای نبات داغ و آبجوش نبات داغ توصیه میشده. از فواید دیگر نبات درمان
کم حواسی میباشد.
نبات زعفرانی مسکن درد ناشی از انقباض ماهیچههاست، نبات داغ در تسکین درد پشت، کاهش درد کمر، رفع دردهای ناحیه شکم، علاج
پادرد بسیار موثر بوده و برای افراد مبتلا به این دردها توصیه میشود. چرا که نبات در دسترس ترین داروی بدون ضرر خواهد بود.
از آنجا که از نشانههای بلغم، فلج شدن قسمتی از بدن، پیسی و
لقوه و
رعشه میباشد لذا مصرف مرتب نبات، چای نبات، قهوه و نبات، آب جوش نبات و نبات داغ جهت رفع بلغم پیشنهاد میشود. علاج و درمان کرمهای کدو یا کرمک در انتهای روده بزرگ نیز شکلهای متفاوت مصرف
نبات توصیه شده است.
قند و شکر:
به صورت عام به تمامی مواد
شیرین، شکر گفته میشود. شکر که در بسیاری از گیاهان، میوهها و لبنیات وجود دارد. برزیل بهتنهایی حدود نیمی از شکر دنیا را تولید میکنند.
قند یا کَند یک فرآورده از چغندر میباشد و این فرآورده بیشتر برای شیرینکردن نوشیدنیهای
تلخ کاربرد دارد.
نیشکر را هندیها کشف کردند که چگونه قند را از آن استخراج کنند.
امروزه قند در کارخانه به صورت
کلهقند تولید میشود و آن را با قندشکن بهصورت مکعب در میآورند.
شکر زرد باعث تحریک حرکات شکم شده و خلاصی از
یبوست را باعث میشود، شکر غنی از آنتیاکسیدانها و مواد معدنی از جمله پتاسیم، منیزیم، آهن، روی، سلنیوم و فسفر است که از آسیب رادیکالهای آزاد هنگام تقویت سیستم ایمنی جلوگیری میکند. شکر در درمان نشانههای
آنفولانزا نیز موثر است. تنها کافیست آن را با کمی آب گرم مخلوط کرده و بنوشید. فایده شگفتانگیز دیگر این ماده، تاثیر آن در کاهش وزن است. میزان بالای مواد معدنی به ویژه پتاسیم در شکر به متعادل نگه داشتن
الکترولیتها و ساخت ماهیچه موثره.
منبع:
www.medb.ir
فروشگاه اُکالا
www.okala.com