به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۲۰:۰۴
 
۶
تاریخ انتشار : ۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ساعت ۰۹:۳۰
کد مطلب : ۱۸۵۲۶

احتمال پیشنهاد یک پست جدید به توفیقی

گروه سياسي:​ مخالفان دولت «تدبیر و امید» ضمن ابراز خوشحالی از عدم معرفی توفیقی، اقدام اخیر را «عقب نشینی دولت در برابر منتقدان» می دانند. در این میان روزنامه کیهان در اقدامی شیرین، مدعی شده از این اتفاق مطلع بود و به همین دلیل «طی چند هفته اخیر به این ماجرا نپرداخته است»!
احتمال پیشنهاد یک پست جدید به توفیقی
درحالیکه بسیاری تصور می کردند، دکتر جعفر توفیقی به عنوان وزیر پپیشنهادی علوم به مجلس معرفی می شود، دکتر حسن روحانی طی نامه ای به رییس مجلس، دکتر فرجی دانا را به وزیر پیشنهادی این وزارتخانه معرفی کرد.  در این میان، مخالفان دولت «تدبیر و امید» ضمن ابراز خوشحالی از عدم معرفی توفیقی، اقدام اخیر را «عقب نشینی دولت در برابر منتقدان» می دانند. البته در این میان روزنامه کیهان در اقدامی شیرین، مدعی شده از این اتفاق مطلع بود و به همین دلیل «طی چند هفته اخیر به این ماجرا نپرداخته است»! با این حال، اطلاعات رسیده به خبرنگار «انتخاب» ضمن تایید اظهارات دکتر توفیقی در مورد «مصلحت» در عدم معرفی وی، حکایت از آن دارد که دکتر فرجی دانا به عنوان اولین گزینه ی وزارت علوم در همان ابتدای آغاز به کار دولت (پیش از معرفی دکتر میلی منفرد) مطرح بوده است.

این درحالیست که تلاش های نزدیکان رییس جمهور برای اقناع وی در آن مقطع زمانی بی نتیجه بوده است. وزیر پیشنهادی علوم آن روزها به دلیل سپری کردن ایام «فرصت مطالعاتی» در کانادا، درخواست دولت را رد کرده است. جالب آنکه هم پیشنهاد دکتر میلی منفرد و هم دکتر توفیقی برای تصدی پست وزارت علوم، «فرجی دانا» بوده است.

تشکر ویژه روحانی و احتمال پیشنهاد یک پست جدید به توفیقی
از سوی دیگر، شنیده​ها حکایت از آن دارد که رییس جمهور ضمن تشکر ویژه از تلاش های توفیقی، پست دیگری را برای او در نظر گرفته است.
گفتنی است، توفیقی به دلیل برخی تغییرات مهم در دانشگاهها، محبوبیت زیادی میان دانشجویان گیدا کرده است.

فرجی دانا کیست؟
دکتر رضا فرجی دانا استاد تمام دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران است که در زمان دولت دوم سید محمد خاتمی، ریاست دانشگاه تهران را نیز عهده دار بود. پس از استعفای مصطفی معین در اواخر کار دولت دوم سید محمد خاتمی، رضا فرجی دانا برای تصدی سمت وزارت علوم به مجلس ششم معرفی شد، اما نتوانست از مجلس ششم رای اعتماد کسب کند.او پیش‌تر بین سال‌های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۴ ریاست دانشگاه تهران را عهده دار بود.

تحصیلات
دکتر رضا فرجی دانا مدرک کارشناسی خود را در سال ۱۳۶۵ در رشته مهندسی برق و کامپیوتر از دانشگاه تهران دریافت کرد و سپس برای ادامه تحصیل در دانشگاه واترلو عازم کانادا شد. به این ترتیب او تحصیلات تکمیلی خود را در این دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد (۱۳۶۸) و دکتری (۱۳۷۲) در رشته مهندسی برق و کامپیوتر به انجام رسانده است. در حال حاضر وی عضو هیات علمی (استاد تمام) دانشکدهٔ مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران است.

سوابق
فرجی دانا پیش از انتصاب به عنوان ریاست دانشگاه تهران مدتی ریاست گروه مهندسی برق و کامپیوتر پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران و پس از آن هم به مدت بیش از پنج سال (۱۳۷۷ الی ۱۳۸۱) ریاست پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران را برعهده داشت.از دیگر مسئولیت‌های او می‌توان به ریاست مرکز انفورماتیک دانشگاه تهران بین سال‌های ۱۳۷۵ الی ۱۳۸۱ و ریاست انجمن مهندسی برق و الکترونیک ایران در سال‌های ۱۳۸۶و۱۳۸۷اشاره کرد.
مرجع : انتخاب

دکترحاتمی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۰:۱۴
آقای توفیقی پست دولتی نگیرندودرجامعه مدنی حضوریابندوبرای مجلس دهم کارکنند. (151143)
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۴:۳۰
رفسنجانی نتونست از سد شورای نگهبان بگذره، بعد انتظار داری به توفیقی اجازه بدن تو انتخابات مجلس دهم شرکت کنه!!!! (151369)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۰:۲۹
درود بر روحانی و تدبیرش (151151)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۰:۵۴
مهندسی برق و کامپیوتر نه مهندسی برق قدرت (151166)
مهربان توسی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۶:۲۶
اگر تایید صلاحیت شود قطعا برا مجلس در تهران رای می اورد (151474)