گروه علمی: زبالههای پلاستیکی یک تهدید مهم برای محیط زیست است و محققان استرالیایی برای کمک به حل این مشکل یک پوشش پلاستیکی سازگار با محیط زیست را برای بسته بندی خیار تولید کرده اند.
معمولا برای بسته بندی میوه هایی مانند خیار از پلاستیک های تولید شده با پلی اتیلن استفاده می شود. این بسته بندی ها خیار را تازه نگه می دارند، اما به سادگی در طبیعت تجزیه نمی شوند.از همین رو پژوهشگران استرالیایی در جستجوی جایگزینی برای این نوع بسته بندی نوعی روکش پلاستیکی سازگار با محیط زیست را با استفاده از نوعی صمغ تولید کرده اند که Mater-Bi نام دارد و پیچیدن آن به دور خیار باعث می شود این محصول تازه بماند.تولیدکنندگان این ماده امیدوارند در آینده بتوان از این نوع پوشش های سبز برای بسته بندی دیگر مواد غذایی و میوه ها نیز استفاده کرد تا کاربرد پلاستیک بدین منظور محدود شود.در حال حاضر مذاکره با برخی فروشگاه های زنجیره ای و مغازه های محلی در شهرهای مختلف استرالیا برای استفاده از ماده مذکور آغاز شده است.