گروه سیاسی: محمد علی ابطحی در یادداشتی نوشت:
۱-نشانه نهادینه شدن غرور و بی توجهی به مردم است. چنان مردم را سرکوب شده می دیده است که اصلا تصور نمی کرده است که در این اوج مشکلات اقتصادی کسی اعتراضی داشته باشد و اگر هم احیانا اعتراضکی باشد، به سرعت *جمع* میشود!
۲- وزارت کشور آن قدر دور از واقعیت های جامعه بوده است و این تغییر نرخ را کوچک می پنداشته که قبول کرده بدون اطلاع رییس جمهور ومجلس و سایر نهادها به این امر اقدام کند.
۳- دفتر رییس جمهور جواب دهد. از بعد از ظهر پنجشنبه خبر درز کرده بود و اوایل شب پمپ بنزین ها شلوغ شده بود. یا دفتر رییس جمهور بی اطلاع از شهر بوده و یا شب جمعه ای نخواسته مزاحم وقت رییس نشده تا جمعه . هردو فاجعه است.
۴- این محاسبه غلط باعث شد که این کشتار کم نظیر صورت گیرد. عوامل خارجی دست به کار شوند. تخریب ها صورت گیرد. همه اینها نشان از بی تدبیری و مهمتر، بی اطلاعی از وضع جامعه است.
رییس جمهور می بایست به جای خنده تمسخر در اعلام اطلاعش در روز جمعه، گریه کند و عذرخواهی کند.
۵- باور اینکه رییسجمهور نمی دانسته سخت است. شاید چون کار خراب شده، خواسته با اعلام بی اطلاعی، پشت وزارت کشور و شورای امنیت کشور را خالی کند. اگر هم چنین بوده چیزی از مسئولیت ایشان کم نمی کند.
۶- ما به دولت تدبیر و امید رای دادیم. این بی تدبیری و ناامید کردن نسل جوان که نتیجه اش فاجعه خون های ریخته شده جوانان ایران و تخریب اموال و رودار شدن عوامل خارجی است، منتخب مردم ایران نبود.