گروه علمي: بر اساس دوازده تحقیق منتشرشده در نشریه آمریکایی تغذیه بالینی، نوشیدن چای موجب کاهش وزن، پیشگیری از گسترش سرطان و سایر بیماریهای مزمن میشود؛ حتی مصرف چای بر بهبود خلق وخوی افراد تاثیر دارد.
محققان با بررسی پلی فنولهای موجود در چای دریافتهاند: کافئین و پلی فنول موجب افزایش انرژی و سوختن چربی میشوند که نتیجه آن کاهش وزن و کمک به سالم ماندن بدن است. همچنین، پلی فنولهای موجود در چای سبز از گسترش برخی سرطانهای خاص از جمله گسترش سرطان پروستات، دستگاه گوارش، ریه، سینه و پوست جلوگیری میکند.
تحقیق دانشمندان ایتالیایی نشان داد: چای سیاه موجب کاهش فشارخون در بیماران مبتلا به فشارخون میشود و همچنین برطرف کننده تاثیرات منفی چربیهای بالای وعدههای غذایی در شریانهاست. بر اساس نتایج تحقیقات انجام شده، نوشیدن چای با بهبود کیفیت و استحکام استخوان بویژه در بیماری پوکی استخوان مرتبط است. همچنین نوشیدن چای موجب بهبود توجه و تسهیل در انجام امور و تمرکز میشود. محققان اعلام کردند: اسید آمینه تیانین و کافئین موجود در چای موجب تاثیرات سودمند روانی، قدرت تمرکز، احساس و عملکرد بهتر در مصرف کنندگان میشود.