به گزارش ایسنا، خسرو ابراهیمی نیا با اشاره به لزوم ثبت نام واحدهای صنفی در سامانه وزارت بهداشت، تاکید کرد: پرسنل
تالارها باید از ماسک و دستکش استفاده کنند، فضای سالنها و آشپزخانه ضدعفونی شود و فاصله گذاری اجتماعی در این مکانها رعایت شود.وی در یکی از شبکههای سیما افزود: همچنین مقرر شده حتیالامکان از ظروف یکبار مصرف استفاده شود و پذیرایی به شکل سلف سرویس انجام نشود. همچنین با استفاده از دستگاه تبسنج یک معاینه بالینی معمولی از مهمانان انجام خواهد شد.رئیس اتحادیه
تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس در ادامه با بیان اینکه متخصص برگزاری مجالس، تالارهای پذیرایی هستند، تصریح کرد: با استفاده از نصف ظرفیت تالارها به راحتی میتوان فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کرد. همچنین یک بار استفاده از تالارها در طول شبانه روز این امکان را فراهم میکند که محیط تالار سریعا ضدعفونی و پیشگیریهای بهداشتی اجرا شود. اما اجرای مراسم در محیط های دیگر با این امکانات فراهم نیست و شاید اگر از قبل بحث تخصصی بودن تالارها با رعایت پروتکلهای بهداشتی اجرا شده بود وضعیت بهتر بود. در پی اجرای طرح فاصلهگذاری هوشمند از اواخر اسفندماه، ابتدا فعالیت واحدهای صنفی و بعد سایر واحدهای صنفی به تدریج آغاز شد و طبق مصوبه اخیر ستاد ملی کرونا تالارها نیز در مناطقی که در وضعیت قرمز شیوع ویروس کرونا نیستند با نصف ظرفیت مجاز است.