به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۲۲:۳۶
 
۱۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۲/۰۹/۱۲ ساعت ۰۹:۱۲
کد مطلب : ۲۳۳۶۰

گزارشي در باره تاييد قاچاق دختران ایرانی

گروه جامعه: خبرگزاري هاي داخلي روز دوشنبه به نقل از رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه نیروی انتظامی در جمع خبرنگاران، قاچاق زنان و دختران ایرانی به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس را نفی نکرد.
گزارشي در باره تاييد قاچاق دختران ایرانی
سردار علی صادقی که در حاشیه سومین کارگاه عملیاتی منطقه‌‌ای اینترپل درباره مبارزه با قاچاق انسان صحبت می‌کرد گفت قاچاق دختران ایرانی به کشورهای عربی را نفی نمی‌کند، اما افزود که "عدد آن قابل توجه نیست. به گفته رئیس پلیس مهاجرت کشور "مقصد عمده" قاچاق دختران ایرانی به کشور امارات متحده عربی است. وی مبارزه با ورود و خروج غیرمجاز به کشور را از "وظایف ذاتی" پلیس دانست و درباره فعالیت برخی از باندها که اقدام به قاچاق دختران و پسران به سایر کشورها می‌کنند نیز گفت: «با توجه به اینکه با کشورهای ترکیه و مالزی لغو روادید هستیم، این افراد به شکل قانونی از کشور خارج می‌شوند و ممکن است در آن‌جا به کشورهایی نظیر استرالیا و... بروند.»

در همين باره راديو آلمان با انعكاس رييس‌ پليس مهاجرت، در ادامه گزارش خود نوشت: رئیس پلیس کشور ایران، نیز در این نشست در جمع خبرنگاران درباره قاچاق اتباع ایرانی به خارج از کشور گفت: «اتباع عمدتا به شکل قانونی از مسیرهایی مانند تایلند و... خارج شده و پس از آن به کشورهایی نظیر استرالیا و پس از آن کانادا قاچاق می‌شوند که البته عدد آن قابل توجه نیست. همچنین در نشست امروز در تهران حسین اشتری، رئیس پلیس اطلاعات و امنیت کشور، قاچاق انسان را بعد از قاچاق مواد مخدر و سلاح پرسودترین تجارت خواند. وی هم‌جواری با کشورهایی که وی آن‌ها را "اشغال‌شده" خواند از عوامل تهدید از لحاظ قاچاق انسان و... برای ایران خواند.

او "تصویب قانون تشدید مجازات عبوردهندگان اشخاص غیرمجاز از مرزها، همکاری‌هاي ببین المللی با سایر کشورها، تبادل اطلاعات افراد مجرم، دستگیری و استرداد مجرمان به کشورها، مشارکت فعال در آموزش و مشارکت در برگزاری سمینارها" را از گام‌های موثر در مبارزه با کاهش قاچاق انسان را دانست. رئیس پلیس اطلاعات و امنیت کشور در پایان تاکید کرد: افرادی که به نوعی موجب نقض حقوق بشر در ایران شوند با شدت با آنها برخورد می‌شود و به دستگاه قضا معرفی می‌شوند.

ماجرای نامعلوم حراج دختران در فجیره

پیش از این در دهه 80 در میزگردی که در خبرگزارى جامعه جوانان ايرانى برگزار شده بود و در آن برخي مسئولان دولتی از جمله نماینده وقت دفتر امور مشارکت زنان ریاست‌جمهوری حاضر بودند، خلبانی ایرانی‌تبار، مدعي حراج دختران و پسران ایرانی در فجیره امارات متحده عربی شده بود. مصطفی بن‌يحيی، خلبان ايرانى‌تبار شاغل در خطوط هوايى امارات متحده عربى در آن نشست اعلام كرد: «از ۹ پرواز به صورت عادى و ۲۰ پرواز غيرعادى ايران به دبى به طور متوسط بين ۱۰ الى ۱۵ دختر روزانه به امارات فرستاده مى‌شوند.»

او در آن میزگرد ادعا کرد که اغلب اين دختران از شهرهاى تهران، آبادان، مشهد، اهواز، زاهدان، تبريز و كرمانشاه هستند كه بالاترين درصد آن مربوط به تهران و مشهد است. به ادعاي وی ماهانه ۳ تا ۵ جسد دختر ايرانى از اين كشورها به ايران منتقل مى‌شود. بن‌يحيی بعدها مدعی شد که با اعلام خبر حراج دختران و پسران ایرانی در فجیره مدتی نامعلوم در دبی بازداشت بوده است!