گروه سلامت: محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مبتلایان به کرونا نگران بازگشت حس بویایی و چشایی خود نباشند، گفت: مبتلایان با مصرف برخی مواد غذایی میتواند روند بازگشت حس چشایی و بویایی را تسریع کنند.به گزارش ایسنا، سید ابوالفتح شیرمردی در خصوص از دست رفتن حس بویایی و چشایی در برخی از مبتلایان به ویروس کرونا، اظهار کرد: در برخی از بیماران حس چشایی و بویایی به علت ضعف در ریه و معده بیماران مبتلا از بین میرود و معمولا شدت آن در بیماران متفاوت است.محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مبتلایان به کرونا نگران بازگشت حس بویایی و چشایی در خود نباشند، ادامه داد: برای بازگشت حس بویایی و چشایی باید معده و ریه افراد با مصرف برخی موادغذایی و داروهای گیاهی تقویت شود.وی بیان کرد: مصرف گوشت به صورت کباب شده، عسل، جینسینک و بره موم از فرآوردههای عسل برای تقویت معده و ریه توصیه میشود، بره موم حالت آنتیبیوتیک نیز دارد و موجب تقویت بدن میشود.شیرمردی یادآور شد: برای تقویت معده و بازگشت حس بویایی و چشایی، مبتلایان میتوانند سیاهدانه و عسل را به نسبت یک به سه مخلوط و روزانه دو قاشق استفاده کنند، همچنین خوردن کندرخوراکی در آبجوش، هل و دارچین، دود اسفند، بخور اسفند و کندر نیز موثر است.محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری در ادامه با بیان اینکه ویروس کرونا به صورت سیستماتیک اعضای بدن را تحت تاثیر تبعات خود قرار میدهد، عنوان کرد: بیشترین اعضایی که تحت تاثیر این ویروس قرار میگیرند ریه و معده است، همچنین کرونا بر روی کلیه، مثانه و طحال نیز تاثیر میگذارد و موجب ایجاد ضعف و درد در عضلات دست و پا نیز میشود.وی گفت: برای تقویت عضلات بدن خوردن گوشت مرغ، گوشت قرمز، بلدرچین و شتر به صورت کبابی توصیه میشود، همچنین برای کاهش درد عضلات دست و پا روغنمالی به کاهش درد کمک میکند.