به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۳ - ۰۹:۱۰
 
۵
تاریخ انتشار : ۱۳۹۲/۱۰/۰۴ ساعت ۱۵:۱۰
کد مطلب : ۲۵۸۸۴
ماشالله شمس الواعظين:

ما محکوم به امیدیم برای بازگشت نشاط!

آیا می‌توان ادعای دولت تدبیر و امید در موضوع تغییر رویکردها و سیاست‌ها را بدون توجه به سنجش آن در میدان عمل پذیرفت؟
ما محکوم به امیدیم برای بازگشت نشاط!
گروه سياسي: ماشاالله شمس الواعظین در خصوص انتشار روزنامه نشاط گفت: هیچ مانعی ظاهرا وجود ندارد. همه مسئولان نیز در این زمینه تشویق می‌کنند. اما هیچ اتفاق مثبتی هم در زمینه انتشار روزنامه نشاط نمی‌افتد. با این همه ما محکوم به امیدیم. این روزنامه نگار در خصوص انتشار روزنامه نشاط به سردبیری خود وی که مدتی است وعده انتشار آن داده شده اما هنوز زمینه‌های قانونی لازم برای آن فراهم نیامده اظهار داشت: اگر نشانه مثبتی برای فعالیت مطبوعاتی یک گروه از روزنامه نگاران کشور وجود نداشته باشد دولت تدبیر و امید کجا و در کدامین حوزه اجتماعی یا فرهنگی می‌تواند اعتبار و موقعیت مثبتی در زمینه وعده‌هایی که داده کسب کند؟

سردبیر روزنامه‌های جامعه و توس افزود: هم اکنون حدود ۴ ماه است می‌کوشیم با تمام توان موضوع از سرگیری فعالیت مطبوعاتی خود را حداقل در بخشی از دستور کار مسئولین قرار دهیم. گفت‌و‌گو‌ها با وزیر ارشاد و زیرمجموعه‌های این وزراتخانه و دیگر نهاد‌ها و شخصیت‌های تاثیرگذار برای فهم علت یا علل بی‌توجهی آن‌ها به حق ما برای انجام عمل مطبوعاتی تاکنون به نتیجه ملموسی نرسیده است. اما من همچنان امیدوارم و جز امید چاره دیگری هم ندارم.

شمس الواعظین در پاسخ به این سوال که آیا گمان نمی‌کنید برخی تحلیل‌ها از عملکرد گذشته مانع عملی شدن وعده انتشار روزنامه نشاط شده است؟ اظهار داشت: ما اساسا با تجدید حیات گذشته در زمان فعلی مخالفیم و با تئوری آن به دلیل تعارض ماهیت و مسائلش با رشته نیازهای زمان کنونی چندان تمایلی نداریم. بنابراین اگر این هراس و وحشت وجود داشته باشد که فعالیت مطبوعاتی ما می‌خواهد فصول گذشته را احیا کند این نشان می‌دهد که ما باید در حرفه‌ای بودن خود شک و ترید کنیم؛ زیرا حرفه‌ای بودن یعنی انجام کاری متناسب با زمانه و نیازهای آن. ما نمی‌توانیم در شرایط کنونی کار مطبوعاتی گذشته را تکرار کنیم. خلاقیت و ابداع و ظرافت کار مطبوعاتی در عصر پرشتاب انتشار اطلاعات اقتضا دارد کاری به کلی متفاوت با گذشته ارائه کنیم.

وی تصریح کرد: بنابراین ترس از احیای گذشته ترس بی‌موردی است. می‌ماند سیاست‌های دولت کنونی در قبال حقوق مردم برای انجام کار مورد علاقه خود در چارچوب قانون و مقررات. در این زمینه مایل نیستم ببینم که هیچ تفاوتی بین رویکرد دولت فعلی و قبلی در عرصه فرهنگی ملاحظه نمی‌شود. زیرمجموعه وزارت ارشاد به ویژه معاونت مطبوعاتی در گذشته و در دولت قبلی نیزبا آغوش باز درست همین طور که معاونت فعلی عمل می‌کند اهالی مطبوعات را می‌پذیرفت و با آنان گفت‌و‌گو می‌کرد. اما بی‌نتیجه و بدون کوچک‌ترین اثرگذاری در تغییر وضع.

این روزنامه نگار با بیان اینکه این درست‌‌ همان رفتاری است که از این معاونت جدید در وزارت فرهنگ و ارشاد دیده می‌شود تاکید کرد: با این وضع آیا ما حق نداریم که بگوییم در حوزه رسانه‌ها هیچ تغییری در دولت جدید صورت نگرفته است؟ و آیا می‌توان ادعای دولت تدبیر و امید در موضوع تغییر رویکرد‌ها و سیاست‌ها را بدون توجه به سنجش آن در میدان عمل پذیرفت؟ شمس الواعظین در پایان با بیان اینکه ظاهرا هیچ مانعی در این راه وجود ندارد و همه هم مشوق هستند گفت: با این همه هیچکس برای تغییر این اوضاع کاری انجام نمی‌دهد. من محکوم به امیدم. زیرا به جز امید باید به دنبال تفسیر دیگری برای وضعیت خود باشیم. امید یک واژه نیست. فرایند تحقق آرزوهاست. ما نیز در فرایند تحقق آرزو‌هایمان به سر می‌بریم.
مرجع : ايلنا

آزرمیدخت
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۱۰/۰۴ ۱۵:۲۵
درود بر شرف اهل قلم شمس الواعضین گرامی من بی صبرانه چشم به راه بازگشت شما ونشاط هستم (191899)
ناظمی هرندی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۱۰/۰۴ ۲۲:۲۷
دروود بر اهل قلم مدافع شرف وعزت وآزادگی وتقوا ومردانگی وبتشکن و ..در هر لباسی و مقامی ،نه قلم بدستان مزدور وبی حیاودشمن شاد کن
حالا بگو آمین (192121)
(امین)
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۱۰/۰۴ ۱۵:۲۸
حسن روحانی را آوردند چون می خواستند مسئله اتمی را حل کنند.دیگر قرار نبوده مسائل دیگری به غیر از مسئله اتمی حل و فصل شود و حالا مثلاً موسوی و کروبی را آزاد کنند و روزنامه نشاط دوباره منتشر شود و کلاً توسعه سیاسی انجام گیرد.
اگر فرض کنیم حسن روحانی هم خودش بخواهد کاری کند نمی گذارند چون این دولت را فقط برای فیصله دادن به مسئله اتمی می خواهند و نه برای کار دیگری. (191903)
۱۳۹۲/۱۰/۰۴ ۲۰:۱۷
شما قطعا از مخالفان اصلاحات هستید که به این زودی بر طبل ناامیدی می کوبید! (192053)
ابوذر غفاری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۱۰/۰۴ ۲۲:۵۴
من مثل ایشون نگاه توطئه ندارم، ولی متاسفانه عملکرد آقای روحانی طوری است که بنده که طرفدار ایشونم از ایشون ناامید می کنه و مخالفینشون رو عصبانی تر.یعنی ایشون تصور کردند اگر آرام پیش برند طوری که نه سیخ بسوز نه کباب می تونند موفق شوند ولی می ترسم نتونند (192128)
ابوذر غفاری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۱۰/۰۴ ۲۲:۵۴
نیازی به آقای روحانی نبود اگر می خواست جلیلی هم بلد بود درست کنه (192129)
فردوس توسی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۱۰/۰۴ ۱۵:۵۰
یعنی در عمل هنوز تندروها تصمیم گیرند؟ (191916)
۱۳۹۲/۱۰/۰۴ ۱۷:۰۶
وقتی عارف رو در یک معامله اقتصادی ناجوانمردانه قربانی کردید بایدم حالا زار بزنید.عرضه داشتید با کاندیدای خودتون شرکت میکردید نه اینکه روی کول کس دیگه ای بخواین به مقصد برسید.زرنگی زیاد این چیزها رو هم داره. (191959)
ابوذر غفاری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۱۰/۰۴ ۲۲:۵۸
عارف هم میومد وضع همین بود تازه عارف توانایی مدیریتیش از روحانی خیلی کمتره(با تمام احترام) شاید اگر ایشون رییس جمهور بودند (که تازه اگر ائتلاف انجام نمیشد الان قالیباف رییس جمهور بود) شاید هزینه های زیادی می دادیم به چیزی هم نمی رسیدیم (192131)
ای که دستت می رسد مممممممممممم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۱۰/۰۴ ۱۷:۱۳
آقا ما شاء الله اگر صدا و تصویر قشگنت رو در رسانه ها میبینیم به خاطر روحانیه لطفا انصاف داشته باش برادر. لطفا همه کمک کنید نه انتقاد . منتقدهای دولت اون طرف فراوان هستند (191964)
ابوذر غفاری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۱۰/۰۴ ۲۲:۵۶
انتقاد خود نوعی کمک است شاید بزرگترین کمک (192130)
۱۳۹۲/۱۰/۰۴ ۱۸:۲۳
مشتاقانه منتظر چاپ روزنامه ی نشاط با سردبیری ایشان هستم (191989)