به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۲۲:۳۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۳ ساعت ۱۲:۵۶
کد مطلب : ۲۶۳۸۶۸

کرونا بازار سارقان خانه‌هارا کساد کرده است

کرونا بازار سارقان خانه‌هارا کساد کرده است
گروه جامعه: خانه‌نشینی و دورکاری باعث شده که دزدها محتاط شوند و از در و پنجره‌ها کمتر بالا بروند. منحنی موارد سرقت سال‌ها در آلمان سربالایی بود اما کاهش کنونی آمار در ۲۲ سال گذشته بی‌سابقه است.
شرکت‌های بیمه در آلمان از کاهش چشمگیر دزدی از خانه‌ها خبر می‌دهند. در سال ۲۰۲۰ مالکان و مستاجران از ۸۵هزار فقره سرقت به بیمه‌ها اطلاع داده‌اند. اتحادیه صنعت بیمه (GDV) در آلمان می‌گوید این رقم ۱۰هزار مورد کمتر از سال ۲۰۱۹ و پایین‌ترین میزان ثبت سرقت از سال ۱۹۹۸ تا کنون است.یورگ آسموسن، مدیر اتحادیه علت امر را در این می‌داند که مردم در دوران پاندمی غالبا در خانه هستند در حالی که چشم سارق دنبال خانه خالی از اغیار است.
با ریزش هزاران مورد دزدی، بیمه‌ها در سال گذشته، ۷۰میلیون یورو کمتر از سال قبل به مشتریان خسارت پرداخته‌اند. به طور کلی، از سال ۲۰۱۵ به بعد، شیب آمار دستبرد از خانه‌ها در آلمان ملایم‌تر شد و دلیل آن هم تصمیم اکثر مالکان برای نوسازی و به‌سازی در و پنجره‌ها بود. مدیر اتحادیه صنعت بیمه آلمان می‌گوید جایگزینی پنجره‌ها و درهای ایمن هزینه دارد، اما باعث شده که از هر دو مورد اقدام به دزدی، یک مورد ناکام بماند: «سارقان باید بدون سر و صدا و جلب توجه، به سرعت وارد خانه شوند و در و پنجره‌های محکم و امن چنین فرصتی را به آنها نمی‌دهد.»
این در حالی است که همه خانه‌های نوساز در آلمان در و پنجره‌ استاندارد و ضد سرقت ندارند و این جزء الزام‌های ساخت و ساز نیست.  شرکت‌های بیمه‌گزار تاکید می‌کنند که در نظر گرفتن این مسئله هم به نفع مالکان و مستاجران است و هم به نفع بیمه‌ها.اداره پلیس آگاهی فدرال (BKA) نیز پیش‌تر از "تغییر ساختار جرایم" در دوران کرونا خبر داده و اعلام کرده که پاندمی باعث شده آمار بزه‌کاری و جرایم از جمله جیب‌بری، سرقت از خانه‌ها یا دزدی از مغازه‌ها کاهش یابد. طبق گفته کارشناسان آگاهی، سارقان علاوه بر آن که می‌دانند خانه‌ها خالی نیستند، از ریسک مواجهه با افراد محافظت نشده و سر و کار داشتن با پلیس در دوران همه‌گیری نیز می‌ترسند.
در فاصله سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۵ تعداد سرقت‌های موفق از خانه‌ها به نرخ نگران‌کننده‌ای رسیده بود و پیوسته افزایش می‌یافت. اوج این آمار ۱۶۷۱۳۶ مورد دزدی در یک سال بود. در سال ۲۰۱۶ برای اولین بار شیب این بیلان نزولی شد. در سال ۲۰۱۹ تعداد جرایم ثبت شده ۸۷ هزار و ۱۴۵ فقره بود.

 
برچسب ها: سارقان
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *

پربيننده‎ترين مطالب و خبرها