گروه اقتصادی: کمبود مرغ دردسر تازهای را برای رستورانها ایجاد کرده است و باعث شده مرغ سوخاری غذای مورد علاقه ایرانیها از منوها حذف شود. آیا افزایش قیمتها باعث خذف این غذا از منوی رستورانها شده است یا کمبود آن؟رئیس اتحادیه رستوران و سلفسرویس تهران گفت: مرغ خیلی کم شده است. سازمان تعزیرات، بازرسی اتاق اصناف و سازمان حمایت هم اعلام کردند چنانچه مرغ قطعهبندی یا مرغ پاکشده در هر واحد صنفی ببینیم مغازهها را پلمپ میکنیم.
چرا مغازه رستورانداران باید پلمپ شود؟ علی اصغر میر ابراهیمی اظهار کرد: میگویند در این شرایطی که مرغ نیست، رستورانداران مرغ از کجا پیدا میکنند؟به گفته رییس اتحادیه رستورانداران، نیاز مردم را تامین نمیکنند زمانی که خود مردم هم مرغ پیدا میکنند میگویند از کجا میآورید؟در شرایطی غذای محبوب ایرانیها از منوی غذایی رستورانها حذف شده است که چندی پیش رئیس انجمن مرغهای گوشتی گفته بود: «مرغ فراوان است اما مردم از صف بستن خوششان میآید.»